امسال زادروز جنبش فدائی در روز ۱۸ فوريه همزمان در دو شهر برلين (جشن مرکزی) و اسن (جشن منطقه غرب آلمان) در آلمان برگزار شد. در مراسم اسن علاقمندان و دوستداران جنبش فدايی ازکشورهای آلمان، هلند، بلژيک، فرانسه و جمعی از نمايندگان و اعضای احزاب چپ آلمانی و خارجی در اين جشن حضور داشتند.
مراسم با يک دقيقه سکوت به ياد کليه شهدای فدايی و جانباختگان راه آزادی و عدالت اجتماعی آغاز شد و سپس پيام هيئت سياسی ـ اجرائی سازمان فدايیان خلق ايران (اکثريت) قرائت گرديد. پس از آن خانم سويم داگدلان از اعضای حزب جپ آلمان و نماينده اين حزب در مجلس آلمان، در رابطه با خطر عاجل جنگ عليه ايران، تحريمها، استراتژی اخير امريکا و غرب در کنترل نفت و انرژی خاورميانه و مهار جنبشهای آزاديخواهانه و ضد ديکتاتوری شمال آفريقا و کشورهای منطقه، سخنرانی مبسوطی ايراد کرد که ترجمه آن در سايت اخبار روز آمده است.
بعد از آن ميزگرد بحث سياسی با شرکت آقايان مزروعی از فعالان سياسی اصلاح طلب، حبيب پرزين از اتحاد جمهوری خواهان ايران و علی پورنقوی از سازمان فدايیان خلق ايران (اکثريت) برگزار گرديد.
مجری ميزگرد (آقای مرتضی صادقی) و سخنرانان، زادروز جنبش فدائی را به حضار تبريک گفتند و سپس به بحث و تبادل نظر حول مسائل روز ايران از جمله خطر جنگ، تحريم ها، بحران حاکميت و راه های طرد استبداد و ديکتاتوری رژيم جمهوری اسلامی پرداختند. در پايان اين گفتگوها که از طرف حاضرين مورد توجه قرار گرفته بود، سخنرانان به سوالات حضار پاسخ دادند.
در پايان بخش سياسی مراسم، برنامه شعر خوانی (شاعر مبارز آقای ليثی) اجرا و فيلم کوتاهی از مبارزات مردم و فداييان از گذشته تا کنون به نمايش درآمد که هر دو برنامه مورد تشويق حاضرين قرار گرفتند.
در حاشيه مراسم برخی از احزاب و گروههای ايرانی و آلمانی، ميز اطلاع رسانی همراه با اطلاعيه های مختلف، گذاشته بودند.
در بخش هنری جشن، که بعد از صرف شام شروع شد، گروه رقص جوانان آلمانی و سپس گروه تپش ۲۰۱۲ با سبک نوين موزيک اصيل ايرانی، توجه حاضرين را به خود جلب نمودند.
پس از آن خواننده جوان رامتين با ترانه سرآمد زمستان و موزيک پاپ، برنامه اجرا کرد.
پايان بخش برنامه، ارکستر اصيل آذربايجانی بود که با نغمه های شاد، حاضرين را به رقص و شادی واداشت.