آفتاب: مدير كل امور اجتماعي استانداري خوزستان گفت: فرهنگي بودن بنرهاي تبليغاتي طرح حجاب و عفاف به جملات نوشته شده بر اين بنرها بستگي دارد كه اگر جملاتي معنوي شامل پيام شهدا و جملات ارزشمند باشند ميتوانند موثر واقع شوند.
حسن حائري در گفتوگو با ايسنا اظهار كرد: براي گسترش حجاب و عفاف فعاليتهايي در چند سال گذشته در ادارهها انجام شد و توصيه كرديم كه در بيشتر ادارهها حتي الامكان محيط كاري خواهران و برادران جداسازي شود تا هم خواهران و هم برادران در فضاي كاري راحتتر بتوانند به انجام وظايف خود بپردازند.
وي افزود: در بيشتر نمايشگاهها در مناسبتهاي مختلف نيز غرفهاي تحت عنوان حجاب و عفاف در نظر گرفته شده است كه در آن محصولات حجاب و عفاف عرضه و در معرض ديد بازديدكنندگان قرار ميگيرد. همچنين كارهاي مردمي توسط تشكلها و موسسات فرهنگي خودجوش در مساجد و محلات بسيار صورت گرفت. به طور كلي عزم جدي در ميان مسئولان استان براي اجراي طرح حجاب و عفاف وجود دارد.
حائري گفت: در بحث حجاب و عفاف اتفاق نظر وجود دارد كه برخوردهاي فيزيكي جوابگو نيستند و بايد بيشتر از روشهاي فرهنگي استفاده شود؛ ولي در جايي كه به صورت باندي و سازمان يافته قصد دارند حجاب و عفاف را در جامعه كمرنگ كنند، بايد برخورد فيزيكي صورت گيرد. البته در جامعه ما عامه مردم به حجاب و عفاف علاقمند هستند و به اين نتيجه رسيدهايم كه كار فرهنگي در جامعه ما اثربخشي بيشتري دارد. از دستگاههاي فرهنگي هم توقع داريم اينگونه عمل كنند تا در امر حجاب و عفاف روحيه بيتفاوتي در جامعه حاكم نشود.
مدير كل امور اجتماعي استانداري خوزستان خاطرنشان كرد: در بحث البسه تلاش كرديم بازرگاني را در اين راستا حساس كنيم و تهيه البسه مناسب در سطح استان را داشته باشيم. البته هم اكنون نيز بيش از 200 توليدي در استان وجود دارد كه البسه مناسب تهيه ميكنند.
نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد