خبر دریافتی: از روز دوشنبه ۸۹/۱۲/۷ بیش از هزار و چهارصد نفر از کارگران قراردادی کارخانه پتروشیمی تبریز در اعتراض به بی توجهی مدیران و مسئولین و نهادهای دولتی از جمله معاون رئیس جمهور و وزیر نفت به درخواست های برحق خویش دست به اعتصاب یکپارچه زده و در مقابل درب ورودی کارخانه - که هم اکنون نیزادامه دارد - تجمع کرده اند.
خواست های کارگران کارخانه پتروشیمی تبریز که بیش از سه سال است برای تحقق آن دست به مبارزه پی گیر زده و تا به حال چندین بار نیز اعتصاب کرده اند،عبارتند از: ۱) انعقاد قرارداد دسته جمعی و حذف پیمانکار خصوصی ۲) افزایش دست مزد متناسب با رشد تورم و افزایش قیمت کالاها و خدمات ۳) عدم تبعیض با کارکنان رسمی کارخانه و برخورداری از امکانات رفاهی و بیمه.
گزارشی درباره اعتصاب کارگران پتروشیمی تبریز
هفته نامه ساقی بتاریخ 9اسفند تحت عنوان تحصن کارگران شرکتی پتروشیمی تبریزدرباره اعتصاب کارگران پتروشیمی تبریز گزارش می دهد:
جمعي از كارگران شركتي مجتمع پتروشيمي تبريز در اعتراض به عدم اجراي بخشنامه دولت مبني بر عقد قرار داد مستقيم كارخانجات و سازمان هاي دولتي با كارگران دست از كار كشيدند.
اين كارگران كه با نصب پلاكاردهايي خواستار رسيدگي مسوولان به مشكلاني صنفي خود شده اند از روز شنبه گذشته دست از كار كشيده و در محوطه ورودي مجتمع متحصن شده اند. يكي از كارگران به خبرنگار ساقي گفت شركت هاي پيمانكار موجب تضييع حقوق مسلم كارگران مي شوند و بسياري از كارگران تحت پوشش خود را از مزايا و حقوق قانوني خود محروم كرده اند. وي گفت: در اولين روز تحصن مديريت مجتمع سه تن از نمايندگان كارگران در انجمن صنفي را احضار و آنان را عامل اين تحصن قلمداد كرده اند اما اين نمايندگان با اعلام استعفاء از نمايندگي كارگران متحصن خواستار پاسخگويي مديران مجتمع به كارگران شدند. اين كارگر معترض گفت كار در كارگاهاي پتروشيمي كه آلوده به گرد وغبار شيميايي مي باشد سلامت كارگران را در معرض تهديد و خطرات جدي قرار مي دهد اما عليرغم اين مشكلات بسياري از اين كارگران شركتي از حداقل امكانات محروم هستند
نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد