logo





چند خبر کارگری

تجمع كارگران ریسندگی خاور رشت مقابل استانداری/
کارگران نورد لوله صفا در اعتراض به عدم پرداخت دستمزدهایشان دست به اعتصاب زدند ...

چهار شنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۰ - ۲۱ دسامبر ۲۰۱۱

تجمع كارگران ریسندگی خاور رشت مقابل استانداری
حدود سی تن از كارگران كارخانه ریسندگی خاور رشت ،صبح امروز 29 آذر 1390 در مقابل استانداری گیلان تجمع نموده و خواستار رسیدگی به مطالبات معوقه خود شدند .
كارگران با در دست داشتن پارچه نوشته ای بزرگ كه در آن ذكر شده بود : در سال جهاد اقتصادی ،كارخانه ریسندگی خاور رشت بلاتكلیف مانده است وما كارگران خواستار در یافت 6 ماه حقوق معوقه خود هستیم و حتی تامین اجتماعی نیز دفترچه های درمانی مان را اعتبار نمی زند ، قصد داشتند این نوشته را جلوی درب استانداری نصب نمایند كه با ممانعت نیرو های حراست مواجه شدند .
ساعت حدود 12 ظهر معاون استاندار در میان كارگران حضور یافت و با وعده پرداخت مطالبات معوقه تا یك هفته دیگر ، تجمع به پایان رسید .
قابل ذكر است كه این كارگران تاكنون چندین بار در مقابل استانداری تجمع نموده و خواستار مطالبات خود شدند . در حال حاضر این كارخانه حدود 50 كارگر رسمی دارد .
كارگران عنوان نموده اند با توجه به اینكه نخ تولید ی در این كارخانه كیفیت بسیار بالایی داشته و مقدار تولید آن هم بالا بوده است ،جای تعجب می باشد از اینكه چرا این كارخانه تعطیل گشته و كارگران آواره و بی نان شده اند .
كميته هماهنگي براي كمك به ايجاد تشكل هاي كارگري

کارگران نورد لوله صفا در اعتراض به عدم پرداخت دستمزدهایشان دست به اعتصاب زدند

بنا بر گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، کارگران نورد لوله صفا از شب گذشته تا ظهر امروز در اعتراض به عدم پرداخت دستمزدهای خود دست به اعتصاب زدند. این کارگران مدت چهار ماه است دستمزدی دریافت نکرده اند.
بنا بر این گزارش در پی این اعتصاب مسئولین کارخانه با حضور در میان کارگران اعلام کردند وضعیت از اینهم بدتر خواهد شد و کارگران از این پس باید خود را برای عدم دریافت دستمزدهایشان تا مدت شش ماه آماده کنند. بدنبال این صحبتها از سوی یکی از مسئولین کارخانه یکی از کارگران با اعتراض فریاد کشید: من اینجا هر روز یک وعده ناهار گرم میخورم اما همسر و فرزندانم این ناهار نیز گیرشان نمیاید و با این وضعیت چاره ای جز خودکشی ندارم. یکی دیگر از کارگران نیز به یکی از مدیران کارخانه که اعلام کرد من نیز حقوقم را نگرفته ام با اعتراض اظهار داشت: تو حقوقت را میگیری تا ماشینت را دو تا کنی اما من دستمزدم را میخواهم تا بتوانم زنده بمانم.
کارگران اعتصابی تصمیم داشتند در صورت مقاومت کارفرما در عدم پرداخت دستمزدهایشان در مقابل فرمانداری ساوه دست به تجمع بزنند اما نهایتا مسئولین کارخانه به کارگران اعلام کردند امشب نفری هفتاد هزار تومان به حساب شان واریز خواهد شد و باقی مانده دستمزد یکماه، فردا به کارگران پرداخت خواهد شد.
بنا بر آخرین گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، علیرغم اینکه کارگران ظهر امروز به اعتصاب خود پایان دادند اما از آنجا که تا لحظه مخابره این خبر پولی به حساب آنان واریز نشده است و معلوم نیست که کارفرما فردا به وعده خود مبنی بر پرداخت کامل یکماه از دستمزدهای معوقه کارگران عمل کند احتمال اعتصاب مجدد و اعتراضات گسترده تر از سوی کارگران کارخانه نورد لوله صفا وجود دارد.
کارخانه های نورد لوله صفا و کارخانه نورد لوله و پروفیل ساوه در شهرستان ساوه هر کدام با حدود 1200 کارگر متعلق به یک کارفرما هستند و کارگران هر دو کارخانه بمدت چهار ماه است دستمزدهای خود را دریافت نکرده اند.
لازم به یادآوری است مسئله عدم پرداخت دستمزد کارگران در شهرستان ساوه بویژه در کارخانه های شهر صنعتی کاوه طی هفته های گذشته منجر به اعتصابات متعددی شده است منجمله حدود دو هفته پیش کارگران کارخانه چینی سپیدار در اعتراض به عدم پرداخت دستمزدهای خود دست به اعتصاب زدند و سپس در مقابل فرمانداری تجمعی اعتراض آمیز برگزار کردند.
اتحادیه آزاد کارگران ایران- 30 آذر ماه

در اعتراض به اخراج ناگهاني 22 نفر از همكاران؛كارگران كارخانه دورال تجمع كردند

مديران هر از چندي با اخراج تعدادي از كارگران قصد تعطيلي كامل و استفاده از موقعيت ملكي و زمين 15 هزار متري كارخانه را دارند.
جمعي از كارگران شركت دورال در اعتراض به اخراج ناگهاني خود در مقابل ساختمان اداري اين كارخانه تجمع كردند.
يكي از كارگران اخراجي به ايلنا گفت: ديروز 22 نفر از كارگران قراردادي كارخانه دورال به طور ناگهاني و بدون هشدار قبلي اخراج شدند.
اين كارگر با اشاره به عدم پرداخت دو ماه حقوق كارگران، افزود: با وجود وعده‌هاي مديران مبني بر پرداخت سنوات و حقوق قانوني اخراج شدگان، اين كارخانه پولي براي پرداخت ندارد.
به گفته اين كارگر، اخراج شدگان مسئوليت وضعيت به وجود آمده را به عهده شركت سرمايه گذاري تامين اجتماعي (شستا) مي‌دانند چرا كه از حدود سه سال پيش (زمان واگذاري كارخانه دورال به شستا) مشكلات كارگران شدت گرفته و مديران هر از چندي با اخراج تعدادي از كارگران قصد تعطيلي كامل و استفاده از موقعيت ملكي و زمين 15 هزار متري كارخانه را دارند.


نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد