logo





خودکشی شاهزاده علیرضا پهلوی
پیش بینی شده بود، اما کم توجهی شد!

چهار شنبه ۱۵ دی ۱۳۸۹ - ۰۵ ژانويه ۲۰۱۱

دکتر گلمراد مرادی

dr-moradi.jpg
مرگ نابهنگام هر انسانی اگر دشمن طبقاتی هم باشد، ناگوار است. بنده باوصف زیان جانی و لطمه ملیتی فراوان از رژیم پهلوی، چون فرزندان پهلوی را هرگز مقصر آن سیاست ارتجاعی نمی دانم، لذا خود هیچ گونه دشمنی با این هم میهنان را ندارم و بدینوسیله به بازماندگان محترم شاهزاده علیرضا پهلوی تسلیت می گویم. آرزو دارم این فاجعه جانی، دیگر غم آخرشان باشد. با تأسف باید بگویم، دقیق چند روزی یا هفته ای پس از خودکشی شاهزاده لیلا پهلوی درهتلی در لندن، بنده یک گفتگوی تلفنی با خانم فرنوش رام گوینده محترم رادیو اسرائیل داشتم. درآن گفتگو بحث بر سر خودکشی این خانم جوان و ناکام هموطن پیش آمد. بنده چون قبلا یک فیلم ویدئوئی از دیگر افراد خانواده پهلوی را دیده بودم و چهره بس افسرده، مرحوم علیرضا پهلوی را در جمع نگاه کرده بودم، بنا به تشخیص و تجربه زیاد شغلی ام به عنوان مشاورخانواده و حمایت از نوجوانان، درآن گفتگوی تلفنی به خانم فرنوش رام عرض کردم که متأسفانه بنده به احتمال قوی حدس می زنم که کاندید بعدی این فاجعه پسر دوم شاه باید باشد. خانم فرنوش رام فرمودند: حال ایشان بسیار خوب است و دارند در دانشگاه تحصیل می کنند، شما بر چه مبنائی این را می گوئید؟! بنده عرض کردم، متأسفانه با وصف اینکه من ایشان را ندیده ام، اما از چهره شان در عکسها و ویدئو، این افسردگی را می خوانم. خانم فرنوش رام با مهربانی خود گفتند که آرزو می کنند که این تز واقعیت پیدا نکند و او سالم بماند.(نقل به معنی) بنده نیز عرض کردم، آرزو می کنم که تزمن درست نباشد. اما متأسفانه اکنون دیده می شود که آن پیشگوئی به واقعیت پیوست که بی تردید آرزوی هیچ پدر و مادری نیست. البته این اخطاری برای خانواده های محترم ایرانی وفراری ازمیهن بایدباشد که از رژیم جنایت کار اسلامی بیش ازحد ضربه روحی خورده اند.
مسئله افسردگی هرانسان قابل علاج است و می شود جلو آن را گرفت، اگر ما در هر موقعیت و مقام اجتماعی بوده و هستیم، بیان اینگونه مشکلات راعیب ندانیم و آن را زود با متخصصین امر درمیان بگذاریم. چه بسا درآن زمان اگر آن عرایض بنده به گوش خانواده پهلوی می رسید و آنها این مسئله را که از زبان یک نظامی سابق و ازطبقه پائین جامعه درآمده، عیب نمی دانستند و آن را جدی می گرفتند و درمحیط زیست خود به روانپزشکان و مشاورین مراجعه می کردند، بدون شک این چنین فاجعه ای برای شان ببار نمی آمد.
البته بنده بهیچ وجه خوشحال نیستم که پیشگوئی و تئوری شغلی ام واقعیت پیدا کرده، اما با دلسوزی تمام و نگرانی بیش از حد به آن خانواده های بویژه نظامی که پدرانشان از درجه سرهنگی ببالا داشته اند و یا دررژیم گذشته دارای شغل و مقام وزارت و وکالتی بوده اند واکنون در اروپا و آمریکا همانند دیگر مردم عادی با آنها رفتار می شود، توصیه می کنم برای جلوگیری از این نوع فاجعه و فقدان عزیزان خود، با مشاهده این گونه سیمپتوم یا نشانه افسردگی فرزندان یا همرهان زندگی، حتما به متخصصین امر مراجعه کنند. باید بدانند که پنهان نگهداشتن نشانه های مریضی افسردگی، فاجعه ای بمراتب درد آورتر از افشای آن دارد. پس طرح اینگونه مسایل را با متخصصین و یا با اطرافیان عیب ندانند و برای جلو گیری از آن بکوشند.
هایدلبرگ، آلمان فدرال 5 ژانویه 2011
دکتر گلمراد مرادی
g-moradi@t-online.de


google Google    balatarin Balatarin    twitter Twitter    facebook Facebook     
delicious Delicious    donbaleh Donbaleh    myspace Myspace     yahoo Yahoo     


نظرات خوانندگان:

فرحناز
شهناز
2011-01-11 14:36:22
امیدوارم فرحناز خواهر علیرضا، آنچنان که هست و آنچنان که زندگی میکند و آنگونه که انقلاب ایران را با عواطفش تجربه و ضبط کرده است به مردم ایران معرفی شود. قبل از آنکه در این مورد هم احساس پشیمانی شود


دکتر گلمراد مرادي
2011-01-10 10:25:54
هم ميهن گرامي آقاي بيژن باران، بنده زير خط خط فرمايش شما صحه مي گذارم. همانگونه که در مقاله آورده ام و شاهد زنده و سر شناسي نيز مي تواند تأييد کند،بنده چندين سال پيش عرض کردم که ايشان کانديداي بعدي خودکشي هستند و متأسفانه کسي توجه نکرد واين اظهارات آن زمان من، بواقعيت پيوست. در آن زمان احتمالا نا آگاهي و چه بسا خود خواهي و مسايل سياسي اين اجازه را نمي دادند که خطر را پيش گيري کنند و اکنون هم بايد يک بهانه اي براي اين فاجعه يافت شود. بدون شک دوري از مملکت و از دست دادن آن موقعيت و مقام اجتماعي و يا درباري بي تأثير نبوده اند. انسان مي توانست با ثروت سرشاري که اين آقاين در اختيار دارند، جلو فاجعه را بگيرند. اما نشد! بهر حال سپاس فراوان از تحليل درستتان

افسردگی
بیژن باران
2011-01-07 14:51:25
دکتر گلمرادی گرامی- سلامتی 3 وجه دارد: جسمی/ مزاجی، روحی، فکری. جسمی شامل اختلال عضو، حمله ویروسی/ باکتری، سانحه می شود. دفاع بدن عمدتا ارثی است که شامل اختلالات روحی و فکری هم می شود. از اینرو باید از حاکمیت وراثتی پرهیز کرد؛ رهبری باید ادواری، انتخابی، تخصصی باشد. یکی از اختلالات روحی افسردگی است. 10 % جمعیت در آمریکا از افسردگی خفیف و حاد رنج می برند. علل این مرض روحی ترشحات ناموزون مغزی یا عدم کنترل مشعر بر فکرهای ویرشی اند. مریض کنترلی بر روحیه خود ندارد. داروهایی مانند پکسیل برای برخی مفیدند. بهرجهت از دید مریض روحی با افسردگی یا اضطراب شدید و مزمن دنیا واقعا به آخر می رسد.
افسردگی در نوجوانی و میانسالی بنام بحران بلوغ و وسط عمر حاد می شود. اگر محیط به این حمله کمک کند مریض از پای در می آید. صادق هدایت، ویرجینیا وولف، سیلویا پلاث و دهها مورد مستند در تاریخ هنر و ادبیت وجود دارند.
اخوی ایشان در اعلانیه اول اصول اعتقادی سیاسی خود به دولت را علت خودکشی آورد؛ ولی این موضع را بعد تصیحح کرد؛ افسردگی ارثی و شخصی را علت خودکشی اعلان نمود. پرسش در این است که چرا او در باره افسردگی فرد انتحاری چیز نمی دانست. اگر
دانش ایشان در باره مردم ایران هم این اندازه باشد که بهتر است بیشتر در انجمن ایرانیان
وسفر به کشورهای خاور میانه
شرکت کرده تا اطلاعات بهتر در باره مردم بدست آورد.

نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد