logo





حمایت پارلمان استرالیااز نسرین ستوده

پنجشنبه ۹ آذر ۱۳۹۱ - ۲۹ نوامبر ۲۰۱۲

Nasrin-Sotoudeh1.jpg
پارلمان استرالیا حمایت خود را از نسرین ستوده
، حقوقدان ِ حقوق بشر در ایران ابراز می دارد


مجلس سنای ایالت نیو سأوث ویلز امروز باتفاق آراء به طرحی در ارتباط با زندانی شدن ِ حقوقدان ِ حقوق بشری ایران خانم نسرین ستوده رأی مثبت داد. این طرح که مفاد آن بطور کامل در زیر آمده از طرف آقای «دیوید شوبریج»، نمایندهء سبز پارلمان ایالت نیو سأوث ویلز به پارلمان تسلیم گردیده بود.

آقای «شوبریج» در پارلمان اظهار داشت: "بعد از دوسال تحمل زندان، بر عهدهء جامعهء بین المللی ست که صدای خود را برای آزادی ی نسرین ستوده رساتر سازد.

"جنایت خانم ستوده چیزی نبوده است جز درخواست دمکراسی و حقوق بیشتر برای مردم ایران.

آقای «شوبریج» یادآور گردید که "استرالیا می تواند با استفاده از جایگاه خود در شورای امنیت سازمان ملل متحد آنچه را در توان دارد در مسیر آزادی خانم ستوده و تشویق ِ اصلاحات دمکراتیک واقعی در ایران بکار گیرد".

جمله بندی ِ طرح

1 – پارلمان به این نتیجه رسیده که:

الف) خانم نسرین ستوده، حقوقدان حقوق بشری ایران، که از تاریخ 4 سپتامبر 2010 زندانی شده، با اعتصاب غذای خود سلامت خود را در معرض خطر قرار داده است. نسرین کارزاری طولانی را در راه ِ " آزادی، امنیت اجتماعی، حاکمیت قانون و عدالت" پشت سر دارد.

ب) عفو بین الملل (شعبهء استرالیا) اخیراً گزارش نگران کننده ای مبنی بر «ناپدید شدن» نسرین از سلول زندانش دریافت کرده است.

پ) نسرین ستوده متهم شده که امنیت ملی ِ ایران را به خطر انداخته است. محاکمهء او پشت درهای بسته انجام گردید و نسرین به شش سال زندان و محرومیت از وکالت و 20 سال ممنوعیت خروج از کشور و پرداخت 50000 تومان محکوم گردید. ظاهراً یگانه جنایت او اقداماتش در حمایت از مخالفان سیاسی حکومت بوده است.

2 – و این که پارلمان ایالت نیو ساوث ویلز:

الف) محاکمه، زندانی و ناپدید شدن نسرین ستوده را محکوم می کند.

ب) از دولت استرالیا می خواهد که بی درنگ نگرانی خود را از سوء استفاده از فراگرد قضائی را به آگاهی دولت جمهوری اسلامی ایران ابراز داشته آزادی فوری و بی قید و شرط نسرین ستوده و همهء فعالان و روزنامه نگارانی را خواستار شود که در حال حاضر در بازداشت قرار دارند.

پ) از دولت استرالیا می خواهد که از جایگاه خود در شورای امنیت سازمان ملل متحد استفاده کرده، دولت ایران را در جهت اصلاحات دمکراتیک واقعی با استفاده از تمامی ابزارهای مسالمت آمیز موجود، تحت فشار قرار دهد.

نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد