logo





۲۴ آبان دادگاه نسرین ستوده برگزار می شود

وی با سه اتهام: اقدام علیه امنیت ملی، اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت و همکاری با کانون مدافعان حقوق بشر قرار است روز ۲۴ همین ماه محاکمه شود.

سه شنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۹ - ۰۲ نوامبر ۲۰۱۰

Nasrin-Sotoudeh1.jpg
‍مدرسه فمینیستی: تاریخ برگزاری دادگاه رسیدگی به پرونده نسرین ستوده روز ۲۴ آبان ماه اعلام شد. رضا خندان، همسر نسرین ستوده می گوید که طی چند روز گذشته وکلای نسرین ستوده، برای خواندن پرونده وی به دادگاه مراجعه کرده اند و به آن ها از سوی دادگاه ابلاغ شده که قرار است ۲۴ آبان ماه دادگاه نسرین ستوده در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی پیرعباسی برگزار شود.
نسرین ستوده، وکیل دادگستری و فعال جنبش زنان روز ۱۳ شهریورماه بازداشت شد و از آن زمان تاکنون در سلول انفرادی بند ۲۰۹ زندان اوین است. وی با سه اتهام: اقدام علیه امنیت ملی، اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت و همکاری با کانون مدافعان حقوق بشر قرار است روز ۲۴ همین ماه محاکمه شود.
نسرین ستوده طی دو ماه بازداشت اش، تنها توانسته یک بار با خواهرش ملاقات داشته باشد و همسر و فرزندان وی هنوز نتوانسته اند با او دیدار داشته باشند، این در حالی است که بر اساس قانون وقتی پرونده فردی به این مرحله می رسد و مرحله بازپرسی از وی به اتمام می رسد، وی می تواند از حق ملاقات های هفتگی و حق برخورداری تماس تلفنی مرتب با خانواده خود تلفن مرتب با خانواده برخوردار باشد.

نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد