logo





توهم وخودشیفتگی بالاخره کار دستش داد!

جمعه ۶ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۷ مه ۲۰۱۱

مسعود نقره کار

masoud-negrekar.jpg
توهم و خودشیفتگی گاه مبتلا را ذلیل وزمینگیر می کند، کهدنیای سیاست از این دست ذلیل و زمینگیرشدگان فراوان دیده است.اینکه بسیاری از کوشندگان و تحلیگران سیاسی در تحلیل ها و ارزیابی های شان به نقش اختلال هایروانی رهبران حکومت اسلامی ،به ویژه اختلال های روانی احمدی نژاد در تشدید درگیری های درون حکومتی توجه ندارند، متاسفانه پدیده ی تازه ای نیست.
در گیری و جنگ قدرت میان جناح های حکومت اسلامی کهنه بساطی ست که از همان فردای قدرت گیری حکومت اسلامی ، آیت الله خمینی- موجود شیفته ی کین وجنگ و جنایت - آتش بیار و شیپورچی اش شد.

در باره ماهیت و ویژگی های درگیری ها و جنگ ها ی جناحی در مقاطع مختلف نگاه های گونه گون تحلیل ها و ارزیابی ها متفاوتی ارایه داده اند، ارزیابی ها و تحلیل هایی که دامنه ی وسیعی در برگرفته اند، که از زرگری و ساختگی پنداشتن این درگیری ها و جنگ ها گرفته تا تحلیل های طبقاتی و سیاسی و ایدیولوژیک ( همه ی انواع دینی – مذهبی و ضدین اش ) را شامل شده اند. بر بنای همین ارزیابی ها و تحلیل ها مخالفان حکومت اسلامی سیاست های محتلف برگزیده اند: برخی نظاره گری پیشه کردند و سیاست " گورباباشون" و " زهر طرف شود کشته به سود ماست "، سیاست شان شده است ، و گروهی دیگر تلاش کرده اند تا در بازی "که برکه" هل دهنده جناحی به پیش و جناحی به پس باشند. جریان هایی نیز تلاش کرده اند کل این مجموعه ساقط کنند. اینان راه علاجی جز" مرگ" برای این مبتلا به سرطان ستم سازی و ستمگری نمی بینند.

تردیدی نیست که درگیری ها و جنگ ها ی جناح ها و باند های حکومت گران اسلامی واقعی و هنوزجاری ست و جز در شرایطی خاص ( به مانند زمان جنگ ایران و عراق) در این سی دوسال دمی آرام نگرفته است . و باز تردیدی نیست که شناخت ماهیت و ویژگی ها ی این درگیری ها و جنگ ها، و رهیافت برای تاثیر گذاری بر آن ها نیز امری ضروری ست. اما آنچه اسباب تاسف و تعجب است اینکه در طی سی و دو سال گذشته به ندرت یک ارزیابی و تحلیل سیاسی همه جانبه و واقعی ،و به دور از اعمال سلیقه و دیدگاه کوشندگان سیاسی و تحلیل گران وابسته و مستقل از این حکومت و راهبران اش شده است. هم امروز پس از سه دهه تجربه ،رهبران سیاسی سازمان های سیاسی مخالف حکومت و تحلیلگران سیاسی وابسته و مستقل- به ویژه آنان که در تحلیل های شان در گذشته خطا های هولناک و مرگبار مرتکب شده اند- چنان با قاطعیتی( البته ساده لوحانه) از درگیری های درون حکومتی تحلیل و تز های راهبردی صادر می کنند که گویی به دقت ریاضی به شناخت این حکومت و پاسخ به این معضل تاریخی دست یافته اند، تحلیل هایی که هنوزهمان بنیان های فکری و سیاسی"هولناک و مرگبار" آبشخورشان هستند. بی دلیل نیست موجودات عجیب الخلقه ای چون خامنه ای و احمدی نژاد می توانند رهبران سیاسی و تحلیل گران سیاسی اپوزیسیون را بازی دهند و به سهولت توهم خویش به آن ها منتقل کنند.


فاز روانی درگیری های درون حکومتی ؟




درگذشته در تحلیل ها و ارزیابی به نقش مخرب دین و مذهب در حکومت و در گیری های فرقه ای مذهبیون کم بها داده می شد. درس نیز گرفته نشد و نمی شود که حکومت گران اسلامی علیرغم درگیری ها و جنگ ها ی فرقه ای و سیاسی و " روانی " ِ گاه خونین وقتی پای " اصول" و اسلام عزیز و کل حکومت به میان بیاید تلاش می کنند مشگلات بپوشانند و به قول روباه مکار حکومت اسلامی- هاشمی رفسنجانی-"گوشت هم بخورند و استخوان های همدیگر دور نریزند."

اکنون چندی ست در فازی متفاوت بساط درگیری ولی فقیه و رییس جمهور حکومت اسلامی علم شده است و چنین به نظر می رسد جنگ های جناحی حکومت پس ازسرکوب کروبی و موسوی و جنبش سبز به عرصه و فازی دیگر،که عنصر اختلال روانی نیز ایفای نقش می کند، کشیده شده است .

این بار درگیری را با دراز کردن رحیم مشایی آغاز کرده اند، و به بهانه ی ماجرای وزیر اطلاعات و دعواهای مجلس و دولت و بساط جن گیری و رمل و امام زمان و....احمدی نژاد را هم کنارش خوابانده اند.

این درگیری علاوه بر نشان دادن قدر قدرتی ولی فقیه و ابواب جمعی اش ، حکایت حقارت دیکتاتور حقیر نیزعیان ترکرده است، متوهم خودشیفته ای که خدا را بنده نبود و خود را رهبر فکری و عقیدتی جهانیان می پنداشت به آلت فعل مداحان لش و وبش و ملیجک های ریز و درشت بیت رهبر بدل شده است، و درون چاله و چاهی که توهم و خودشیفتگی پیش پای مبتلایان اش می گذارد واژگون شده است.

اینکه احمدی نژاد به اختلال های روانی توهم، هذیان و خودشیفتگی بدخیم و عظمت طلبانه مبتلاست , و تجلی رفتاری این اختلال ها را نه فقط در هاله ی نور که درطلسم شدگی و رمالی و جن گیری و ور رفتن با امام زمان و خدا بروز داده است مستند به نشانه هایی ست که نه در سطح ملی، که در ابعاد بین المللی ثبت و پرونده است، اما عامل تشدید اختلال ها را شاید باید در رخداد انتخابات سال 88 و پس از آن جستجو کرد.

پس از پیروزی متقلبانه در انتخابات دهمین دور ریاست جمهوری حکومت اسلامی و سرکوب جنبش سبز، احمدی نژاد متوهم تر و خودشیفته تر از پیش خود را تجلی اسلام ( و تشیع ) و مکتب ایرانی و قهرمان قانون یافت ،و پیوندش را باامام زمان و خدا نزدیک تر نمایاند. به همین دلایل شاید بر آن شد تا روی ولی فقیه و ولی نعمت اش هم کم کند. این توهم و خودشیفتگی در آمیخته با لات منشی و لوطی گری و هوای رفیق را داشتن زمینه را برای تشدید درگیری ها یی که زمینه های اقتصادی، سیاسی , اجرایی و باندبازانه داشت مهیا تر ساخت، درگیری هایی که سرانجام با قلدری خامنه ای و ابواب جمعی اش می رود تا به سود ولی فقیه ختم به خیر شود.

درگیری اخیر حکومت گران اسلامی این درس نیز دارد که توهم و خودشیفتگی گاه مبتلا را ذلیل وزمینگیر می کند، که دنیای سیاست از این دست ذلیل و زمینگیرشدگان فراوان دیده است.

اینکه بسیاری از کوشندگان و تحلیگران سیاسی در تحلیل ها و ارزیابی های شان به نقش اختلال های روانی رهبران حکومت اسلامی ،به ویژه اختلال های روانی احمدی نژاد در تشدید درگیری های حکومتی توجه ندارند، متاسفانه پدیده ی تازه ای نیست.

*********

زیرنویس:

این ها برخی از مقاله های من در باره اختلال های روانی آقای احمدی نژاد است. در مقاله های جدیدتر بسیاری از نشانه های قدیمی تکرار شده است تا خواننده مقاله بتواند سابقه بیمار را همراه با اختلال های جدید تر داشته باشد.

- آقای احمدی نژاد و بیماری روانی " خود شیفتگی"(Narcissim)،/ مسعود نقره کار/ ا ژانویه ۲۰۰۶ / جمعه 9 دی 1384

http://news.gooya.com/politics/archives/041811.php

- حال آقای رییس جمهور وخیم تر شده است / مسعود نقره کار/ تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱٣٨۵ (۲۱ اکتبر ۲۰۰۶)

http://www.akhbar-rooz.com/article.jsp?essayId=6275

"توهم ها و هذیان های پیشرونده"ی یک رییس جمهور
تاریخ انتشار : ۶ بهمن ۱٣٨۵ (۲۶ ژانويه ۲۰۰۷)

"دیکتاتور حقیر" و "تحقیر ملی" -
تاریخ انتشار : ٨ مهر ۱٣٨۶ (٣۰ سپتامبر ۲۰۰۷)

- موعظه ها، ادعاها، توهم ها و واقعیت ها/ احمدی نژاد در نیویورک - بخش اول /۶ مهر ۱٣٨۷ (۲۷ سپتامبر ۲۰۰٨)
http://www.akhbar-rooz.com/article.jsp?essayId=17335
موعظه ها، ادعاها، توهم ها و واقعیت ها ( بخش دوم)
ایران - تاریخ انتشار : ٨ مهر ۱٣٨۷ (۲۹ سپتامبر ۲۰۰٨)
موعظه ها، ادعاها، توهم ها و واقعیت ها ( بخش پایانی)
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱٣٨۷ (٣ اکتبر ۲۰۰٨)

رهبری سیاسی و اهمیت سلامت روانی
تاریخ انتشار : ۴ اسفند ۱٣٨۶ (۲٣ فوريه ۲۰۰٨)
رهبری سیاسی و اهمیت سلامت روانی
تاریخ انتشار : ۲٨ بهمن ۱٣٨۶ (۱۷ فوريه ۲۰۰٨)

احمدی نژاد, شارلاتانیسم ِ روان پریشانه
اتاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱٣٨٨ (۱۲ سپتامبر ۲۰۰۹)

احمدی نژاد, شارلاتانیسم ِ روان پریشانه
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱٣٨٨ (۱۶ سپتامبر ۲۰۰۹)

احمدی نژاد, شارلاتانیسم ِ روانپریشانه
تاریخ انتشار : ۲٨ شهريور ۱٣٨٨ (۱۹ سپتامبر ۲۰۰۹)

احمدی نژاد, شارلاتانیسم ِ روان پریشانه
تاریخ انتشار : ۲ مهر ۱٣٨٨ (۲۴ سپتامبر ۲۰۰۹)

دیکتاتور حقیر و "بوی گند دروغ"
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱٣٨٨ (۱۲ اکتبر ۲۰۰۹)

و.........


نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد