logo





ادامه اقدامات رياست دانشگاه علوم پزشکی شيراز برای ايجاد انجمن جعلی

هجوم به دفاتر انجمن اسلامی و ممنوع الورود شدن شش نفر از اعضای انجمن

يکشنبه ۲۲ دی ۱۳۸۷ - ۱۱ ژانويه ۲۰۰۹

دفاتر انجمن اسلامی دانشجويان دانشگاه علوم پزشکی شيراز، شبانه مورد هجوم قرار گرفته و شش نفر از اعضای انجمن اسلامی به دانشگاه و خوابگاه ممنوع الورود شدند.
در ادامه فشارهای غيرقانونی محمدهادی ايمانيه، رياست دانشگاه علوم پزشکی شيراز، بر انجمن اسلامی داشجويان اين دانشگاه، دفاتر انجمن اسلامی دانشکده های زير مجموعه اين تشکل به صورت شبانه مورد هجوم قرار گرفته و قفل آنها شکسته شده و اموال دفاتر انجمن از جمله کامپيوتر، اسناد ومدارک، فرمهای عضويت و... به سرقت رفته است. بعد از آن نيز برخی از دفاتر انجمن پلمپ شده است. قفل بردهای برخی از انجمن اسلامی نيز شکسته شده و مطالب آنها جمع آوری شده است. همچنين شش تن از اعضای انجمن اسلامی به نام های: ياسر رحمانی راد(مسئول کميته سياسی انجمن اسلامی دانشکده پزشکی) به مدت دو ماه، سعادت دلفانی (دبير تشکيلات شورای مرکزی)، نادر ديناری (مسوول کميته سيلسی شورای مرکزی)، مجتبی وکيلی (مسوول کميته فرهنگی شورای مرکزی و مدير مسوول و سردبير نشريه دانشجويی پيک آزادی)، طيبه جهانگيرفام(مسوول کميته زنان و حقوق بشر شورای مرکزی و سردبير نشريه بانو)، سيد محسن فخری بافقی (از اعضای انجمن اسلامی دانشجويان دانشکده داروسازی و مدير مسوول نشريه نسيم شمال) با دستور محمدهادی ايمانيه، رييس دانشگاه،هر کدام به مدت يک ماه،به تمامی فضاهای دانشگاه از جمله خوابگاه ممنوع الورود شده اند. اين اقدام در حالی صورت گرفته است که دانشجويان در آستانه امتحانات می باشند. گفتنی است که هيچ گونه حکم کتبی به اين دانشجويان داده نشده است. با خانواده اين دانشجويان و همچنين تعدادی ديگر از دانشجويان نيز از طرف حراست دانشگاه تماس گرفته شده و آن ها را تحت فشار قرار داده اند.
يکشنبه هفته گذشته نيز هيات نظارت اين دانشگاه در اقدامی غيرقانونی اقدام به برگزاری انتخاباتی فرمايشی برای انجمن اسلامی دانشجويان دانشکده پزشکی نمود. اين انتخابات در حالی انجام شد که پيش از آن شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجويان دانشگاه علوم پزشکی شيراز به همراه انجمن های اسلامی دانشجويان دانشکده های زير مجموعه اين تشکل، طی نامه ای سرگشاده به هيات نظارت دانشگاه، دلايل غيرقانونی بودن اين انتخابات را متذکر شده و خواستار توقف اين روند شده بودند. همچنين شورای مرکزی انجمن، نامه ای سرگشاده نيز به دکتر لنکرانی، وزير بهداشت نگاشته و با ذکر دلايل غيرقانونی بودن اقدام هيات نظارت، پيامدهای ناشی از ادامه اين روند غيرقانونی را متوجه هيات نظارت دانشگاه و وزارت بهداشت اعلام کرده بود. اما هيات نظارت دانشگاه بدون کوچکترين توجه و پاسخی به ادله قانونی انجمن اسلامی، اقدام به برگزاری انتخابات نمود. اين انتخابات در حالی انجام شد که ۵ نفر از ۱۱ کانديدا، از شرکت در انتخابات انصراف دادند و با اين اوصاف انتخابات فرمايشی نيز از رسميت افتاده بود. اما هيات نظارت انتخابات را برگزار نمود. دانشجويان نيز که از واقعيات مطلع شده بودند، حاضر به شرکت در انتخابات فرمايشی نشدند، به نحوی که از جمع ۱۰۰۰ نفره دانشجويان دانشکده پزشکی، کمتر از ۳۵ نفر در انتخابات شرکت کردند. با وجود از رسميت افتادن انتخابات فرمايشی، هيات نظارت ۵ نفر را به عنوان اعضای انجمن اعلام نمود! گفتنی است در اين روز چند تن از دانشجويان از جمله طيبه جهانگيرفام، از اعضای شورای مرکزی انجمن توسط نيروهای حراست ضرب و شتم شدند.

نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد