logo





اتهامات دانشجویان بازداشتی زاهدان اخلاقی نیست / اطلاعات منتشر شده کذب است

اسکافی خبر نقل شده در سایت روزآنلاین را نادرست می داند و از آن‌جا که این دانشجویان هنوز امکان ارتباط با بیرون از زندان را ندارند، لازم می داند تا در این خصوص توضیحاتی را به دانشجونیوز ارائه دهد.

چهار شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۹ - ۱۵ دسامبر ۲۰۱۰

یک سایت خبری در گزارشی اطلاعات نادرستی را درباره دانشجویان بازداشتی دانشگاه سیستان و بلوچستان منتشر کرده که متاسفانه توسط برخی دیگر از سایت های خبری نیز مورد بازنشر قرارگرفته است. به همین جهت از ابراهیم اسکافی، از فعالین سابق دانشجویی سیستان و بلوچستان، موضوع را پی گیری کردیم.
اسکافی خبر نقل شده در سایت روزآنلاین را نادرست می داند و از آن‌جا که این دانشجویان هنوز امکان ارتباط با بیرون از زندان را ندارند، لازم می داند تا در این خصوص توضیحاتی را به دانشجونیوز ارائه دهد.
وی مطالب منتشر شده دریک سایت اصولگرا(که مورد استناد سایت روزآنلاین قرار گرفته) را کذب دانسته و می گوید: "خبر نقل شده از یک سایت اصول‌گرای محلی سراسر کذب است و استناد به این سایت که بررسی چند خبرش ماهیت این سایت را آشکار می‌کند، از سوی سایتی حرفه‌ای عجیب به نظر می‌رسد. هیچ‌گونه رسوایی اخلاقی در حین بازداشت صورت نگرفته است. از آن‌جا که مدیریت دانشگاه از سال‌ها پیش هر گونه فعالیت‌های دانشجویی را ممنوع اعلام کرده و تشکل‌های اصلاح‌طلب را لغو امتیاز کرده است، در نتیجه فعالان دانشجویی ناچار در خارج از دانشگاه با یکدیگر دیدار می‌کنند".
وی می افزاید: "خانه دانشجویی که دانشجویان در آن بازداشت شده‌اند فاقد هرگونه امکانات و کوچکتر از آن است که هر گونه میهمانی مفصلی در آن برگزار شود. در حین ورود مأموران امنیتی دخترها و پسرها در اتاقی جداگانه بوده‌اند و خانم‌ها حجاب داشته‌اند. موضوع شرب خمر هم کاملاً منتفی است که متأسفانه در تیتر عجیب این سایت قرار گرفته است. برخی از افراد هم پس از بازداشت حاضران، به محض ورود بازداشت شده‌اند که نشان می‌دهد موضوع دستگیری در حین ارتکاب جرم نبوده است. خوشبختانه قاضی محترم دادگاه در بررسی این پرونده هنوز هیچ‌گونه اتهام اخلاقی به این افراد وارد نکرده است".
اسکافی در مورد قومیتی نشان دادن بازداشت ها گلایه کرده و می افزاید:"موضوع تأسف‌بار دیگر در تنظیم گزارش این است که با مصاحبه با فعالان قومی استان تلاش شده است که این موضوع قومیتی جلوه داده شود. حال آن که تنها یکی از دانشجویان بازداشتی بومی بوده است؛ و نه ایشان و نه هیچ یک از دیگر دانشجویان فعالیت قومیتی نداشته‌اند. برخی از این افراد در نشریات دانشجویی فعال بوده‌اند که این نشریات هم رویکردی کاملاً‌ ملی دارند. روشن نیست چرا نویسنده در موضوعی که هیچ ارتباطی به این مسأله ندارد، مسائل قومی و مشکلات استان را به میان کشیده است".
وی در پایان ضمن درخواست از روزنامه نگاران جهت رعایت اخلاق رسانه ای افزود:" امیدوارم رسانه‌های متعهد با اطلاع‌رسانی مسئولانه به تأمین حقوق دانشجویان و سایر شهروندان کمک کنند".
لازم به ذکر است که سایت روزآنلاین امروز در گزارشی به قلم کاوه قریشی گزارشی از بازداشت های اخیر در زاهدان منتشر کرد که به سبب استناد به اکاذیب سایت های نزدیک به نهادهای امنیتی، اعتراض فعالین دانشجویی استان سیستان و بلوچستان را برانگیخته است.

نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد