logo





اعتصاب ۴۰۰ نفر از کارگران سد داریان پاوه

کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل‌های کارگری

پنجشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۶ ژوين ۲۰۱۱

بر اساس خبر دریافتی در تاریخ 24 خرداد، کارگران شرکت‌های سانا سهند‌آذر، ناودیس راه و آب نیرو در پروژه‌ی سد داریان پاوه، برای دریافت حقوق‌های معوقه، دست به اعتصاب زدند. کارفرمایان به این کارگران که بیش از 400 نفر می‌باشند، متعهد شدند که تا روز شنبه 28 خرداد، همه‌ی دستمزدهای معوقه آنها را می‌پردازند. در نتیجه این وعده پیمان‌کاران، کارگران روز بعد بر سر کار بازگشتند و در انتظار روز شنبه می‌باشند و چنان‌چه، مشکل‌شان حل نشود، بار دیگر دست از کار خواهند کشید.

لازم به ذکر است که سد داریان پاوه از پروژه‌های بزرگ و در دست احداث منطقه‌غرب می‌باشد که کارگران آن، همواره دستمزدها و مزایا‌ی‌شان توسط کارفرمایان و شرکت‌های پیمان‌کاری، به تعویق می‌افتد. این اولین بار نیست که کارگران شاغل در سد داریان دست به اعتصاب زده‌اند، بلکه بارها نسبت به شرایط کار و دریافت مطالبات‌شان، اعتراض نموده‌اند. کارفرمایان و پیمان‌کاران در این سد، با دیده‌ی تحقیر به کارگران نگاه می کنند و حقوق و مزایای‌ پرداختی به آنها، با سایر جاهای دیگر تفاوت داشته و با قوانین موجود کار و تعیین دستمزد رسمی هم‌خوانی ندارد. اما به دلیل بیکاری روز‌افزون در این منطقه، نه تنها کارگران ساده، بلکه کارگران متخصص و فنی نیز ناچارند با دستمزد کم‌تری نسبت به دیگر مناطق ایران کار کنند.

کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل‌های کارگری، ضمن پشتیبانی و حمایت از خواسته‌ها و مطالبات کارگران سد داریان پاوه و پرداخت حقوق‌های معوقه آنها، خواستار پرداخت دستمزد مکفی، بر اساس استاندارهای اولیه انسانی و امروزی زندگی، به همه‌ی کارگران ایران می‌باشد.

کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل‌های کارگری – 26 خرداد 1390

نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد