- روزی به نام زن
- اعتراض بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی به عیدی 350هزارتومانی!
- وعدههاي انتخاباتي ریاکارانه کاندیداهابه كارگران
- وعدههای جدید معاون منابع انسانی وزارت نفت به کارکنان پیمانکاری صنعت نفت
- صد میلیون کارگر در هندوستان دست به اعتصاب زدند!
روزی به نام زن
این روزها که نه ، این سال ها درهمه جای دنیا سعی می کنند تا سال و ماه و روز را به نام کسی یا حادثه ای یا پدیده ای نامگذاری کنند . این نام گذاری ها گاهی تمام عرصه های زندگی را دربرمی گیرد . از روز درختکاری گرفته تا روز اسب دوانی تا روز عشق تا روز هواشناسی تا روز والنتاین تا روز هوای پاک تا روز کودک تا روز زن تا روز مادر واخیرا هم روز پدر واحتمالا روز دختر وروز پسر هم در راهند . کافی است یک تقویم دیواری ویا یک تقویم رومیزی وحتی یک تقویم جیبی را ورق بزنید یا به آن نگاه کنید هفته ای نیست که دو یا سه وگاهی چهار – پنج روزش به یک مناسیت تاریخی ، جغرافیایی ، ورزشی ، سیاسی ، اجتماعی ، هنری وغیره نیافته باشد . دراین میان بعضی ازمناسبت ها ونامگذاری ها و روزها جنبه های بومی واقلیمی دارند و بعضی نیز درسطح جهانی مطرحند . مثلا روز " متکا پرت کردن " درنقطه ای از اروپا به یک آیین ومراسم تبدیل شده است همان طور که شب یلدا در ایران . اما درسال های اخیر براثر کاربرد وسایل ارتباطی نظیرتلویزیون و ماهواره و اینترنت وکوچک شدن دنیا از یک نظر ، بعضی از روزها وسالروزها وآیین ها دیگر لباس تنگ بومی و اقلیمی را از تن شان درآورده اند ولباس گشاد جهانی را پوشیده اند .مثال والنتاین دراین مورد مثال عینی خوبی است.
روزمبارزه با آپارتاید ، روزمبارزه با اعتیاد ، روز مبارزه با ایدز ، روز مبارزه با سرطان ، روز مبارزه با سلاح های شیمیایی، روز مبارزه با ... روزهایی هستند که متعلق به همه ی بشریتند ودر چهارچوب تنگ مرزها نمی گنجند . روز مادر و روز زن یکی از آن سالروز هاست که رنگ و انگ جهانی دارد . بدون مرز است . پیامش جهانی است . زبانش 17 اسفند برابر می شود . این روز ، روز یک مشت زن بافنده است که در بیش از یکصد سال پیش در امریکا، برای کم کردن ساعت کار و بدست آوردن حقوق برابربا همکاران مردشان ، دست ازکارکشیدند ودیگران را باخودشان همراه کردند . وقتی که مردها هم به آن ها پیوستند این پیام با زبان بی زبانی به همه جای جهان مخابره شد که زنان با مردان در کارکردن ، در دست ازکارکشیدن ، در بدست آوردن حقوق انسانی نه تنها هیچ تفاوتی با هم ندارند بلکه هیچگونه مخالفتی هم ندارند . اگر زن ها در دنیا به یک سری از حق و حقوق اجتماعی رسیده اند ، این موفقیت ها ر ا از مبارزات زنانی دارند که پرچم آزادی خواهی را بلند کرده اند .
روز جهانی زن ، فقط روز زن نیست . فقط روز مادر نیست . روز مردان هم هست . چون که زن ها به تنهایی و بدون کمک مردان نمی توانند به برابری برسند . این که زنان برای رسیدن به آزادی و برابری با مردان باید به آگاهی برسند ،شرط لازم است اما شرط کافی نیست . شرط کافی آن است که مردان هم به این آزادی و برابری ، ایمان و اعتقاد داشته باشندودراین راه بکشند .
خوشبختانه امروز در اثر تلاش های زنان ، شرایط بالنسبه خوبی برای همدلی و همراهی زنان و مردان ایجاد شده است . گرامی داشت این روز یکی از این تلاش هاست وباید هرسال بهتر و پررنگ تر از پارسال وبه شکل های گوناگون و قابل اجرا در اداره ودر مدرسه و درکارخانه و درخانه و در جای جای کشور به صورت جشن ویا مراسم بزرگداشت ومانند آن برگزار شود .
پس گرامی باد روز جهانی زن !
بهمن اسفندیاری
11/12/1390
منبع:وبلاگ زنان امروز http://zananemrooz.blogfa.com/
اعتراض بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی به عیدی 350هزارتومانی!
رييس كانون عالي بازنشستگان و مستمريبگيران تامين اجتماعي با بيان اينكه مطالبات بازنشستگان با واريز عيدي350 هزارتوماني برآورده نشده است، گفت: بعدازظهر امروز هيات مديره كانون عالي بازنشستگان جلسهاي را در اين زمينه تشكيل ميدهند.
علياكبر خبازها در گفتوگو با با ایسنا بتاریخ14اسفند،با بيان اينكه بازنشستگان به شدت به اين رقم اعتراض دارند، اظهاركرد: ما كارگر بازنشسته هستيم و دولت در زماني كه آورده داشته باشد ميتواند اعمال نظر كند و سازمان تامين اجتماعي تحت نظارت و نه دخالت دولت است و بدينخاطر انتظار برآورده شدن عيدي برابر با حداقل عيدي كارگران شاغل را داريم.
وي افزود: امروز عيدي 350هزارتوماني به يك ميليون و 500 هزار بازنشسته تحت پوشش تامين اجتماعي پرداخت شده است.
وعدههاي انتخاباتي ریاکارانه کاندیداهابه كارگران:
وام خودرو، واگذاري تامين اجتماعي و چند چيز ديگر
تلاش ميكنيم اين گزارش طوري تنظيم شود كه زياد خندهدار به نظر نرسد اما اوضاع خندهدار لاجرم سوژههاي خندهداري هم توليد ميكند كه ما هرچقدر حال عموميمان بد باشد نميتوانيم در مقابل اين مضحكه مقاومت كنيم.
ماجرا از اين قرار است كه در روزهاي پيش از انتخابات مجلس نهم حجم قابل توجهي از گفتههاي نامزدها (از تهران و شهرستانها) جهت انتشار به گروه كارگري ميرسيد چرا كه در آن اخبار كذا نامزدهاي مذكور به طريقي خواسته بودند ارادت و توجه خود را به جامعه كارگري نشان دهند.
تا اينجاي ماجرا كه بعضي نامزدها هر چهار سال يكبار ناگهان متوجه ميشوند براي حفظ كرسي مجلس و يا به دست آوردن آن، به غير از آراء دوست و آشنا، به راي ديگر اقشار جامعه هم نيازمندند اتفاق غير منتظرهاي نيست و اين رفتار رياكارنه به حد لازم در اين سالها دستانداخته شده است و ديگر آنقدر رسواست كه نيازي به طرح مجددش نباشد. تنها اقدام (وظيفه؟) ما در مقابل اين رياكاري جلوگيري از انتشارش بود.
اما ماجرا آنوقت جالب ميشود كه نامزد مذكور انگار از خواب اصحاب كهف برخاسته و هنوز دست و صورتش را كاملاً نشسته وادارش ميكنند يك حرفي جهت جلب توجه كارگران بزند. در اين شرايط است كه شاهد برملا شدن دنياي ذهني مسئولان بالقوه و بعضا بالفعل كشور از سبك زندگي كارگران هستيم كه البته در اين شرايط ديگر لازم نيست لبخندمان را پنهان كنيم.
در حكم نمونه يكي از نامزدهاي انتخابات كه هم اكنون نماينده شهري است كه در مجاورت حوزهي انتخابيهاش تعدادي از كارخانههاي تعطيلشدهي نساجي واقع شدهاند و صدها كارگر در پي سالها بيكاري به زحمت صبح خانوادهشان را به سمت شب هل ميدهند (ميبينيد از ترس شكايت و دادگاه ناچاريم چطور آدرس بدهيم؟)، خواسته بود از قولش منتشر كنيم كه «بايد به كارگران وام ويژه خريد خودرو پرداخت شود.»
او درست دم انتخابات يادش افتاده بود مشكل كارگران را با وعده پرداخت وام خريد خودرو – لابد براي مسافركشي – حل كند. غريب اينكه آقاي نماينده در طول سالهاي خدمت صادقانهاش مطلع نشده مشكلات كارگر ماهري كه بيش از 15 سال در بخش توليد فعال بوده است، با مسافركشي حل نميشود. مشكل آن كارگر هم حل شود تبديل يك نيروي مولد و توليدگر به يك نيروي خدماتي مشكلات غير قابل حلي را براي كشور به وجود خواهد آورد.
نمونهاي ديگر: يكي ديگر از نامزدهاي نمايندگي مجلس كه از قضا او نيز هم اكنون نماينده شهرش است، در مصاحبهاي از راهاندازي فروشگاه بزرگي به سبك يكي از بزرگترين مراكز خريد تهران در شهر كوچكاش خبر داده بود. نكته قابل تامل اينكه نامزد مذكور اواسط سخنانش به يادآورده بود كه مشغول گفتگو با خبرگزاري كار است، پس ناگهان عزمش را جزم كرده بود كه موضوع تاسيس آن مركز خريد را به كارگران هم ربط دهد. اينطور شد كه وعده داد: «در اين فروشگاه تسهيلات ويژهاي براي كارگران درنظر گرفته خواهد شد.»
اصل ماجرا كه نمايندهاي در هنگام خريد از يك مركز خريد خارجي در تهران چنان تحت تاثير قرار بگيرد كه جهت تحت تاثير قرار دادن مردم حوزهي انتخابيهاش وعده كپي + پيست كردن آن حجم عظيم و هايپر و پر زرق و برق را به مردم شهرش بدهد كم جالب توجه نيست، اما وعده او مبني بر «ارائه تسهيلات ويژه به كارگران» كمي بيشتر از ظرفيت صفت عجيب است.
اول اينكه نامزد مذكور اطلاع نداشته كارگران به صرف كمدرآمد بودن، نيازمند انفاق او يا مالك فروشگاه نيستند. به فرض اينكه اين نماينده قصد خير عام رساندن به نيت قرب الهي داشته باشد هم ساز و كار «ارائه تسهيلات ويژه» به كارگران را مشخص نكرده است. شايد مكانيزم ارائه تسهيلات اينطور است كه يك نفر ميرود از آن فروشگاه مجلل خريد ميكند و هنگامي كه قيمت نهايي را از صندوقدار ميپرسد مثلا ميشنود 70 هزار تومان. بعد آن فرد ميگويد «من كارگر هستم.» و صندوقدار ميگويد «اِ...؟ پس 50 هزار تومان.» شايد هم كالاهاي ويژهاي در بخشهاي ويژهاي از آن فروشگاه قرار ميگيرند كه مشمول تسهيلات ويژه به كارگران ميشوند. شوربختانه فرصت محدود تبليغات مجال نداد تا نامزد محترم تمام وجوه وعده خود را تشريح كند.
اما يكي از جالبترين وعدههاي كارگري در ايام انتخابات مجلس نهم از جانب نامزدي مطرح شد كه سابقه نمايندگي نداشت و آخرين سمتاش مديريت آب و فاضلاب شهر حوزه انتخابيهاش بود. اين نامزد در زماني كه بحث انتصاب افراد سياسي در سمت مديرعاملي تامين اجتماعي گرم بود، يكراست به سراغ اصل موضوع رفته و وعده داده بود: «مديريت تامين اجتماعي را به كارگران باز ميگردانم.»
وعده اين نامزد البته چندان غريب نيست. طبيعي است كارگران بايد در راس صندوقي كه از اساس با كسر دستمزد ماهانهشان پديد آمده قرار بگيرند، اما در شرايطي كه دولت به طور كامل سرمايه كارگران را در اختيار دارد و نهايتاَ سالي يكبار – غالبا در روز كارگر - وعده مشاركت كارگران در ردههاي چندم مديريتي اين سازمان را ميدهد، طرح موضوع واگذاري مديريت تامين اجتماعي به كارگران از جانب يك نامزد ورود به مجلس بانمك به نظر ميرسد. شايد پذيرفتنيتر بود اگر او وعده ميداد «تلاش ميكنيم افراد سياسي تمام سرمايه نسلي كارگران را به باد فنا ندهند.» مديريت پيشكش.
فارغ از اين وعدههاي كم و بيش مضحك بعضي نمايندگان در ايام انتخابات به نكات درست و تاثيرگذاري در زندگي كارگران اشاره ميكردند كه اتفاقاً در حوزهي مسئوليتشان هم بود. به عنوان مثال تعدادي از نمايندگان فعلي در ايام انتخابات به موضوع افزايش سهم توليد در قانون هدفمندي يارانهها پرداخته بودند كه ما نيز طبق وظيفهمان نسبت به انعكاساش اقدام كرديم. تنها يك روز بعد از انتخابات كه سرمان كمي خلوتتر شد از خودمان پرسيديم: مگر همين نمايندگان مجلس در هنگام تصويب قانون هدفمندي، سهم توليد را ده درصد كاهش ندادند؟
منبع:ایلنا-14اسفندماه
وعدههای جدید به کارکنان پیمانکاری صنعت نفت!!!
عقد قرارداد مستقیم با پیمانکاریها از فروردین
معاون منابع انسانی وزارت نفت با اشاره به احتمال امضای قرارداد جدید با کارکنان پیمانکاری صنعت نفت از فروردین ماه سال 1391 از تثبیت حقوق و دستمزد در صورت امضای قراردادهای مستقیم خبر داد و اعلام کرد: در قراردادهای جدید نیازی به برگزاری آزمون نیست.
به گزارش مورخ14اسفندماه پانا نیوز به نقل از وزارت نفت، کریم سلحشور با تشریح جزئیات نحوه تبدیل وضعیت نیروهای پیمانکاری صنعت نفت، فعالیتهای اصلی – تخصصی را شامل مشاغل مربوط به حوزههای اکتشاف، تولید نفت و گاز، پالایش نفت و گاز، انتقال و توزیع، تولید محصولات پتروشیمی، توسعه و بازاریابی و فروش نفت، گاز و پتروشیمی دانست و تصریح کرد: این دسته از فعالیتهای صنعت نفت شامل فعالیتهایی میشود که صنعت بدون وجود آنها هویت اصلی خود را از دست میدهد.
وی اولویت بعدی برای عقد قراردادهای مستقیم را مربوط به شاغلان در فعالیتهای پشتیبانی تخصصی اعلام کرد و افزود: فعالیتهای این گروه در برگیرنده بخشهای تعمیرات، حسابرسی، مالی، حقوقی و قراردادها، درمان، ساختار، منابع انسانی، ایمنی، بهداشت و محیط زیست (اچ اس یی)، فناوری اطلاعات و ارتباطات، خدمات فنی، بازرسی و رسیدگی به شکایات، برنامهریزی، روابط عمومی، تدارکات و عملیات کالا، امور پژوهشی، مدیریت انرژی و خدمات اختصاصی است.
سلحشور درباره گروه سوم یا دسته مربوط به پشتیبانی عمومی نیز یادآور شد: این گروه فعالیتهای حجمی صنعت را شامل میشود، از اینرو امکان برونسپاری آنها به بخش خصوصی وجود دارد.
به گفته او در این گروه فعالیتهایی چون خدمات دفتری نیز وجود داشته است که به دلیل نزدیکی نوع فعالیتشان به فعالیتهای پشتیبانی تخصصی، آنها را در گروه دوم جای دادهاند.
سلحشور همچنین خاطرنشان کرد که چگونگی انطباق وضعیت نیروهای پیمانکار با مدرک تحصیلی دیپلم و سنوات کاری مرتبط در فعالیتهای اولویتدار در دست بررسی این معاونت قرار دارد و اعلام رسمی نتایج آن به زمانی موکول میشود که قواعد اجرایی مناسب برای آن بدست آمده باشد.
آغاز عقد قراردادهای مستقیم از فروردین سال 91
معاون توسعه منابع انسانی و مدیریت وزیر نفت در پاسخ به این پرسش که زمان عقد قراردادهای مستقیم با نیروهای پیمانکار دارای شرایط از چه زمانی انجام میشود، گفت: زمان مشخص برای انجام این کار در بخشنامه ابلاغی وزیر نفت از فروردین 91 اعلام شده است.
در قراردادهای جدید نیازی به برگزاری آزمون نیست
معاون توسعه منابع انسانی و مدیریت وزیر نفت درباره تفاوت قرارداد جدید با قراردادهایی که در گذشته منعقد میشد، گفت: برای آن دسته از نیروهای پیمانکار که در گذشته قرارداد مستقیم امضا میکردند، داشتن حداقل مدرک فوق دیپلم و انجام آزمون کتبی و مصاحبه الزامی بود و افزونبر این برای عقد قرارداد با فرد میبایست سمت یا پست بلا تصدی و مرتبط در سازمان وجود میداشت.
وی ادامه داد: درحالی که در قراردادهای جدید بحث برگزاری آزمون و محدودیت ناشی از سمت خالی برداشته شده است چرا که اولا به تعداد نیروهای پیمانکار سمت خالی در سازمان وجود ندارد و در نتیجه اعمال این قاعده موجب میشود تا امکان عقد قرارداد مستقیم شامل تمامی افراد واجد شرایط نشود.
سلحشور اضاقه کرد: شرط داشتن فوق دیپلم به بالا که از قبل وجود داشته، همچنان به قوت خود باقی است چرا که به طور کلی انجام کارهای تخصصی نیاز به تخصص بالای دیپلم دارد. هرچند ما به خوبی میدانیم نیروهای دیپلم و پایینتر فعالیتهای مهمی در صنعت انجام میدهند که بسیار اثرگذار است و به طور قطع این دستهبندی دلالت بر نادیده گرفتن فعالیت این همکاران ندارد.
امکان جا به جایی نیروها در سازمان برای عقد قرارداد وجود ندارد
سلحشور سه شاخص لازم برای عقد قراردادهای مستقیم با نیروهای پیمانکار را انطباق عنوان پیمان (عنوانی که فرد در آن قالب مشغول به کار است)، فعالیت تخصصی که فرد در قالب عنوانش انجام میدهد و داشتن حداقل مدرک تحصیلی فوق دیپلم اعلام کرد و افزود: اگر فردی یکی از این شاخصها را نداشته باشد درارزیابی کنونی در گروه نامرتبط قرارد داده میشود.
وی تنوع مشاغل و پیچیدگی پیمانهای مختلف در صنعت را علت اصلی وجود استثناها دانست و اضافه کرد: ممکن است هر فرد براساس شرایط خودش از گفتههای من استنباطی داشته باشد از اینرو باید تمام پرسشهای این افراد در جای خود پاسخ داده شود.
آماده رسیدگی به مشکلات و و پیشبینی تدابیر ضروری و اصلاحی
معاون توسعه منابع انسانی و مدیریت وزیر نفت با تاکید براینکه این معاونت آماده رسیدگی به مشکلات نیروهای پیمانکار و پاسخ به پرسش آنان است، اظهار کرد: انتظار داریم با تشکیل کمیتههای مرجع در شرکتهای اصلی و فرعی وزارت نفت؛ خواستهها و پرسشهای افراد به نحوی پردازش شود که بتوانیم در رفع مشکلات احتمالی گام برداریم.
به گفته او طرح پرسشهای نیروهای پیمانکار و ارایه درخواستهای آنها میتواند این معاونت را در اصلاح و تکمیل اطلاعات برای ساماندهی به وضع موجود یاری کند.
در مرحله اول عقد قرارداد حقوق و دستمزد تغییر نمیکند
سلحشور درباره نحوه تعیین حقوق و دستمزد افرادی که قراردادهای مستقیم با آنها منعقد میشود، خاطرنشان کرد: به دلیل پیچیدگیهای بسیار از جمله اینکه فرمول پرداخت پیمانکاران را در اختیار نداشتیم و اگر هم به آنها دسترسی پیدا میکردیم به طور قطع تعدادشان بسیار زیاد بود، تصمیم گرفتیم میزان حقوق و دستمزد را در مرحله نخست تغییر ندهیم.
وی ادامه داد: به این ترتیب برای این که حقی از کسی ضایع نشود، در مرحله نخست و ابتدای قرارداد، فرد همان حقوقی را دارد که طبق قرارداد گذشتهاش دریافت میکند.
سلحشور با بیان این که پس از تکمیل اطلاعات و با در نظر گرفتن معیارهایی چون مدرک تحصیلی، سنوات خدمتی، نوع کاری که افراد ارایه میدهند، سختیها و ریسکهای شغلی موجود در کار آنها و قوانین کار و امور اجتماعی دستمزدها تعدیل میشود، گفت: پس از این مرحله ما به التفاوت دستمزدی که فرد در ابتدای قرارداد میگرفت و دستمزدی که پس از تعدیلها قرار است دریافت کند نیز به وی پرداخت میشود.
نیروهای پیمانکار در شرکتهای تعاونی سهامدار میشوند
معاون توسعه منابع انسانی و مدیریت وزیر نفت با بیان این که برخی از نیروهای پیمانکار صنعت نفت نیز قرار است در قالب شرکتهای تعاونی ساماندهی شوند، گفت: یکی از مهمترین تفاوت شرکتهای تعاونی با شرکتهای پیمانکاری در این است که فرد میتواند در تعاونیها سهامدار باشد.
سلحشور امکان بهرهمندی فرد از سود تعاونی را از دیگر تفاوتهای دو ساختار مورد اشاره دانست و گفت: وقتی تعاونی از گردهمایی چندین تن از نیروهای پیمانکار شکل گرفت، این افراد دیگر مانند گذشته به عنوان نیروی در اختیار شرکت محسوب نمیشوند و به این ترتیب میتوانند به نسبت سهمشان بهرهمند از سود شوند.
وی تنظیم حقوق و دستمزد را به عهده هئیت موسس این تعاونیها اعلام کرد و افزود: پس از تعیین هئیت موسس در فرآیند انتخاب مدیرعامل از مشارکت نیروهای پیمانکار عضوگیری شده، استفاده میشود و به این ترتیب خود این افراد در فرآیند انتخاب مسئولان تعاونی نیز سهیم هستند.
سلحشور درباره نقش وزارت نفت در راهنمایی و هدایت افراد برای شکلدهی شرکتهای تعاونی نیز اظهار داشت: شکلگیری تعاونیها در کشور یک مسیر متعارف دارد که بر مبنای تمایل و اراده اولیه اعضای تشکیل دهنده آن و تبعیت از مقررات وزارت کار و تعاون انجام میشود و در نتیجه تکلیفی قانونی برای مشارکت وزارت نفت در این مرحله وجود ندارد.
وی ادامه داد: این به آن معناست که وقتی شرکت تعاونی شکل قانونی گرفت به عنوان بخش خصوصی با ما قرارداد میبندد و از آنجایی که شکلگیری این تعاونیها زمانبر است، وزارت نفت سعی کرده تا با بهرهگیری از امکانات خود به شکلگیری هر چه سریعتر شرکتهای تعاونی کمک کند و در این راستا وزیر نفت مکاتباتی را با معاونت برنامهریزی ریاست جمهوری و وزیر کار و تعاون آغاز کرده تا به موجب آن فرآیند استقرار این شرکتها در کوتاه ترین زمان ممکن انجام شود.
معاون توسعه منابع انسانی و مدیریت وزیر نفت اضافه کرد: ارائه مشاورههای تخصصی، در اختیار گذاشتن ساختمان مناسب و کمک برای دریافت وام از دیگر کارهایی است که وزارت نفت میتواند در راستای تسهیل اهداف تعاونیها در اختیارشان قرار بدهد.
صد میلیون کارگر در هندوستان دست به اعتصاب زدند!
یکی از بزرگترین اعتصابات تا کنونی در جهان در نیمه شب دوشنبه 27 فوریه آغاز شد و در نیمه شب 28 فوریه به پایان رسید. صد میلیون نفراز کارگران هند در صنایع مختلف با اعتصاب خود خواهان حداقل دستمزد ملی، شغل دائم و بسیاری دیگر از خواست های کارگری شدند.
بیش از 12 اتحادیه بزرگ کارگری در هند اعضای خود را به یک اعتصاب عمومی فرا خواندند. این اعتصاب بر بسیاری از بخش های مختلف کارگری از جمله بانک های دولتی، بنادر و اسکله ها، قطار ها، شرکت های بیمه، کارگران انرژی، معدنچیان و کارگران حمل و نقل هوائی تاثیر خواهد گذاشت.
ما ه اخیر ماه مبارزه کارگران هند برای به رسمیت شناختن اتحادیه های کارگری در بخش خودرو سازی و اشغال کارخانه ماشین سازی هوندا، اعتصاب پرسنل هواپیمائی هند، تعطیل کردن شرکت مخابرات توسط کارگران مخابراتی و کارگران معدن زغال سنگ بر علیه برنامه خصوصی سازی دولتی بود
اتحادیه های مختلف مطالبات متفاوتی دارند. آنها خواستار حقوق برابر برای کارگران موقت و پیمانی با کارگران دائمی هستند. آنها خواهان بالا رفتن حداقل حقوق دریافتی، مقابله با حملات دولت علیه حمله اتحادیه های کارگری، متوقف کردن بالا رفتن قیمت ها، پرداخت حق بیکاری، بالا رفتن پرداخت بیمه بازنشستگی و مبارزه با فساد مالی هستند.
آنها همچنین خواهان بالا رفتن حداقل حقوق، شغل دائم برای کارگران پیمانی، بیمه بیکاری برای کارگران غیر رسمی، بیمه بازنشستگی برای همه کارگران، دخالت دولت در ثابت نگهداشتن سطح میشت کارگران و پایان دادن به فروش شرکت های دولتی به پیمان کاران هستند.
ترجمه از: ستار رحمانی
منبع: http://libcom.org/news
چهاودهم اسفندماه 1390
akhbarkargari2468@gmail.com