logo





آتش سوزی در ۵۶۰۰ هکتار از عرصه های طبیعی کردستان

جنگلهای غرب مانند بسیاری از مناطق دنیا به دلیل خشکی و دمای بالای هوا با تنشهایی مانند آتش سوزی مواجه شده اند.

چهار شنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۹ - ۱۷ نوامبر ۲۰۱۰

آژانس خبری موکریان: سرویس اجتماعی: پنج هزار و ۶۰۰ هکتار از عرصه های طبیعی استان کردستان در یکسال گذشته طعمه حریق شده است.
مدیرکل منابع طبیعی کردستان ضمن بیان این مطلب اظهار داشت : جنگلهای غرب مانند بسیاری از مناطق دنیا به دلیل خشکی و دمای بالای هوا با تنشهایی مانند آتش سوزی مواجه شده اند.
توفیقی افزود :پیش بینی ما برای آتش سوزی امسال از اواخر اردیبهشت ماه بود چرا که بارندگی توانسته بود علوفه ها ی منطقه را متراکم و پر پشت کند و به همین سبب احتمال وقوع آتش سوزی قابل پیش بینی بود.
وی در مورد احتمال تعمدی بودن آتش سوزیهای منطقه گفت: برخی از کشاورزان و افراد ناآگاه اقدام به آتش زدن مزارع و زمینهای خود می کنند و برخی نیز بدون تعمد موجب شعله ور شدن آتش در جنگلها می شوند.
به عقیده توفیقی، آتش سوزی در مراتع چندبن برابر بیشتر از جنگلها است و چون در نوار مرزی واقع است مشکلاتی دیگری نیز دارد که البته اکیپهای مردمی تا کنون توانسته اند آتش سوزیها را مهار کنند.

نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد