logo





ناجا بدون توجه به ياوه‌گويي‌ها با قدرت با مظاهر بي‌حجابي برخورد كند

سه شنبه ۹ خرداد ۱۳۹۱ - ۲۹ مه ۲۰۱۲

ایگاه خبری انصارحزب الله: ملت ايران با حضور نزديک به ۹۹ درصدي خود در رفراندوم ۱۲ فروردين ۵۸ و با راي آري خود به انقلاب اسلامي ايران رسما و کتبا خواسته‌هاي اسلامي خود را از انقلاب که يکي از آنها برقراري حجاب و عفاف در جامعه بود خواستار شدند. چنانکه رسما اکثريت خود را نسبت به افراد بي‌حجاب اعلام کردند و رسما بر فعاليت افراد بي‌حجاب در جامعه خط قرمز کشيده شد.

در ادامه طرح‎‎ هايي همچون پاکسازي در مطبوعات، طرح جديد گزينش دانشجو، زنانه و مردانه کردن پلاژ‎هاي دريا و ممنوعيت برگزاري تظاهرات و اجتماعات در دانشگاه تهران مطرح شد و به اجرا درآمد. از اين تاريخ به بعد يک حرکت خودجوش ميان مردم به‎وجود آمد تا با بي‎حجابي مقابله کنند. بسياري از مغازه‎دار‎‎ها تابلويي مقابل فروشگاه‎شان قرار دادند که روي آن نوشته شده بود: «از پاسخ‎گويي به خانم‎‎هاي بي‎حجاب معذوريم.»

برخورد قانون با بي‌حجاب‌ها در نهايت در سال ۱۳۶۳ مجلس شوراي اسلامي ايران قانون مجازات اسلامي را به تصويب مي‎رساند. به موجب ماده ۱۰۲ اين قانون، هرکس در معابر عمومي حجاب را رعايت نکند، به ۷۲ ضربه شلاق محکوم خواهد شد.

مواضع ضد و نقيض دولت در برابر بي‌حجابي
اما در سالهاي اخير مواضع ضد و نقيض برخي از دولتي‌ها و رئيس‌جمهور درباره حجاب و عفاف و شيوه برخورد با بي‌حجابي بسياري از مردم دلسوز را به علت اينكه از دولت در اين زمينه با توجه به مردمي بودن و شعارهاي رئيس‌جمهور انتظارات بيشتري داشتند؛ آزرده‌خاطر كرد و داد و فرياد برخي از نمايندگان مجلس را هم درآورد تا همواره بيشتر از قبل مبارزه با بد حجابي اهميتش محسوس شود و البته اين پايان كار نبود و حتي نمايندگان مجلس در اسفندماه سال گذشته بحث بي‌توجهي به حجاب و عفاف را در مجلس و در كنار سوالات مختلف از رئيس‌جمهور پيگيري كردند اما ظاهرا به نتيجه قابل توجهي دست نيافتند.
در اينجا نكته مهم اين است كه چگونه بايد به دستگاه‌هاي فرهنگي و اجرايي و از جمله نيروي انتظامي وگشت ارشاد كه مسئوليت برخورد با افرادي كه ارشاد نمي‌شوند و همچنان بر بي‌حجابي خود تاكيد دارند كمك كرد تا به نوعي راه حل براي برون رفت از اين شرايط به وجود آيد. مسئله‌اي كه همواره مورد تاكيد دلسوزان اسلام و انقلاب و نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران بوده و هست و خواهد بود. اما در اين باره به سراغ چند نماينده مجلس رفتيم تا نظراتشان را درباره مسائل مختلف اين موضوع به اطلاع شما برسانيم.
قوه مجريه متولي اصلي بحث حجاب و عفاف
سيدمحمدجواد ابطحي عضو كميسيون فرهنگي مجلس، قوه مجريه را متولي اصلي بحث حجاب و عفاف در كشور دانست و گفت: رئيس‌جمهور بايد دستگاه‌هاي دولتي را موظف كند كه اين طرح را به طور جدي پيگيري كنند و از مديران گزارش كار بخواهد كه به چه مقدار با افرادي كه مسئله مهم حجاب و عفاف را رعايت نمي‌كنند، برخورد كرده‌اند.
وي در خصوص اينكه آيا پيگيري طرح حجاب و عفاف مي‌تواند از حيطه مسئوليت دولت خارج باشد يا خير ادامه داد: هر سه قوه بايد در خصوص طرح حجاب و عفاف و هر طرح ديگر نقش‌آفريني كنند.
حجت‌الاسلام ابطحي در ادامه اين مطلب تصريح كرد: هر طرحي كه برنامه‌ريزي مي‌شود، جنبه ملي دارد و اينكه اجراي طرح حجاب و عفاف مربوط به دولت نيست، حرف بي‌اساس و فاقد وجاهت قانوني است.




نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد