logo





نوشین احمدی خراسانی پس از تفهیم اتهام با قرار کفالت آزاد شد

چهار شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۹ - ۲۲ سپتامبر ۲۰۱۰

noushin-ahmadi-kh.jpg
مدرسه فمینیستی: نوشین احمدی خراسانی، نویسنده، پژوهشگر و فعال جنبش زنان، پس از تفهیم اتهام با قرار کفالت آزاد شد.
امروز چهارشنبه ۳۱ شهریور ماه ۱۳۸۹، نوشین احمدی خراسانی پس از چندین ساعت بازجویی کتبی، و تشکیل یک پرونده جدید در شعبه ۵ دادسرای اوین، توسط بازپرس پرونده تفهیم اتهام شد. اتهام وارده بر وی «فعالیت تبلیغی علیه نظام از طریق الف : نوشتن و درج مطالب علیه نظام در سایت مدرسه فمینیستی، و ب : شرکت در تجمعات غیرقانونی پس از انتخابات ۱۳۸۸» بود.
پس از تفهیم اتهام، نوشین احمدی خراسانی از خود دفاع کرد و پس از آن، برای وی قرار کفالت صادر شد. او پس از معرفی کفیل، نهایتا تا تشکیل دادگاه اش آزاد شد.

احضار نوشین احمدی خراسانی، فعال جنبش زنان
به دادسرای اوین

مدرسه فمینستی: نوشین احمدی خراسانی، پژوهشگر مسائل زنان و عضو کمپین یک میلیون امضاء به دادسرای ویژه مستقر در زندان اوین احضار شد.
وی روزدوشنبه احضاریه کتبی به منظور «ارائه پاره ای توضیحات ضروری» برای مراجعه به شعبه 5 دادسرای اوین دریافت کرد. طبق این احضاریه روزگذشته به دادسرای اوین مراجعه کرد وازسوی بازپرس مربوطه موردبازجویی قرار گرفت . سپس طبق تعهد از وی خواسته شده که برای ادامه بازجویی در حضور کارشنان پرونده روز بعد مجددا در محل دادسرای اوین حضور یابد.
امروز ، چهارشنبه طبق احضاریه کتبی، به شعبه 5 رجوع کرده و هنوز از او خبری دردست نیست.
نوشین احمدی خراسانی از فعالان جنبش زنان وسردبیر سایت مدرسه فمینیستی است که پیش از این به دلیل برگزاری تجمع مسالمت آمیز به مناسبت سالگرد 22 خرداد 1385 در میدان هفت تیر، محاکمه شد و در روز برگزاری دادگاه اش نیز در 13 اسفند همان سال به همراه 32 تن دیگر از فعالان جنبش زنان بازداشت شد.

نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد