logo





اخبار و گزارشات کارگری ۷ و ۸ مهرماه ۱۳۹۱

يکشنبه ۹ مهر ۱۳۹۱ - ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۲

اخبار و گزارشات کارگری ۷ مهرماه ۱۳۹۱

- احضار فرهاد ابراهیمی به دادگاه انقلاب سنندج!
- پایان محکومیت علی نجاتی!
- مرگ یک کارگر در اثر سقوط از ساختمان
- اعتصاب و راهپیمایی اتحادیه های کارگری ایتالیا
- اعتصاب در بخش حمل ونقل عمومی اسپانیا

احضار فرهاد ابراهیمی به دادگاه انقلاب سنندج!

بنا به گزارش ارسالی، فرهاد ابراهیمی فعال کارگری و عضو کمیته ی هماهنگی که چندی پیش به مدت 2 روز بازداشت و با قرار وثیقه آزاد شده بود به دادگاه انقلاب شعبه یک سنندج احضار شده است. نام برده بر اساس این احضاریه می باید شنبه 8/7/1391 به دادگاه مراجعه نماید.
کمیته ی هماهنگی ضمن محکوم کردن احضار این فعال کارگری، بازداشت و احضار فعالان کارگری را محکوم کرده و خواهان آزادی کلیه فعالین و کارگران در بند می باشد.
کمیته ی هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری-7 مهر 1391

پایان محکومیت علی نجاتی!

بر اساس خبر ارسالی به کمیته ی هماهنگی، حکم یک سال حبس تعزیری علی نجاتی روز دوشنبه سوم مهر به پایان رسید. نجاتی توسط شعبه 13 دادگاه تجدید نظر اهواز بابت اتهامی که قبلا در دادگاه بدوی شوش از آن تبرئه شده بود به یک سال زندان محکوم شده بود که او این مدت را با وجود ناراحتی شدید قلبی و تأکید پزشکان مبنی بر عدم توان تحمل کیفر در زندان به سر برد.
کمیته ی هماهنگی ضمن تبریک آزادی این کارگر مبارز به خانواده ی وی و فعالان کارگری، خواهان آزادی کارگران و فعالین کارگری در بند است.
کمیته ی هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری-6 مهرماه 1391

مرگ یک کارگر در اثر سقوط از ساختمان

بنا بر خبر رسیده، روز سه شنبه 5 مهر 91 یک کارگر جوان 25 ساله به نام داریوش روحانی از ساختمان در حال ساختی در شهر سنندج سقوط کرده و جان خود را از دست داد.
انجمن صنفی کارگران برق و فلزکار کرمانشاه 7/7/1391

اعتصاب و راهپیمایی اتحادیه های کارگری ایتالیا

به گزارش28سپتامبریورونیوز، کارکنان بخش دولتی و عمومی ایتالیا روز جمعه به یک اعتصاب و تظاهرات سراسری دست زدند.
این اعتصاب که به دعوت دو اتحادیه بزرگ ایتالیا و در اعتراض به کاهش بودجه های جاری و دستمزد ها برگزار شد، بدون خشونت و با مسالمت به پایان رسید.
دبیر یکی ازاتحادیه های سراسری ایتالیا می گوید:“ما در اعتراض به سیاست های ماریو مونتی نخست وزیر اینجا جمع شدیم. برای اینکه دستمزدها در دوره او به کمترین میزان رسیده است.”
یکی از اعضای اتحادیه های کارگری می گوید:“ما به کاهش بودجه های جاری و دستمزد ها اعتراض داریم. دولت برای کاهش کسری بودجه، فقط یک طرفه عمل می کند. دستمزدها را کم می کنند بدون اینکه بدانند مشکل واقعی در کجا است.”
یک زن پلیس شرکت کننده در اعتصاب می گوید:“دلیل اعتراض ما این است که ادامه کاهش دستمزد نه تنها مجازات کردن کارکنان بخش دولتی است بلکه به خدمات عمومی برای شهروندان نیز آسیب می زند.”
در این اقدام گسترده، هزاران نفر از استادان دانشگاه، کارمندان دولت و خدمات درمانی، رفتگران و خدمات شهری در میدان مرکزی رم به سیاست های ماریومونتی نخست وزیر کشور اعتراض کردند.
دولت راست میانه ماریو مونتی ماه گذشته دور جدید کاهش دستمزد کارکنان بخش عمومی و کاهش بودجه بخش خدمات درمانی را اعلام کرد.
این اقدام اتحادیه های ایتالیا با تظاهرات خشونت آمیز علیه سیاست های سختگیرانه اقتصادی مشابه در مادرید و آتن و همچینن اعتصاب در کارخانه فولاد ایلوا در جنوب ایتالیا همزمان شده است.
دولت راست میانه ماریو مونتی ماه گذشته دور جدید کاهش دستمزد کارکنان بخش عمومی و کاهش بودجه بخش خدمات درمانی را اعلام کرد.

اعتصاب در بخش حمل ونقل عمومی اسپانیا

به گزارش28سپتامبریورونیوز،کارکنان حمل و نقل عمومی اسپانیا، در اعتراض به کاهش دستمزد و طرح بازسازی نیروی انسانی دست از کار کشیدند.
اعتصاب روزجمعه در حمل ونقل عمومی شهرهای مهم از جمله مادرید و بارسلون باعث اختلال در رفت و آمد شده اما مسافران نیز از آن حمایت می کنند چرا که خدمات محدود آنهارا به سرکارهایشان می رساند.
یکی از ساکنان مادرید می گوید:“مادامیکه سرویس محدود هست، رفت و آمد راحت نیست، ولی من مشکلی در اعتصاب نمی بینم.” دیگری می گوید:“مردم می خواهند حرفشان را بزنند و از حقوقشان استفاده می کنند.”
این اعتصاب روز دوشنبه نیز ادامه دارد و با اعتراض رانندگان قطارهای بین شهری به خصوصی کردن راه شبکه راه آهن اسپانیا همراه خواهد شد.
دولت راستگرای ماریانا راخوی با خوداری از دریافت کمک مالی از صندوق نجات منطقه پولی یورو برای کاهش کسری بودجه، هزینه های جاری خود در بخش حمل و نقل عمومی را کاهش داده است.
بر اساس طرح بازسازی نیروی انسانی در بخش حمل و نقل، دولت از سال آینده میلادی اقدام به تقلیل نیرو در این بخش می کند.
هفتم مهرماه1391

*******************

اخبار و گزارشات کارگری ۸ مهرماه ۱۳۹۱

-3هزار کارگر قزوینی خواهان دستمزد واقعی شدند
- طوماراعتراضی3هزارکارگرکارخانه های قزوین
- در حاشیه بیست هزار امضا: تیک تیک بمب شورش گرسنگان
- اعتصاب واعتراض کارگران ورزشگاه آزادی وشیرودی دررابطه با تاخیردرپرداخت حقوقشان!
- بیکاری ۱۳۰۰ کارگر پویا خودرو شرق طی ۸ ماه
- تعویق ۵ ماه حقوق ۸۰ کارگر پی وی سی سمنان
- مرخصی اجباری کارگران بوشهر مسواک
- ریزش‌آوار در شهرستان آذرشهر باعث كشته شدن یك کارگر ۴۰ ساله شد
- تظاهرات نمایندگان کارگران کارخانه پژو-سیتروئن اولنه مقابل نمایشگاه سالانه اتومبیل پاریس
- ثروتمندان آلمانی ثروتمندتر و فقیران، فقیرتر می شوند

3هزار کارگر قزوینی خواهان دستمزد واقعی شدند

در طول مدت زمان اجرای این قانون با اعمال ۴ و سپس ۵ درصدی مالیات بر ارزش افزوده بر روی کلیه کالاهای مصرفی، عملا حدود ۵ درصد از دستمزد روزانه زیر خط فقر ما کارگران به خزانه دولت سرازیر شده است.
به گزارش8مهرایلنا،3 هزار نفر از کارگران استان قزوین با امضای طوماری، خواهان افزایش حداقل دستمزد‌ها بر اساس تورم واقعی و متناسب برای تامین شرافتمندانه سبد هزینه یک خانوار چهار نفره شدند.
بنابهمین گزارش، در نامه ضمیمه این طومار که خطاب به وزیر کار تنظیم شده، آمده است: از یک سال و نیم پیش با آغاز فاز اول طرح قطع یارانه‌ها، اقلام و کالاهای اساسی زندگی چندین برابر افزایش قیمت یافته است و این در حالی است که حتی در طول این مدت میانگین دستمزد کارگران حتی نسبت به سال‌های قبل از اجرای فاز اول قطع یارانه‌ها نیز کاهش پیدا کرده است.
کارگران در این نامه با انتقاد از قانون مالیات بر ارزش افزوده، عنوان کرده‌اند: در طول مدت زمان اجرای این قانون با اعمال ۴ و سپس ۵ درصدی مالیات بر ارزش افزوده بر روی کلیه کالاهای مصرفی، عملا حدود ۵ درصد از دستمزد روزانه زیر خط فقر ما کارگران به خزانه دولت سرازیر شده است.
کارگران با ذکر اینکه «عدم پرداخت به موقع دستمزد زیر خط فقر کارگران بیداد می‌کند» آورده‌اند: توام با چنین وضعیت اسفبار و غیرقابل تحملی در مورد دستمزد‌ها، اصلاحیه‌ای بسیار ضد کارگری بر روی قانون کار که امنیت شغلی و معیشت کارگران را نشانه رفته است تهیه شده و قرار است بزودی به مجلس ارائه شود و مبنای میانگین حقوق دوسال آخر کارگران برای تعیین حقوق بازنشستگی به میانگین حقوق ۵ سال آخر آنان تغییر پیدا کرده و باعث افت شدید حقوق بازنشستگان خواهد شد.
در ادامه این نامه آمده است: بیمه میلیون‌ها کارگر ساختمانی علی‌رغم ثبت نام و تحمل هزینه، هنوز به سرانجامی نرسیده است و شرکت‌های پیمانکاری همچنان مشغول چپاول دسترنج کارگران هستند و ناامنی شغلی، اخراج کارگران و تعطیلی کارخانه‌ها در بد‌ترین وضعیت نسبت به سال‌های پیش قرار دارد.
بدون تردید نه تنها ما کارگران بلکه هیچ انسان شریف و منصفی چنین شرایطی را بر میلیون‌ها کارگر و خانواده‌های آنان بر نمی‌تابد. لذا ما کارگران امضاء کننده این طومار به عنوان اقداماتی بسیار مبرم و عاجل برای پایان دادن به وضعیت مشقت بار موجود، مصرانه خواهان افزایش حداقل دستمزد‌ها بر اساس تورم واقعا موجود و تامین شرافتمندانه سبد هزینه یک خانوار چهار نفره با دخالت نماینده‌های منتخب مجامع عمومی کارگران کارخانه‌ها و مراکز تولیدی و خدماتی هستیم.
این گزارش حاکیست، بیش از ۳ هزار کارگر از واحدهای تولیدی همچون فرش پارس، هفت الماس، قفل کار، ایساکو، سلیکات، نشاسته البرز، بسته بندی البرز، پرسیلندر، نیروی محرکه، فرنخ، مه نخ، نازنخ، بازنشسته‌های ایران ریسه، اسوه ایران، نخ الوند، کالی شویی، رامو، ایران چوب، نخ البرز، گاز کنترل، تک تاز موتور، بافنندگان قزوینی، دارو شیشه، مهرام و کارتن پارس و... این طومار را امضا کردند.

طوماراعتراضی3هزارکارگرکارخانه های قزوین

در ادامه روند امضاء طومار 20 هزار نفری کارگران در ایران، 3 هزار نفر از کارگران قزوین نیز طی نامه ای به وزیر کار خواستار دستمزد واقعی خود شدند.
گفتگو با علیرضا نوایی، فعال اتحاد بین المللی در حمایت از کارگران درایران - پاریس
گوش کنید:
http://telechargement.rfi.fr.edgesuite.net/rfi/persan/audio/modules/actu/201209/perspective2-alireza_navaei.mp3
به گزارش خبر گزاری ایلنا، این 3هزار نفر کارگراز استان قزوین با امضای طوماری، خواهان افزایش حداقل دستمزد‌ها بر اساس تورم واقعی و متناسب برای تامین شرافتمندانه سبد هزینه یک خانوار چهار نفره شدند.
در نامه ضمیمه این طومار که خطاب به وزیر کار تنظیم شده، آمده است:« از یک سال و نیم پیش با آغاز فاز اول طرح قطع یارانه‌ها، اقلام و کالاهای اساسی زندگی چندین برابر افزایش قیمت یافته است و این در حالی است که حتی در طول این مدت میانگین دستمزد کارگران حتی نسبت به سال‌های قبل از اجرای فاز اول قطع یارانه‌ها نیز کاهش پیدا کرده است.»
بر اساس این گزارش این کارگران از واحدهای تولیدی همچون فرش پارس، هفت الماس، قفل کار، ایساکو، سلیکات، نشاسته البرز، بسته بندی البرز، پرسیلندر، نیروی محرکه، فرنخ، مه نخ، نازنخ، بازنشسته‌های ایران ریسه، اسوه ایران، نخ الوند، کالی شویی، رامو، ایران چوب، نخ البرز، گاز کنترل، تک تاز موتور، بافنندگان قزوینی، دارو شیشه، مهرام و کارتن پارس و... این طومار را امضا کردند.
***
"علیرضا نوایی " فعال اتحاد بین المللی در حمایت از کارگران در پاریس در گفت وگو با بخش فارسی رادیو بین المللی فرانسه می گوید، این طومار در واقع به نوعی اعتراض به شرایط دردناکی است که کارگران در ایران دچار آن هستند.
او با اشاره به این که حداقل دستمزد برای کارگران در ایران زیر خط فقر است گفت:« حداقل دستمزد برای کارگران 389 هزار تومان تعیین شده ، این در حالی است که شهرداری تهران اعلام کرده حداقل هزینه برای یک خانوده چهارنفری در این شهر، حدود یک میلیون و 200 هزار تومان است.»
این فعال کارگری معتقد است که کارگران در ایران تا دستیابی به حداقل خود، باید به اعتراضات ادامه دهند.
نوشتۀ دلبر توکلی-29سپتامبر2012

در حاشیه بیست هزار امضا: تیک تیک بمب شورش گرسنگان

مجید تمجیدی
بیست هزار کارگر با امضای نامه های اعتراضی در دو نوبت، 27 خرداد و 1 مهر 1391، به وزیر "تعاون، کار و رفاه" به سطح نازل حداقل دستمزدها در ایران اعتراض کرده اند. کارگران در این نامه ها با برجسته کردن گرانی سرسام آور و فقر فزاینده در جامعه بر نبود امنیت شغلی و اخراج سازی ها، قراردادهای موقت و سفید امضاء و حذف پاداش و بهره وری تاکید کرده اند. تا همینجا این حرکت اعتراضی انعکاس گسترده ای در جامعه داشته و با استقبال وسیع جامعه کارگری روبرو شده و جمع آوری امضاءها که با هماهنگی تعدادی از فعالین کارگری مستقل انجام می گیرد ادامه دارد.
واکنش رسانه ها و جناح های مختلف حکومتی به این اعتراض کارگری که بازتابی از دعواهای جناحی است متفاوت بوده است. خبرگزاری ایلنا، با گرایش به خانه کارگر، اولین رسانه ای بود که به این اعتراض پوشش رسانه ای داده و علاوه بر مصاحبه با یکی از هماهنگ کنندگان جمع آوری امضاءها نظرات حمایتی خانه کارگری ها، از جمله علیرضا محجوب دبیر خانه کارگر و مهرزاد مویدی رییس کانون هماهنگی شورای اسلامی کار استان فارس را، که خبر از اجرای طرح مشابهی در استان فارس داده است، منعکس کرد. بلافاصله خبرگزاری ایسنا، موضع مخالف "کانون عالی انجمن های صنفی کارگران کشور"، طرفدار دولت، را در رابطه با جمع آوری امضاء ها از زبان سخنگوی آن، هادی ابوی، ابراز کرد. آقای ابوی با انتقاد به نحوه جمع آوری امضاء ها تاکید کرده است که هر گونه پیگیری مطالبات کارگری باید تنها از طریق تشکل های رسمی به پیش رود. در ادامه روز جمعه 7 مهر، خبرگزاری ایلنا، علی بیگی رییس کانون عالی شوراهای اسلامی کار (تاکنون وابسته به خانه کارگر) اعلام کرد که "باید پذیرفت که بیشتر از این امکان افزایش دستمزد نیست ... و اگر قرار است مکاتباتی صورت بگیرد ... باید از طریق نمایندگان خود اقدام کنند نه اینکه طومار بنویسند و دنباله روی برخی اهداف و دیدگاههای خاص باشند ... معتقدیم که جامعه شریف کارگری مطالبات خود را تنها از طریق تشکلهای صنفی به نحو شایسته و قانونی دنبال کند و تحت تاثیر اغراض سیاسی و متفاوت که درصدد تشویش اذهان عمومی و ملتهب کردن جو جامعه هستند قرار نگیرد و با هوشیاری اجازه سوء استفاده را ندهد".
پرسش اصلی این است که چرا "بیست هزار امضاء" و یک اعتراض مستقل کارگری در سطح نامه نگاری مجرای بروز چنین واکنش هایی شده است. واقعیت این است که بیان سطح فقر و فلاکت در جامعه ایران و سطح معیشت فلاکت بار جامعه کارگری دیگر از عهده آمار، ارقام دستمزد و تورم، تعداد کارگران اخراجی و یا تحت پوشش قرارداد موقت و غیرو میسر نیست. عمق و گستردگی فقر و فلاکت در جامعه ایران حکم بمب شورش گرسنگان را دارد که هر بخش از حاکمیت برای خنثی کردن آن دستورالعمل های متفاوتی دارد.
طرفداران دولت احمدی نژاد فکر می کنند که با اجرای طرح هدفمندی یارانه ها و دادن یارانه نقدی اندک به اقشار کم درآمد این بمب را خنثی کرده اند. از نظر این ها صدای تیک تیک بمب شورش گرسنگان جعلی است. اینان خود متشکرانه و با بی خبری مطق از جامعه کارگری، بویژه بخش شهری آن، اعلام می کنند که "هر گونه پیگیری مطالبات کارگری باید تنها از طریق تشکلهای رسمی به پیش رود". واقعیت این است که دادن یارانه نقدی اندک حکم داروی مسکن برای بخشی از مردم حاشیه نشین، روستایی نشینان مسن و بدون درآمد و غیرو را داشته است. اما برای کارگران شهری و با توجه به افزایش سرسام آور اجاره بها و قیمت کالاهای مصرفی جامعه کارگری هدفمند کردن یارانه ها نه تنها کمکی به بهبود شرایط زندگی کارگران نکرده است بلکه حمله ای وحشیانه به سطح زندگی خانواده های کارگری بوده است. هدف "مزدور پروری" در میان کارگران شهری که بخشی از اهداف هدفمند کردن یارانه ها بوده است با شکست روبرو شده است. طرفداران احمدی نژاد و کانون عالی انجمن های صنفی سرمست از رجز خوانی برای "دشمنان خارجی" از فهم واکنش "دشمنان داخلی" عاجزند. به همین دلیل لاقیدانه تیک تیک شورش گرسنگان را نمی شنوند.
در مقایسه با این طیف خانه کارگر و شوراهای اسلامی کار به عنوان تشکل های دولتی کارگری که عمر طولانی تری داشته اند و طی چند دهه چشم و گوش و ابزار سرکوب جمهوری اسلامی در جامعه کارگری بوده اند صدای تیک تیک بمب شورش گرسنگان را بخوبی می شنوند. واکنش حمایتی علیرضا محجوب دبیر خانه کارگر و خبر دادن رییس شوراهای اسلامی کار استان فارس از انجام طرح مشابه در این استان (جمع آوری امضاء) واکنشی برای نزدیک شدن به بمب و خنثی کردن آن به روش شیره مالی بر سر کارگران و سردواندن آنان است. روش خانه کارگر طی چند دهه علاوه بر سرکوب این بوده است که خود را شریک درد کارگران نشان دهد، سوار بر اعتراضات آنان شود، این اعتراضات را به بیراهه بکشاند و در صورت عدم موفقیت آنها را سرکوب کرده و زبان رهبران کارگری را ببرد و فعالین کارگری را شناسایی و آنان را به مقامات قضایی و انتظامی معرفی و تحویل دهد. اختلاف میان علیرضا محجوب دبیر خانه کارگر و و علی بیگی رییس کانون عالی شوراهای اسلامی کار که برای اولین بار در این سطح بروز میکند نشانه اختلاف بر سر کارایی دستور العمل های مختلف در برخورد با اعتراضات کارگری است. علیرضا محجوب دستورالعمل دو مرحله ای حمایت و سر کار گذاشتن و علی بیگی دستور العمل آنی نه گفتن صریح، برچسب زنی و شناسایی "عوامل بمب گذاری" را بکار می بندد.
اما واقعیت این است که بمب گذار اصلی شورش گرسنگان نه بیست هزار کارگر جان به لب رسیده بلکه سرمایه داران و رژیم جمهوری اسلامی ایران هستند. بمب گذار اصلی کسی است که این سطح برده وار فقر و فلاکت را به کارگران ایران تحمیل کرده است. این بمب از طرف جمهوری اسلامی و شورای عالی کار و مشارکت کانون عالی انجن های صنفی کارگری و کانون عالی شوراهای اسلامی کار و با همکاری مستقیم ابوی ها، محجوب ها و علی بیگی ها و با تصویب توهین آمیز حداقل دستمزدها که امروز کمتر از 150 دلار در ماه است کار گذاشته شده است. روی دیگر واقعیت این است که این بمب بدون تغییرات رادیکال و قابل ملاحظه در سطح زندگی کارگران ایران خنثی شدنی نیست. حمایت حسابگرانه امروز بخشی از خانه کارگری ها از "بیست هزار امضاء" کارایی در خنثی کردن این بمب ندارد. این بخش از خانه کارگری ها که با هدف جمع آوری آراء برای جناح رفسنجانی تلاش می کند دارد با آتش سوزانی بازی میکند که دست آخر دست خودش را خواهد سوزاند. سرمایه گذاری برای جلب حمایت کارگران از مخالفین حکومتی احمدی نژاد به میزان سرمایه گذاری احمدی نژاد با طرح هدفمندی یارانه ها برای جلب حمایت کارگران از ریاست جمهوری مشایی توهم آمیز است.
هماهنگی جمع آوری بیست هزار امضاء توسط فعالین مستقل کارگری و مستقل از تشکلهای دولتی انجام گرفته است. هیچ ابهام آفرینی و زدن انگ "اهداف خاص سیاسی" نباید به استقلال این حرکت لطمه زند. کارگرانی که این نامه ها را امضاء کرده اند باید با مسئولیت در مقابل هر گونه ارعاب و فشار به هماهنگ کنندگان جمع آوری امضاء ها بایستند. در این شرایط همیاری و کمک کلیه فعالین و نهاد ها و تشکلهای مستقل کارگری مستقل از اختلافات و تفاوت ها و ملاحظات برای گسترش و هر چه توده ای تر شدن این حرکت ضرورتی حیاتی است. این اعتراض شایسته بیشترین حمایت است.

اعتصاب واعتراض کارگران ورزشگاه آزادی وشیرودی دررابطه با تاخیردرپرداخت حقوقشان!

به گزارش 8مهرجهان، خبری که تا این لحظه رسانه ای نشده این است که حقوق کارگران فعال در دو ورزشگاه بزرگ کشور یعنی ورزشگاه آزادی و شهید شیرودی چند ماهی به تعویق افتاده و این افراد زحمتکش حتی تا هفته گذشته به این مسئله اعتراض نکرده اند.
براساس اخبار رسیده، در ورزشگاه قدیمی شیرودی که با سابقه ترین استادیوم پایتخت محسوب می شود، کارگران چند ماه (حدود سه ماه) است که حق و حقوق خود را دریافت نکرده اند.
از سوی دیگر در بزرگ ترین ورزشگاه کشور یعنی آزادی که حکم ورزشگاه ملی کشورمان را نیز دارد، حقوق کارگران چند ماه به تعویق افتاد و حتی خبر رسید که کارگران معترض چندی قبل تهدید به اعتصاب کردند تا به این طریق حقوق خود را دریافت کنند.
این مسئله زمانی بیشتر نمود پیدا می کند که می دانیم در ورزش کشور و بویژه در فوتبال چه پول هایی خرج می شود و با وجود ریخت و پاش های فروان هیچ مرجعی به این مسایل رسیدگی نمی کند!
در حالیکه بودجه قابل توجهی به فوتبالیست ها اختصاص داده شده است و هر ساله در فوتبال ایران پول بی حساب و کتابی به جیب فوتبالیستها و مربیان ریخته می شود؛ بی توجهی مسوولان به ارکان دیگری که در مسیر رشد ورزش تلاش می کنند سخت آزاردهنده است!

بیکاری ۱۳۰۰ کارگر پویا خودرو شرق طی ۸ ماه

به گزارش ایلنا بتاریخ8مهر،۱۳۰۰ نفر از کارگران کارخانه پویا خودرو شرق از بهمن ماه گذشته به مرور اخراج شده وهم اکنون این کارخانه تعطیل شده است.

تعویق ۵ ماه حقوق ۸۰ کارگر پی وی سی سمنان
ایلنا8مهر، از تعویق ۵ ماهه حقوق ۸۰ کارگر کارخانه پی وی سی سمنان خبر داد.
براساس این خبر، ظاهرا این كارخانه مشكلی در خصوص تامین مواد اولیه و فروش محصولات ندارد اما كارفرما دلیل تعویق حقوق كارگران را فقدان نقدینگی اعلام می‌كند.

مرخصی اجباری کارگران بوشهر مسواک

به گزارش مورخ8مهرایلنا،کارخانه بوشهر مسواک که وسایل بهداشتی همچون مسواک و نخ دندان و... تولید می‌کند اخیرا به مشکلاتی برخورده است که باعث شده تعدادی از کارگران خود را به مرخصی اجباری بفرستد.

ریزش‌آوار در شهرستان آذرشهر باعث كشته شدن یك کارگر ۴۰ ساله شد

به گزارش8مهر ایلنا، حبیب حسین‌قلی‌زاده، مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان آذربایجان‌شرقی با اعلام این خبر گفت: این حادثه در ساعت 10:30 صبح امروز _ ۸ مهر_ به اپراتور فوریت‌های پزشکی گزارش شد و به دنبال آن، تکنیسین‌های فوریت‌های پزشکی پایگاه آذرشهر به محل حادثه اعزام شدند.
وی گفت: عملیات امداد و نجات این کارگر تا ساعت 14:30 ادامه داشت، اما متاسفانه گروه‌های اعزامی نتواستند جان کارگر را نجات دهند.

تظاهرات کارگران کارخانه پژو-سیتروئن اولنه وفوردمقابل نمایشگاه سالانه اتومبیل پاریس

امروز کارگران کارخانه پژو- سیتروئن اولنه وکارخانه فورد با شعار-همه با هم برای امنیت کارمان متحدشویم-مقابل نمایشگاه سالانه اتومبیل پاریس به هانری مونت بورگ وزیربازسازی وتوسعه صنعت فرانسه کارت قرمزنشان دادند.
امروز29سپتامبر،همزمان بابازگشایی نمایشگاه سالانه اتومبیل پاریس وبازدیدازقبل پیش بینی شده هانری مونت بورگ وزیربازسازی وتوسعه صنعت کابینه دولت فرانسه، نمایندگان کارگران کارخانه پژو-سیتروئن اولنه وکارخانه فورد، مقابل درب ورودی نمایشگاه،دست به تظاهرات زدند.
این کارگران اتیکت- برای امنیت کاریمان با یکدیگر متحد شویم -را روی لباس خود حمل می کردند. وبا دمیدن درسوت هایشان وسیعا کارت قرمزبه وزیررابین بازدیدکنندگان نمایشگاه اتومبیل واقع درپاریس15 پخش کردندو از آنها می خواستند که همینکه وزیر وارد سالن شد، این کارت را بلند کنند.
یکی ازنمایندگان کارگران درباره اهداف تظاهرات امروزشان گفت:ماباتظاهرات امروزمان می خواهیم افکارعمومی رانسبت به بسته شدن کارخانه پژو-سیتروئن اولنه درسال2014حساس کنیم همچنین می خواهیم کارت قرمزبه هانری مونت بورگ وزیربازسازی وتوسعه صنعت کابینه دولت فرانسوا اولاند نشان دهیم.وزیری که به وعده هایش درباره ادامه کاری کارخانه ما عمل نکرد. خاطرنشان می شود،مونتوبورگ در ماه ژوئیه به کارگران سیتروئن - پژو قول داده بود که کارخانه شان در منطقه اولنه بسته نخواهد شد، در ماه اوت از سندیکاهای کارگری خواسته بود که مسئولانه تر عمل کنند .بااین وجود در ماه سپتامبر شاهد اعلان بسته شدن این کارخانه از جانب مدیریت کارخانه بودیم.
خواسته کارگران تظاهرکننده این بود که دولت به وعده خود وفا کند و از بسته شدن کارخانه جلوگیری کند.
قابل یادآوری است هانری مونت بورگ وزیرکابینه فرانسوااولاند،رئیس جمهورفرانسه،پس ازاطلاع ازتظاهرات کارگران ،به بهانه مشغله کاری ،بازدیدامروزش ازنمایشگاه اتومبیل پاریس رالغوکردوازحضوربهم رسانیدن اجتناب کرد!؟.
کارگران معترض اولنه بطوردسته جمعی واردسالن نمایشگاه شدندودرمقابل غرفه پژوطی گفتگوبابازدیدکنندگان به تشریح وضعیتشان مبنی برتعطیلی کارخانه درسال2014وبیکارشدن احتمالی بیش از3هزارکارگر پرداختند.
پس از این تظاهرات ، کارگران سیتروئن - پژو و فورد به میتینگی که در محل اولنه سو بوآ - میدان ژوپیتر برگزار می شد، رفتند. این میتینگ با شرکت کارگران و کارکنان شرکت هواپیمایی ایرفرانس ، شرکت سانوفی - یکی از بزرگترین لابراتورهای دارویی در فرانسه - ، کارخانه های اتومبیل سازی و ...برگزارشد.
لازم به توضیح است که در مراکز کاری یادشده دربالا،علیرغم سودهای کلان همه این شرکت هاطی سال های گذشته ، قراراست طی ماههای آینده هزاران پست برچیده شود.
گفتنی است هر پستی که حذف شود، پنج کارگر از شرکت های پیمانکاری که برای این مراکز کار می کنند، شغل خود را ازدست می دهند.
نماینده های کارگران شرکت های مختلف با سخنرانی هاییشان در این میتینگ ضمن اعلام نداشتن توهم نسبت به دولت جدید فرانسه ، برضرورت اتحاد کارگران بخش های مختلف وبرپایی آکسیون های مشترک تاکید کردند. این میتینگ تا ساعت 5 بعدازظهر جریان داشت و سپس باکنسرت همبستگی با کارگران توسط جوانان ادامه یافت.
اخباروگزارشات کارگری-29سپتامبر2012

ثروتمندان آلمانی ثروتمندتر و فقیران، فقیرتر می شوند

به گزارش29سپتامبریورونیوز، در روز اقدام سراسری در آلمان، هزاران نفر در شهر فرانکفورت پایتخت مالی آلمان به توزیع ناعادلانه ثروت اعتراض کردند. آمار نیز ادعای فعالین و مخالفان سرمایه داری را تایید می کند. بنا به گزارش اقتصادی اخیر دولت فدرال آلمان، ده درصد جمعیت کشور صاحب 53 درصد ثروت است.
رییس قدرتمندترین اتحادیه کارگری آلمان در این تجمع می گوید صدراعظم ما می گوید که ما پایمان را بیش از گلیم مان دراز کریدم و زیاد خرج کرده ایم. حالا دیگر معلوم شده که بدهی ها را بانکها بالا آورده اند. ورشکستگی و استقراض آنها از دولت بحران مالی را بوجود آورده است و دلیل آن توزیع ثروت در جهت منافع طبقه پردر آمد است.
این فعالان روز شنبه در بسیاری از شهرهای آلمان از جمله بوخوم و هامبورگ با اعتراض به افزایش فاصله طبقاتی در آلمان خواستار توزیع عادلانه ثروت در جامعه شدند.
هشتم مهرماه1391
akhbarkargari2468@gmail.com

نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد