logo





کمیته مرکزی سازمان اتحاد فدائیان خلق ایران

ترور در تهران

افزایش خطرات علیه کشور ما و علیه صلح

جمعه ۲۳ دی ۱۳۹۰ - ۱۳ ژانويه ۲۰۱۲

کمیته مرکزی سازمان اتحاد فدائیان خلق ایران مسئولیت اصلی بحران و فضای متشنج کنونی در داخل و با جهان خارج را متوجه جمهوری اسلامی می داند. این حکومت در حالیکه تمام قوای امنیتی و نظامی اش را علیه مردم و سرکوب حقوق دموکراتیک آنها در داخل کشور بسیج نموده است، از حفظ جان حتی افرادی که در موسسات حساس آن فعالیت می کنند، ناتوان است.
مصطفی احمدی روشن معاون تاسیسات غنی سازی نطنز به وسیله بمبی که بر بدنه ماشین او کار گذاشته شده بود، ترور شد. شیوه انجام این ترور و هدف گیری آن، بنا به اخبار منتشره، با ترورهای دیگر مشابه بوده است. این ترورها که تعدادشان ظرف دو سال گذشته به پنج مورد رسیده، طبق نقشه و با برنامه صورت گرفته اند.

جمهوری اسلامی حکومتی است که بنا به اظهارات آژانس بین المللی انرژی هسته ای، فعالیت هسته ای غیز شفاف دارد. این حکومت به خواسته های آن آژانس بی اعتنایی نمود و بدین طریق کار را به صدور قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل و تحریم ها کشانده است. سیاست هسته ای رژیم کشور ما را در وضعیت خطرناکی قرار داده است. کشور ما دارای نیروی علمی جوان و مستعد و پر انرژی است. این نیرو می تواند و ضروری است در تمام زمینه ها از جمله تکنولوژی هسته ای پیشرفت بکند و هیچ نیروی بین المللی در این راه نمی تواند مانع ایجاد کند. اما سیاست ماجراجویانه و خود شیفته حاکم بر کشور ما، دنیا را علیه کشور ما شورانده است. راه پیشرفت کشور ما نه از طریق خودسری و رجز خوانی، بلکه با دفاع از منافع کشور به روش صلح امیز و دیپلماتیک و در چارچوب مقررات بین المللی میسر است.

کمیته مرکزی سازمان اتحاد فدائیان خلق ایران ترور مصطفی احمدی روشن را، از جانب هر جریان یا دولتی که انجام شده است، عملی غیر انسانی دانسته و آن را محکوم می کند. این ترورها زمینه را برای میداندار شدن خطرناکترین گرایشات جمهوری اسلامی فراهم می سازند و به تشدید بحران و اختلافات و به افزایش خطرات گوناگون برای کشور ما و برای صلح جهانی منجر می شوند. این ترورها در یافتن یک راه حل دیپلماتیک برای حل اختلافات میان رژیم ایران و کشورهای قدرتمند جهان، مانع تراشی می کنند. انگلیس، امریکا و فرانسه تا کنون این ترور را محکوم کرده اند. اما اسرائیل سکوت کرده است. احتمال این می رود که دست دولت هایی در کار باشد که با زیر پا گذاشتن قوانین و مقررات بین المللی، خودسرانه تا کنون بحران های بزرگی برای منطقه بوجود اورده اند، و بی توجه به حقوق مردم فلسطین و احساسات مردم منطقه، هر چه خواسته اند کرده اند. ضروری است که افکار عمومی بین المللی نسبت به این ترورها سکوت نکند و یافتن آمرین آن ها را طلب نماید. ناگفته نباید بماند که در جمهوری اسلامی در غیاب رسانه های آزاد، گردش اطلاعات و خبر رسانی در باره این ترورها مقدور نیست. کارنامه جمهوری اسلامی نشان می دهد که خود می تواند از این روش علیه مخالفان و حتی موافقانی که به دلایلی اعتمادش از آنها زیر سئوال رفته، استفاده کند.

کمیته مرکزی سازمان اتحاد فدائیان خلق ایران مسئولیت اصلی بحران و فضای متشنج کنونی در داخل و با جهان خارج را متوجه جمهوری اسلامی می داند. این حکومت در حالیکه تمام قوای امنیتی و نظامی اش را علیه مردم و سرکوب حقوق دموکراتیک آنها در داخل کشور بسیج نموده است، از حفظ جان حتی افرادی که در موسسات حساس آن فعالیت می کنند، ناتوان است. این حکومت این ترور را به عوامل سیا و موساد نسبت داده است. در این صورت باید توضیح دهد که چگونه در حالی که ادعا دارد آسمانها را زیر نظر گرفته است، "عوامل سیا و موساد" می توانند در مرکز پایتخت کشور دست به چنین ترورهائی بزنند؟

کمیته مرکزی سازمان اتحاد فدائیان خلق ایران
جمعه ۲۳ دی ۱۳۹۰ - ۱۳ ژانويه

نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد