logo





برخورد با متهمان بازداشتگاه کهریزک می‌توانست مانع از ماجرای تلخ ستار بهشتی شود

سه شنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۱ - ۱۳ نوامبر ۲۰۱۲

آقای دهقان روز سه‌شنبه (۲۳ آبان) به خبرگزاری مهر خواستار توضیح پلیس در خصوص رفتارش با ستار بهشتی در زندان شده است.

وی گفته که «متاسفانه نیروی انتظامی در گذشته هم رفتارهایی داشته که منجربه مخدوش شدن آبروی نظام و سوءاستفاده رسانه‌های بیگانه شده است.»

این نماینده مجلس افزوده است: «نیروی انتظامی حق ندارد از سر غفلت و یا سوءمدیریت این گونه آبروی نظام را مورد خدشه قرار دهد.»

وی ادامه داده است: «طبق قانون از زمانی که زندانی به حکم مرجع قضایی بازداشت می‌شود هر اتفاقی که برای زندانی بیفتد بازپرس مربوطه و بویژه دادستان باید پاسخگو باشند.»

عضو هیات رئیسه مجلس اضافه کرده که «هم قوه قضائیه و هم نیروی انتظامی در این مسئله مسئولیت مشترک دارند.»

به گفته وی «اگر با برخی از قضات متخلف در مورد کهریزک برخورد محکمی صورت می‌گرفت و به متهمان در همین خصوص توسط برخی دولتمردان جایزه داده نمی‌شد٬ امروز این اتفاق تلخ رخ نمی‌داد.»

اظهارات این نماینده مجلس در شرایطی ایراد شده که بسیاری از اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس از روز گذشته بار‌ها ادعا کرده‌اند ستار بهشتی بر اثر «ایست قلبی» درگذشته است.

جواد کریمی قدوسی٬ عضو کمیسیون امنیت ملی با «مشکوک» خواندن مرگ ستار بهشتی٬ از «پنج زندانی سیاسی» وقایع سال ۱۳۸۸ به عنوان «عاملان احتمالی» مرگ این وبلاگ‌نویس نام برده است.

ستار بهشتی٬ وبلاگ‌نویس ۳۵ ساله هفتم آبان از سوی پلیس فتا دستگیر و در حین بازجویی جان باخت و مقام‌های جمهوری اسلامی تاکنون گزارش‌های متناقضی درباره علت مرگ وی ارائه کرده‌اند.

عباس جعفری دولت‌آبادی٬ دادستان تهران نیز امروز از بازداشت چند نفر در رابطه با مرگ این وبلاگ‌نویس خبر داده و گفته تحقیقات درباره علت مرگ آقای بهشتی همچنان ادامه دارد.

سعید مرتضوی٬ رئیس سازمان تامین اجتماعی متهم ردیف اول بازداشتگاه کهریزک در ایام ناآرامی‌های پس از انتخابات سال ۸۸ است که از سوی احمدی‌نژاد به این سمت منصوب شده است.

پرونده رسیدگی به قتل دست‌کم چهار نفر در این بازداشتگاه با گذشت حدود سه سال تاکنون به سرانجام روشنی نرسیده است


نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد