زمین لرزه ای با قدرت 6.3 ریشتر روز شنبه 21 مرداد ساعت 5 بعد از ظهر استان آذربایجان شرقی را لرزاند که مرکزیت زلزله در شهرستان اهر و مناطق اطراف بود. این فاجعه باعث وارد کردن خسارت جدی به 130 روستا، تخریب کامل 20 روستا و کشته شدن بیش از 300 نفر شده است. کشته شدگان عمدتا کودکان و زنان هستند و بیش از 1800 نفر بر اساس آمار ارائه شده دولتی زخمی شده اند.
هنوز ساعاتی از این حادثه نگذشته بود که مردم آستین های کمک را بالا زده و به روش های مختلف از مالی تا کمک های جنسی مانند مواد خوراکی و داروئی به کمک همنوعانشان شتافتند، در حالیکه مدتی بعد رسانه های جمهوری اسلامی اقدام به درج خبر کردند.
رژیم جنایتکار اسلامی با چهره ای نفرت انگیز، حوادث طبیعی را سزای اعمال مردم و مکافات کفر و الحادشان می داند. اما مردم ما بخوبی می دانند که جلوگیری از حوادث طبیعی مانند زلزله احتیاج به دولتی دارد که دلسوز مردم بوده و با سیاست های درست اقدام به تاسیس خانه های ضد زلزله و ایجاد سیستم های حفاظتی در برابر حوادث طبیعی نماید. اما مردم ما قبل از آنکه دچار زلزله به مثابه یک بلای طبیعی بشوند گرفتار رژیمی شده اند که مردم کشی، بی خانمانی و هزاران فجایع اجتماعی دیگرش به مراتب از بلایای طبیعی بیشتر است.
کمیته همبستگی با جنبش کارگری ایران – استرالیا به بازماندگان زلزله استان آذربایجان شرقی تسلیت می گوید و از همه ایرانیان می خواهد که به کمک های خود را از راه های غیر دولتی و عناصر صالح به دست آسیب دیدگان برسانند.
کمیته همبستگی با جنبش کارگری ایران – استرالیا
proletarianunite@gmail.com
18/8/2012
--
Solidarity Committee with Iranian Workers Movement- Australia
کمیته همبستگی با جنبش کارگری ایران - استرالیا
proletarianunite@gmail.com
نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد