logo





اعتراض ایرانیان به حکم اعدام حبیب الله لطیفی

در مقابل سفارت رژیم جمهوری اسلامی ایران در برلن!

يکشنبه ۵ دی ۱۳۸۹ - ۲۶ دسامبر ۲۰۱۰



روز شنبه در اعتراض به حکم اعدام حبیبالله لطیفی ،دانشجو و فعال سیاسی کرد،
یک میتینگ اعتراضی در مقابل سفارت رژیم در برلن از طرف کمیته دفاع از زندانیان سیاسی ایران و کانون پناهندگان سیاسی ایران در برلن برگزار شد.
شرکت کنندگان در این آکسیون با محکوم کردن اعدام و سرکوب در ۳١ سال گذشته خواستار لغو فوری حکم اعدام علیه حبیب الله لطیفی و سایر زندانیان سیاسی محکوم به اعدام و آزادی کلیه زندانیان سیاسی از جمله خانم نسرین ستوده، فریبرز رئیس دانا، رضا شهابی و جعفر پناهی شدند.
مقامات قضائی رژیم ایران عصر روز پنج شنبه به وکیل مدافع حبیب الله لطیفی اعلام کرده بودند که حکم وی در روز ٢۶ دسامبر به صورت قطعی به اجرا در خواهد آمد. جرم او طبق قانون مجازات اسلامی، محاربه اعلام شده است. اتهامی رایج علیه فعالین سیاسی بویژه فعالین کرد که رژیم اسلامی ایران از ابتدای به قدرت رسیدنش بکار می برد. به گزارش کمیته گزارشگران حقوق بشر در ایران ١٤ زندانی سیاسی کرد دیگردر خطر اعدام قرار دارند.



شرکت کنندگان با در دست داشتن پلاکارد هائی با مضمون توقف اعدام حبیب الله لطیفی، زندانی سیاسی آزاد باید گردد، جدائی دین از دولت ، لغو مجازات اعدام، ممنوعیت شکنجه، مرگ بر جمهوری اسلامی ایران و... به دادن شعار با این مضمون ها پرداختند.
از این آکسیون رادیو راه کارگر، صدای آمریکا، رادیو فردا ، رادیو زمانه و تلویریون برلن گزارش تهیه کرده اند.
فیلم های تهیه شده از این آکسیون را می توانید در یوتیوب ببینید.

http://www.youtube.com/watch?v=xBP82llF6yo
http://www.youtube.com/watch?v=VehZr6DtfPc
http://www.youtube.com/watch?v=VehZr6DtfPc

کانون پناهندگان سیاسی ایرانی – برلین
Vereiniranischerfluechtlinge@gmx.de
کمیته دفاع از زندانیان سیاسی ایران – برلین kupg_iran@yahoo.de
٢۵ دسامبر ٢٠١٠

نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد