اخبار و گزارشات کارگری ۲۴ شهریورماه ۱۳۹۱
- کارگاه سرمایه داری، کورۀ آدم سوزی
- ادامه اعتصاب کارگران معدن ،ردپیشنهادکارفرمایان وخشم دولت آفریقای جنوبی
- کارگران پژو-سیتروئن کارخانه اولنه فرانسه با مجانی کردن تردداتومبیل ها در اتوبان اعتراضشان را بنمایش گذاشتند
کارگاه سرمایه داری، کورۀ آدم سوزی
هنوز که هنوز است مردم دنیا وقتی می خواهند اوج توحش و جنایت علیه بشریت را نشان دهند آدم سوزی دسته جمعی (هولوکاست) در آلمان هیتلری را مثال می زنند. تا پیش از آن، شاید به آتش کشیدنِ مخالفان عقیدتیِ کلیسا در قرون وسطا نماد توحش و جنایت برضد انسان شمرده می شد. به هر حال، این آدم سوزی ها نقاط عطف تاریخی مهمی در دستیابی به قله های جنایت علیه بشریت به حساب می آیند و، بی تردید، انسان معاصر باید آنها را بی وقفه یادآوری و محکوم کند، بر پیشانی مدافعان شان عرق شرم بنشاند، و بدین سان تا آنجا که ممکن است امکان تکرار آنها را منتفی سازد.
با این همه، خلاصه کردن بانیان آدم سوزی در کلیسای قرون وسطا و آلمان نازی می تواند پردۀ ساتری برای پنهان ساختن بانی و عامل اصلی سوختن دسته جمعی انسان در دنیای کنونی باشد. 300 کارگر در یک کارگاه لباس دوزی در کراچیِ پاکستان زنده زنده در آتش می سوزند و در عرض چند ساعت جزغاله می شوند. اینجا دیگر نه پای کوره های آدم سوزی آلمان هیتلری در میان است و نه تل هیزم کلیسای قرون وسطا. اینجا کارِ مزدی است که انسان را زنده زنده در آتش می سوزاند. اینجا رابطۀ خرید و فروش نیروی کار است که انسان را جزغاله می کند. اینجا حرص سوداندوزی برای انباشت هرچه بیشتر سرمایه است که انسان را نیست و نابود می سازد. اینجا کارگاه سرمایه است که نقش کورۀ آدم سوزی را ایفا می کند. آیا بازهم لازم است برای بازگویی و افشای جنایت علیه بشریت از استعاره ها و کلیشه های هولوکاست و کلیسای قرون وسطا استفاده کنیم؟ در واقع، یک هدف مهم دنیای سرمایه داری لیبرال از عمده کردن و برجسته ساختن هولوکاست و کلیسای قرون وسطا همین است. سرمایه داری می کوشد با این کار بر عامل اصلی جنایت علیه انسان کنونی یعنی رابطۀ خرید و فروش نیروی کار پرده اندازد. بی شک، همان گونه که گفتیم، جنایات آلمان نازی و کلیسای قرون وسطا را باید محکوم کرد. اما آنچه باید بسیار بیش از اینها محکوم شود سرمایه یعنی رابطۀ خرید و فروش نیروی کار است. این رابطه است که انسان ها را زنده زنده می سوزاند و نابود می کند، آن هم نه فقط یکبار در تاریخ بلکه به طور روزمره، آن هم نه فقط در پاکستان بلکه در سراسر دنیای کنونی. همزمان با انتشار خبر سوختن 300 کارگر در پاکستان، خبری نیز از سوئد – مهد تمدن و رفاه سرمایه داری – در رسانه ها منتشر شد که در اینجا بازگویی آن را جهت اطلاع مدافعان و سینه چاکان دنیای سرمایه داری غرب لازم می دانیم.
در ويديویی که روز چهارشنبه 12سپتامبر 2012 در رسانه ها منتشر شد و در دوربین سقف یکی از ایستگاه های قطار در جنوب استکهلم – پایتخت سوئد – ثبت شده است، مردی را می بينيم که احتمالاً مشروب زيادی نوشيده و تلوتلو مي خورد و روی ريل قطار می افتد و بيهوش مي شود. اندکی بعد مرد دیگری از ديوارۀ کوتاه ریل پائين می پرد و به طرف مرد اول می رود، اما نه برای کمک به او بلکه برای خالی کردن جیب اش. او شروع مي کند به جستجوی جيب های مرد بيهوش که حالا معلوم شده 38 ساله است و «جانی» نام دارد. سارق بعد از اين که جيب های «جانی» را خالی مي کند او را بيهوش روی ريل رها مي کند، از ديواره بالا مي پرد و بدون این که حتی به نگهبان ایستگاه بگوید که مردی بیهوش روی ریل قطار افتاده فرار می کند. ده دقیقه بعد قطار وارد ایستگاه می شود و از روی پيکر مرد بيهوش مي گذرد. «جانی» به طور معجزه آسايی از مرگ نجات يافته اما سخت زخمی است و نیمی از پای چپ اش را از دست داده است. (www.dailymail.co.uk)
نظام سرمایه داری چه در پاکستان و چه در سوئد دوزخ سوزانی است که انسان ها را زنده زنده در آتش خود می سوزاند و هر چیز انسانی را در آنها نابود می کند. اکنون هیچ استعاره ای بهتر از سرمایه یعنی رابطۀ خرید و فروش نیروی کار اوج جنایت علیه بشریت را بیان نمی کند. بکوشیم هر جنایتی علیه بشریت را با رابطۀ سرمایه توضیح دهیم و این رابطه را به چیزی تبدیل کنیم که مدام در ذهن تک تک کارگران دنیا تیرباران می شود.
کمیتۀ هماهنگی برای ایجاد تشکل کارگری-23 شهریور 1391
ادامه اعتصاب کارگران معدن ،ردپیشنهادکارفرمایان وخشم دولت آفریقای جنوبی
به گزارش14سپتامبریورونیوز، کارکنان اعتصاب کننده معدن در آفریقای جنوبی با رد پیشنهاد مالی ارائه شده توسط کارفرمایان وعده دادند که به اعتصاب خود ادامه می دهند.
شرکت اداره کننده معدن به کارکنان پیشنهاد افزایش دستمزدی معادل حدود نود یورو در ماه را ارائه کرده بود. اعتصاب کنندگان ده برابر این رقم را درخواست کرده بودند.
به گزارش14سپتامبربی بی سی درهمین رابطه،روز جمعه، ٢٤ شهریور (١٤ سپتامبر)، جف رادب، وزیر دادگستری آفریقای جنوبی، با شرکت در یک نشست مطبوعاتی، گفت: "دولت بیش از این نمی تواند چنین اقداماتی را تحمل کند و مجبور به برخورد با عاملان نا آرامی خواهد بود."
خشم آقای رادب ازاین است که کارگران اعتصابی معادن پلاتین لونمین افزایش دستمزد پیشنهادی شرکت را رد کردند.
وزیر دادگستری آفریقای جنوبی وضعیت کنونی را "شرایط اضطراری" توصیف کرد و افزود که دولت در صدد اعاده نظم است و با کسانی که مرتکب اقدامات غیرقانونی شوند برخورد خواهد شد.
بنا بهمین گزارش،بنقل از منابع محلی، روز جمعه کمتر از نیم درصد از کارگران در محل کار خود حاضر شدند و بقیه همچنان از بازگشت به کار خودداری ورزیدند.
اعتصاب کارگران از معدن پلاتین لونمین آغاز شد اما اخیرا به معادن طلا هم گسترش یافته است.
این گزارش حاکیست،بخش معدن ستون فقرات اقتصاد آفریقای جنوبی و یکی از منابع اصلی درآمدهای ارزی این کشور محسوب می شود و بیش از نیم میلیون نفر در این بخش اشتغال دارند.
ارزش تولید این بخش به یک پنجم تولید ناخالص داخلی بالغ می شود و نیمی از درآمد ارزی آفریقای جنوبی از محل صدور فرآوردهای معدنی به دست می آید.
کارگران پژو-سیتروئن کارخانه اولنه فرانسه با مجانی کردن تردداتومبیل ها در اتوبان اعتراضشان را بنمایش گذاشتند
امروز14سپتامبر کارگران کارخانه پژو-سیتروئن اولنه با مجانی کردن تردد اتومبیل ها دریک اتوبان حومه پاریس،اولین اقدام اعتراضیشان رابنمایش گذاشتند.
بدنبال تصمیم مدیریت شرکت پژو-سیتروئن فرانسه مبنی بربستن کارخانه اولنه واقع درحومه پاریس که بیش از 3هزارکارگردرآن مشغول بکارهستند،کارگران کارخانه اولنه،پیش از تعطیلات تابستانی، خطاب به مدیریت شرکت اعلام کردند:
(شماتعطیلات مارا خراب کردیدماپس از تعطیلات تابستانی،ماه سپتامبرهمزمان با ازسرگیری کارها،آغازبکار را زهرمارتان خواهیم کرد)
امروز14سپتامبر کارگران کارخانه پژو-سیتروئن اولنه با مجانی کردن تردد اتومبیل ها دریک اتوبان حومه پاریس،اولین اقدام اعتراضیشان رابنمایش گذاشتند.
حدود200نفرازکارگران کارخانه پژو-سیتروئن اولنه ازساعت هفت ونیم تا یازده صبح امروز با حضوردریکی ازباجه های ورودی اتوبان A1- - واقع درشهرسن لیس ازاستان اوآزدرحومه پاریس باعث شدندتا اتومبیل ها مجانی تردد کنند.
این کارگران اعلام کردندروزیکشنبه همزمان با بازگشت ازتعطیلات آخرهفته دست به اقدام اعتراضی دیگری درحومه پاریس خواهند زد.
بنا به اظهارات این کارگران معترض این اقدامات اعتراضی وچگونگی سازماندهی آن درمجمع عمومی کارگران تصمیم گیری شده وعملی می گردد.
این کارگران اعلام کردند هدفشان ازاین اقدامات اعتراضی حساس کردن افکارعمومی نسبت به بستن کارخانه اولنه و تهدید بیکاری میلیون ها حقوق بگیر،می باشد.
قابل یادآوری است که اتوبانA1دراجاره شرکتsanefمی باشدکه صاحبان پژوازجمله سهامداران این شرکت هستند.
گردآوری وترجمه:اخباروگزارشات کارگری-14سپتامبر2012
بیست وچهارم شهریورماه1391
**************
اخبار و گزارشات کارگری ۲۵ شهریورماه ۱۳۹۱
- اعتصاب رانندگان شرکت واحد کرمانشاه
- عدم پرداخت حقوق کارگران صنایع فلزی ایران
- بیکاری و معضل اشتغال بازنشستگان
- اطلاعیه اتحاد بین المللی در مورد فاجعه آدم سوزی در کارخانه پوشاک در کراچی
- حمله پلیس آفریقای جنوبی به محل اقامت وراهپیمایی کارگران اعتصابی معدن
- تظاهرات گسترده در مادرید علیه سیاستهای اقتصادی دولت اسپانیا
- تظاهرات کارگران پژو- سیتروئن کارخانه شهر رن دراعتراض به اخراج ها
- پرتغالی ها برای اعتراض به سیاست ریاضت اقتصادی دولت به خیابان میآیند
اعتصاب رانندگان شرکت واحد کرمانشاه
رانندگان شرکت واحد کرمانشاه عدم پرداخت یارانه گازوئیل در طی یکسال اخیر و پایین بودن کرایه ها را از علل اصلی اعتصاب خود عنوان کردند . آنها همچنین از فرسوده بودن اتوبوس ها ابراز گلایه می کنند …
به گزارش 25شهریورکرمانشاه پست، رانندگان شرکت واحد کرمانشاه از صبح امروز شنبه دست به اعتصاب زدند . از سطح شهر خبر می رسد مسافران سرگردان شده و مسئولان برای جابجایی آنها تاکسی و ون ها را بکار گرفته اند.
ترافیک سنگینی نیز تا زمان ارسال خبر نقاط شلوغ ، میادین و چهارراه های اصلی شهر را فرا گرفته است .
برپایه این گزارش،رانندگان شرکت واحدکرمانشاه عدم پرداخت یارانه گازوئیل در طی یکسال اخیر و پایین بودن کرایه ها را از علل اصلی اعتصاب خود عنوان کردند . آنها همچنین از فرسوده بودن اتوبوس ها ابراز گلایه می کنند .
عدم پرداخت حقوق کارگران صنایع فلزی ایران
به گزارش25شهریورایلنا،حدود ۶۰۰ نفر از کارگران مجموعه صنایع فلزی ایران حقوق ماههای اردیبهشت، تیر و مرداد خود را دریافت نکردهاند و در وضعیت اقتصادی نامناسبی قرار دارند.
حقوق چند ماه اخیر تعدادی از کارگران این مجموعه پرداخت نشده است. این در حالی است كه پیش از این نیز بخش وسیعی از حقوق این كارگران در پی تجمعات مكرر آنان در مقابل نهادهای مختلف، سرانجام از سوی وزارت صنایع پرداخت شده بود.
همچنین به دلیل عدم پرداخت حق بیمه ۱۵۰ تن از کارگران بازنشسته واحد ۱ این مجموعه از سوی کارفرما، حکم بازنشستگی آنها صادر نشده و همچنان مجبور به کار در مجموعه هستند.
در همین رابطه پروین محمدی، یكی از كارگران بازنشسته صنایع فلزی ایران از عدم پرداخت ۲ میلیارد تومانی سنوات بازنشستگان چند سال اخیر این مجموعه خبر داد.
این فعال كارگری ضمن تاكید بر عدم رابطه نوسانات بازار ارز با مشكلات این مجموعه، اظهار داشت: حوزه كاری مجموعه صنایع فلزی ایران به گونه ای است كه رابطه ای با نوسانات بازار ارز ندارد.
بیکاری و معضل اشتغال بازنشستگان
مشکلات شدید اقتصادی و تورم موجود ، راهی جز این را باقی نمی گذارد که یک فرد شاغل با رسیدن به مرحله بازنشستگی ، باید به دنبال شغل جدید باشد تا بتواند هزینه های سنگین زندگی خود را تامین کند و از سویی هم انبوه جوانانی که هریک مدرکی کارشناسی و بالاتر در دست دارند ، در انتظار کاری مناسب به سر می برند.
بازنشسته به دنبال استراحت دوران بازنشستگی است و جوان با انگیزه، خلاق و دارای انرژی هم تلاش می کند تا با به دست آوردن شغل مناسب، آینده خود را رقم بزند. در یک روند طبیعی، این اتفاق باید رخ دهد. اما هزینه های بالای زندگی، بازنشستگان را بر آن می دارد تا با وجود میل باطنی خود به دنبال مشاغل مختلف در دوران بازنشستگی باشند. از سوی دیگر جوانان با عرضه این نیروی ارزان در بازار کار، با وجود انگیزه های بالایی که دارند بیکار می مانند.
از سویی در بازار کار، نیروی بازنشسته در برخی موارد ارزان ترین نیروی کار است و بسیاری از مدیران واحدهای تولیدی، کارگاه ها و سازمان ها وسوسه می شوند که به سراغ این نیروهای کار ارزان بروند و از این نیروی ارزان قیمت به جای نیروی جوانی که استخدام آن ها با احتساب سال های سنوات خدمتی و پرداخت بیمه ها هزینه بر است استفاده کنند.
هم اکنون، برخی از سازمان ها و بخش های دولتی نیز علیرغم ممنوعیت های قانونی ، تمایل به جذب نیروی کار بازنشسته و قدیمی را دارند که این موضوع به نیروی جوان آماده به کار لطمه می زند ؛ در حالی که کودکان متولد شده در سال های دهه ۶۰ و حتی 70 امروز به سن اشتغال رسیده اند ، بیش از دو سوم آنان نیز تاکنون شغلی را تصاحب کرده اند، اما بخش قابل توجهی هنوز باید منتظر یافتن شغلی باشند.
وقتی در به کارگیری نیروهای بازنشسته به تجربه کاری آن ها اشاره می شود، این واقعیت تنها یک روی سکه است. اما این سکه، روی دیگری هم دارد، یعنی این که به کارگیری نیروهای بازنشسته ممکن است برای یک سازمان تبعاتی را هم به دنبال داشته باشد.
یک نیروی جوان با انگیزه رسیدن به موفقیت، زندگی کاری خود را در یک سازمان آغاز می کند و وجود افراد با انگیزه، بستر برنامه ریزی مناسب را در یک سازمان فراهم می آورد. در واقع بسیاری از مدیران، امروز ممکن است با پدیده کاهش انگیزه کاری در سازمان ها روبه رو شوند. ولی وقتی نیروهای جوان با انگیزه پیشرفت و ترقی در یک سازمان باشند، مدیران با برنامه ریزی های درست، می توانند به راحتی اهداف سازمانی خود را محقق کنند، بنابراین از نظر داشتن انگیزه کاری برای رشد و پیشرفت، نیروهای جوان با بازنشسته ها قابل مقایسه نیستند. یک نیروی بازنشسته به شکل روزمره کار می کند، ولی یک نیروی جوان در راستای بهبود کاری و برای ارتقای شغلی تلاش می کند.
یک نیروی ۶۰ ساله بازنشسته، ممکن است در مقابل تغییرات سازمانی که در عصر دانایی یک امر اجتناب ناپذیراست، مقاومت کند. بدون تردید این مقاومت ها، حرکت چرخ سازمان ها به سمت رشد و ترقی را کند خواهد کرد و انگیزه های یادگیری در یک نفر بازنشسته کم است و به همین دلیل برنامه های آموزشی یک سازمان ممکن است با ازدیاد افراد بازنشسته دچار مشکل شود و نیروهای بازنشسته به دلیل شرایط سنی که دارند، ممکن است در برخی موارد کم حوصله باشند.
یک کارشناس درباره علت به کارگیری نیروهای بازنشسته در سازمان ها با اشاره به ماده ۹۵ قانون مدیریت خدمات کشوری می گوید: در این ماده آمده است که به کارگیری افراد متخصص بازنشسته با مدرک کارشناسی و بالاتر از آن در موارد خاص به عنوان اعضای کمیته ها، کمیسیون ها ، شوراها، مجامع و خدمات مشاوره ای به شکل غیر مستمر و مشروط بر این که ساعت به کارگیری آن ها در سازمان ها از یک سوم کار موظفی کارمندان بیشتر نشود، بلامانع است و ذکر یک سوم کار موظفی هم به این دلیل است که با افراد بازنشسته، نمی توان قرارداد کاری اشتغال نوشت. البته حذف این ماده در پیش نویس سیاست های برنامه پنجم آمده است.
از سوی دیگر در ماده ۱۹ قانون مدیریت خدمات کشوری درباره شرایط جذب نیروهای بازنشسته از طریق مراکز آموزشی و پژوهشی آمده است: سازمان ها و شرکت ها برای ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات خود برای انجام خدمات مشاوره ای در زمینه توسعه مدیریت، نظیر استقرار نظام های نوین مدیریتی، بازنگری، پاداش وظایف و ماموریت ها و توسعه سرمایه های انسانی و فناوری های نوین اداری ، می توانند با موسسات و شرکت هایی که صلاحیت آن ها از نظر قانونی تایید شده است قرارداد منعقد کنند. بنابراین سازمان ها براساس این ماده مجاز به جذب افراد بازنشسته برای منظور خاص و یا واسطه هستند، ولی برخی از سازمان ها هم ممکن است از منظر ارزان بودن این نیروها، اقدام به جذب آن ها بکنند.
به هر حال تامین هزینه های زندگی، دغدغه اول بازنشستگان در دوران بازنشستگی و جوانان جویای کار است و این دغدغه ها آن ها را روانه بازار کار می کند و به همین دلیل امروز بین بازنشستگان و جوانان بر سر اشتغال در بازار کار، رقابت جدی و نابرابری وجود دارد که معمولا جوانان بازنده این میدان هستند.
منبع:اعتدال24شهریور
اطلاعیه اتحاد بین المللی در مورد فاجعه آدم سوزی در کارخانه پوشاک در کراچی
سه شنبه شب 11 سپتامبر، در آتش سوزی مهیبی در یک کارخانه پوشاک در شهر کراچی پاکستان حدود سیصد نفرکارگر، شامل تعداد زیادی کودک کار، جان باختند. بنا به گزارش پلیس و آتش نشانی شهر، بنای این کارخانه، شامل یک ساختمان چهار طبقه و فاقد امکانات اولیه اطفای حریق، بدون وجود درب های خروج اضطراری و شامل فضایی تنگ و بدون امکان جابجایی کارگران در مواقع اضطراری بوده است. بسیاری از کارگران بر اثر پرش از پنجره های ساختمان کارخانه، جان باخته اند. در حالی که مسئولین آتش نشانی به عملیات پیدا کردن اجساد بیشتر در میان جزغاله و دود ادامه می دهند، مقامات دولتی خبر داده اند که تحقیقات گسترده ای را برای شناسایی علت این آتش سوزی شروع کرده اند. اماهنوز مقامات دولتی تحقیقات خود را شروع نکرده بودند که آتش سوزی دیگری در روز چهارشنبه 12 سپتامبر در کارخانه کفش در شهر لاهور، جان بیش از25 کارگر را گرفت.
جدا از اینکه این آتش سوزی ها ناشی ازاتصال در سیستم برق باشد و یا نقص فنی ژنراتور، آیا برای شناسایی علت اصلی این فجایع، تحقیقات وسیع و کارشناسانه ای لازم است؟ آیا مثل روز روشن نیست که عطش سودآوری بدون مرز صاحبان کارخانه پوشاک در کراچی، کارخانه کفش در لاهور و هزاران کارخانه در پاکستان، بنگلادش، هندوستان و در اقصی نقاط جهان، علت اصلی وقوع چنین فجایع انسانی است؟ آیا روشن نیست که عامل اصلی جان باختن کارگران در کراچی و لاهور، سرمایه دارانی هستند که با اتکاء به نیروی کار بسیارارزان، در فراهم کردن امکانات اولیه ایمنی کار صرفه جویی می کنند تا به سود حداکثر دست یابند؟ آیا روشن نیست که در فقدان قوانین مشخص که بر اساس آن عاملان چنین فجایعی به اتهام ارتکاب جنایت، مجازات شوند، این فجایع همچنان به وقوع می پیوندند؟ آیا روشن نیست که سرمایه داران و دولت پاکستان عاملان اصلی وقوع آتش سوزی فاجعه بار در کراچی هستند؟ آیا روشن نیست که سرمایه داران و شرکت های کشور های دیگر، بویژه شرکت های زنجیره ای در کشورهای غربی که مشتری اصلی محصولات ارزان چنین کارخانه هایی هستند، شریک جرم محسوب می شوند؟
اتحاد بین المللی ضمن همدردی با بازماندگان و اعضای خانواده جان باختگان این فاجعه انسانی که بر اثر سیاست های عامدانه و سودجویانه صاحبان کارخانه پوشاک در کراچی و لاهور و چشم پوشی آگاهانه دولت پاکستان، بوقوع پیوسته است، خود را در اندوه و خشم اعتراضی کارگران پاکستان سهیم می داند.
اتحاد بین المللی در حمایت از کارگران در ایران-۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲
حمله پلیس آفریقای جنوبی به محل اقامت وراهپیمایی کارگران اعتصابی معدن
پلیس آفریقای جنوبی این حمله را تحت پوشش خلع سلاح ؟!کارگران اعتصابی سازمان دادومدعی است تعدادی سلاح سرد!!هم ضبط کرده است.
به گزارش15سپتامبریورونیوز، حدود پانصد نیروی پلیس آفریقای جنوبی به خوابگاهها و محل اقامت کارگران اعتصاب کننده معدن ماریکانا یورش آوردند.
برپایه این گزارش،پلیس آفریقای جنوبی روز شنبه به محل اقامت و خوابگاههای معدنچیان اعتصاب کننده معدن ماریکانا یورش برد.
این اقدام یک روز پس از آن صورت گرفت که معدنچیان معدن لون مین پیشنهاد مالی ارائه شده توسط کارفرمایان را رد کردند.
بر اساس گزارشها در پی این حملات دوازده کارگرمعدن نیز دستگیر شدهاند.
پلیس آفریقای جنوبی این حمله را تحت پوشش خلع سلاح ؟!کارگران اعتصابی سازمان دادومدعی است تعدادی سلاح سرد!!هم ضبط کرده است.
به گزار ش امروز بی بی سی درهمین رابطه، پلیس همچنین با شلیک گاز اشک آور، در صدد متفرق کردن کارگران اعتصابی برآمد که در آن نزدیکی در حال راهپیمایی بودند.
تظاهرات گسترده در مادرید علیه سیاستهای اقتصادی دولت اسپانیا
به گزارش15سپتامبریورونیوز،هزاران نفر از ساکنان شهر مادرید، روز شنبه با شرکت در تظاهراتی گسترده نسبت به سیاستهای اقتصادی دولت اعتراض کردند.
یک روز پس از اعلام طرح جدید ریاضت اقتصادی از سوی دولت، پرستاران، معلمان و شاغلان در خدمات اجتماعی ضمن برپایی تظاهراتی گسترده مخالفت خود را با افزایش مالیات ها و کاهش بودجه عمومی در اسپانیا اعلام کردند.
دولت اسپانیا پذیرفته که در مقابل کمکهای مالی بیشتر اتحادیه اروپا، طرحهای ریاضتی سختگیرانه تری را به اجرا بگذارد.
اسپانیا در حال حاضر با بیشترین میزان بیکاری در میان کشورهای اروپایی مواجه است.
دولت ماریانو راخوی، نخست وزیر اسپانیا ماه جولای گذشته از تصمیم خود برای کاهش ۵۶ میلیارد دلاری بودجه عمومی خبر داده بود.
تظاهرات کارگران پژو- سیتروئن کارخانه شهر رن دراعتراض به اخراج ها
صبح امروزشنبه15سپتامبرحدو3هزارکارگرکارخانه پژو-سیتروئن شهررن فرانسه یک اجتماع اعتراضی برپاداشتندوپس ازبحث وگفتگوی سندیکایی دست به راهپیمایی زدند.
این کارگران با شعار-هیچ اخراجی را نمی پذیریم –اعتراضشان را نسبت به پروژه مدیریت شرکت پژو- سیتروئن مبنی براخراج14000نفرطی یک دوره بنمایش گذاشتند.
سندیکاهای(CFDT, CGT, FO, CFTC, CFE, CGC, Solidaires, Unsa, FSU)فراخوان این تظاهرات را داده بودند.
گردآوری وترجمه:اخباروگزارشات کارگری-15سپتامبر2012
پرتغالی ها برای اعتراض به سیاست ریاضت اقتصادی دولت به خیابان میآیند
به گزارش15سپتامبریورونیوز، مردم پرتغال برای برپایی تظاهراتی علیه ریاضت اقتصادی در لیسبون و ۲۵ شهر دیگر در اقصی نقاط این کشور آماده شدهاند.
پیش درآمد این تظاهرات بزرگ، روز جمعه و طی بازدید پدرو پاسوش کوئیلو، نخست وزیر پرتغال از شهر اپورتو صورت گرفت. معترضان نسبت به تازه ترین تدابیر اعلام شده ریاضتی از سوی دولت، واکنش نشان دادهاند.
بیست وپنجم شهریورماه1391
akhbarkargari2468@gmail.com