new/javad-rouhi1.jpg

جواد روحی، از معترضان محکوم به اعدام، تحت بازداشت «درگذشت»

قوه قضاییه ایران مرگ جواد روحی را تایید کرده است. جواد روحی یکی از بازداشت‌شدگان اعتراضات «زن، زندگی، آزادی» بود که به اعدام محکوم شد و در زندان نوشهر نگهداری می‌شد. بنا به آنچه روابط عمومی قوه قضاییه گفته جواد روحی در ساعت‌های آغازین پنجشنبه دچار «تشنج» شده و به بیمارستانی در نوشهر منتقل شد، اما با بی‌نتیجه بودن اقدامات درمانی درگذشت. مجید کاوه، وکیل آقای روحی، اعلام کرده که مرگ او به خانواده‌اش اطلاع داده شده است. ساعتی پیش از اعلام رسمی، چند فعال حقوق بشر ضمن اعلام جان باختن جواد روحی در شبکه‌های اجتماعی، مقام‌های قضایی و امنیتی را به «کشتن» او متهم کردند.




new/mashinsazi-arak1.jpg

هفدهمین روز اعتصاب ۱۷۰۰ کارگر در کارخانه ماشین‌سازی اراک

صدها کارگر کارخانه ماشین‌سازی اراک روز چهارشنبه هشتم شهریور، به اعتصاب خود که از بیش از دو هفته پیش آغاز شده است، ادامه دادند. در همین حال، گروهی از کارگران شرکتی معدن زغال‌سنگ طبس همراه با خانواده‌های‌شان برای پیگیری وضعیت شغلی خود در مقابل ساختمان استانداری خراسان‌جنوبی تجمع کردند.
بر اساس فیلم‌های منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی، ۱۷۰۰ کارگر کارخانه ماشین‌سازی اراک از ۱۷ روز پیش در اعتصاب به سر می‌برند و خواستار «تداوم تولید و پرداخت منظم دستمزد» هستند.



new/farzaneh-hasan-etemadi1.jpg
گفتگوی حسن اعتمادی با فرزانه عظیمی و حسن نایب هاشم

رابطه اخراج اساتید دانشگاه با سالگرد قتل مهسا.

در آستانه یک سالگی جنبش «زن، زندگی، آزادی»، حکومت سرکوبگر جمهوری اسلامی اقدام به تشدید اخراج استادان دانشگاه‌ها کرده است. امری که به اعتراض بسیاری از نهادهای مدنی همچون «کانون نویسندگان ایران» و نیز شماری از احزاب و سازمانهای سیاسی و فعالین مدنی و سیاسی در ایران و سراسر جهان منجر شده است. در عین حال جمهوری اسلامی در تلاش برای عادی سازی روابط خارجی خود، با اعزام ابراهیم رئیسی از اعضای هیات مرگ کشتار دسته جمعی سال ۶۷ به نشست سازمان ملل در نیویورک، موجی از اعتراض از سوی ایرانیان در خارج از کشور را علیه سفر او، که به عنوان رئیس جمهور وقت نقش گسترده ای در سرکوب فعالین و معترضین جنبش «زن، زندگی، آزادی» داشته است، به همراه آورده که به تبع آن آغاز بسیج برای اقدامات اعتراضی در ماه سپتامبر را به دنبال خود داشته است.



new/kurdha-dar-iraq1.jpg

عراق برای خلع سلاح و جابجایی گروه‌های کرد ایرانی «در اسرع وقت تلاش می‌کند»

مقام‌های عراقی در واکنش به ضرب الاجل تازه دولت ایران تایید کرده‌اند که دو کشور توافقی را برای خلع سلاح و جابجایی گروه‌های کرد شمال عراق امضا کرده‌اند و برای اجرای آن «در اسرع وقت» تلاش می‌کنند. مقام‌های عراقی در گفتگو با نفیسه کوهنورد خبرنگار بی‌بی‌‍سی فارسی در خاورمیانه موضوع توافق با ایران را تایید کردند. ایران پیشتر در روز دوشنبه گفت مهلت اجرای توافق امنیتی با عراق برای «خلع سلاح» احزاب کرد ایران در اقلیم کردستان عراق را به هیچ وجه تمدید نمی‌کند.



new/kouhnavardane-tabriz1.jpg

بزرگداشت یاد کوهنوردان جان‌باخته در تبریز

در مراسم یادبود جانباختگان حادثه‌ی سقوط مینی بوس «گروه کوهنوردی عینالی تبریز» در جاده‌ی ورزقان - اهر، ۱۱ تن از آنان جان باخند و تعدادی نیز زخمی شدند. درمراسم خاکسپاری این کوهنوردان جانباخته یاران آنان و جمعی از مردم تبریز حضور داشتند و شعر و سرورد خواندند. بسیاری از در مراسم یادبود جانباختگان حادثه‌ی سقوط مینی بوس «گروه کوهنوردی عینالی تبریز» در جاده‌ی ورزقان - اهر، ۱۱ تن از آنان جان باخند و تعدادی نیز زخمی شدند. در این مراسم خاکسپاری این کوهنوردان جانباخته یاران آنان و جمعی از مردم تبریز حضور داشتند و شعر و سرورد خواندند. بسیاری از جانباختگان این حادثه‌ی شوم از مبارزان راه آزادی و عدالت اجتماعی عمری در تلاش برای زندگی بهتر سپری کرده، دوران زندان و شکنجه‌ در جمهوری اسلامی را نیر پشت سر گذاشته‌بودند. یادشان گرامی بادجانباختگان این حادثه‌ی شوم از مبارزان راه آزادی و عدالت اجتماعی بودند و عمری در تلاش برای زندگی بهتر سپری کرده، دوران زندان و شکنجه‌ در جمهوری اسلامی را نیر پشت سر گذاشته‌بودند. یادشان گرامی باد



ارزیابی مشترک حزب کمونیست ایران - سازمان کارگران انقلابی ایران (راه کارگر)

در آستانه یک سالگی خیزش انقلابی ژینا

جنبش در حال پیشروی است. این جنبش انقلابی روز به روز عمق بیشتر و گستره بیشتری پیدا می کند، بی توجه به این که در سالگرد خیزش انقلابی ژینا، اقدامی صورت بگیرد یا نگیرد. تداوم جنبش آزادیخواهانه و مطالباتی و حضور تشکل های صنفی معلمان، کارگران و بازنشستگان، تجمعات جمعه های زاهدان، مقاومت درخشان دادخواهان، حساسیت های اجتماعی نویسندگان و هنرمندان توانسته اند شعله های جنبش را فروزان نگهدارند. خیزش کنونی مردم ایران که آرام ، استوار و به صورت مستمر اهداف خود را در یک سال گذشته دنبال کرده ، به جنبش مطالباتی جان تازه ای بخشیده ، میان جنبش مطالباتی ـ معیشتی و جنبش آزادیخواهانه و دمکراسی طلبانه همسوئی و همگرائی ایجاد کرده و در میان حاکمان شکاف های سخت و بی بازگشتی ایجاد کرده است.



new/4ostade-ekhraji1.jpg

ادامه فشار حکومت بر دانشگاه‌های ایران؛

چهار استاد دانشگاه از دانشگاه‌های تهران، علامه طباطبایی و شریف اخراج شده‌اند

در تازه‌ترین تحول در موج اخیر اخراج استادان از دانشگاه‌های ایران، علی شریفی زارچی، استاد دانشگاه شریف گفته که نامه اخراج دریافت کرده است. همچنین گزارش شده که آمنه عالی و حمیده خادمی، دو عضو هیئت علمی دانشکده روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی هم از این دانشگاه اخراج شده‌اند. بنابر گزارش‌ها داریوش رحمانیان، استاد ممتاز تاریخ دانشگاه تهران هم از این دانشگاه اخراج شده است.



new/Salgard-Persian1.jpg
فراخوان اقدام مشترک ۲۷ نهاد و کلکتیو برای برگزاری تظاهرات ۱۶ سپتامبر در ۱۵ شهر جهان

در سالگرد قتل حکومتی ژینا و آغاز قیام «ژن*، ژیان، ئازادی»
به خیابان‌ها می‌آییم!!

نزدیک به یک سال از قتل حکومتی ژینا (مهسا) امینی و آغاز خیزش انقلابی مردم ایران برای سرنگونی جمهوری اسلامی و آزادی و رهایی از هرگونه سرکوب، ستم، تبعیض و استثمار می‌گذرد. در این مدت آمران و عاملان جنایت‌کار جمهوری اسلامی، با به بند کشیدن ده‌ها هزار انسان معترض و اعدام و کشتار بیش از پانصد تن و صدور احکام سنگین حبس و شلاق و تشدید سرکوب‌ها، با تمام قوا تلاش کرده‌اند تا ستون‌های ترک خورده‌ی حاکمیت استبدادی‌شان را سرپا نگاه دارند. همانطور که از آغاز حکومت‌شان تا به امروز نشان داده‌اند که برای حفظ و تداوم این نظام فاسد و غارت منابع طبیعی و ثروتی که حاصل دسترنج کار مردم زحمتکش ایران بوده است، ابائی از سرکوب، بازداشت، شکنجه، اعدام، تبعیض، ترور و قتل‌عام معترضان و دگراندیشان نداشته‌اند.



new/hamle-be-daneshgah1.jpg
«اعتماد» فهرست استادان اخراجي و محروم از تدريس در دولت‌هاي نهم، دهم، دوازدهم و سيزدهم را منتشر مي‌كند

جای‌ِ خالی‌ِ اين ۱۵۷ نفر

از سال ۱۳۸۵ تا پایان مرداد امسال صدها استاد دانشگاه به دليل انتقاد و نگاه مخالف با خواسته‌هاي دولت‌ها، حكم اخراج، بازنشستگي اجباري و ممنوعيت موقت يا دائم از تدريس گرفته‌اند.
اولين قدم‌ها براي پاكسازي دانشگاه‌هاي كشور از نيمه دوم سال ۱۳۸۴ آغاز شد؛ چند هفته بعد از آغاز فعاليت دولت نهم. پاييز ۱۳۸۴، محمدمهدي زاهدي (وزير علوم در دولت نهم) صدرالدين شريعتي را به رياست دانشگاه علامه طباطبايي منصوب كرد و رياست دانشگاه تربيت مدرس را به فرهاد دانشجو كه از دوستان قديم رييس كابينه نهم بود سپرد و عباسعلي عميدزنجاني؛ فارغ‌التحصيل مدرسه علميه حجتيه را بر صندلي رياست دانشگاه تهران نشاند (نيمه زمستان ۱۳۸۶، فرهاد رهبر به جاي عميدزنجاني به رياست دانشگاه تهران منصوب شد).



new/mahsa-amini-jonbesh-02.jpg
بیانیه مشترک نهاد های چپ و دمکراتیک،

در دو سالگرد قتل عمد حکومتی مهسا «ژینا» امینی و جنبش عظیم «زن-زندگی-آزادی» در ایران !

ما فعالان نهادهای چپ و دمکراتیک به سهم خویش، در سالگرد جنبش انقلابی توده محروم ایران، همه‌ی نیروهای مطالبه گرایران، همه‌ی ایرانیان مهاجر و تبعیدی را در همه‌ی جهان فرامیخوانیم، برای تجدیدعهد و یادآوری نام و خاطره همه جاوید نامان خیزش انقلابی «زن-زندگی -آزادی»، برای مقابله با حکومت ترورو وحشت اسلامی و همه‌ی قوانین ضد زن و ضد انسانی حاکم درایران، برای نه گفتن به کلیت حکومت دینی و موروثی، برای همبستگی با مبارزه و همه مطالبات پاسخ نگرفته توده محروم جامعه ما به خیابان بیایید. شهرهای جهان را به پلاتفرمی در دفاع ازآزادی و برابری، دمکراسی ، پلاتفرمی در دفاع ازخیزش انقلابی «زن - زندگی آزادی» تبدیل کنید.



new/kanoon-nevisadegan1.jpg

اطلاعیه
ابراهیم گلستان درگذشت.

گلستان در ترجمه به آثار نویسندگان مدرن نظر داشت و در داستان‌نویسی نیز پیرو سنت نبود. نثر آهنگین و تصویرگرا در مجموعه‌های «آذر، ماه آخر پائیز»، «شکار سایه»، «جوی و دیوار تشنه» و «مد و مه» او را در ردیف داستان‌نویسان نوجو و صاحب سبک قرار داد.روحیه‌ی نوخواه گلستان با شرایط فیلم‌سازی زمانه‌ی او سازگار نبود. پس در سال ۱۳۳۶ با تأسیس «استودیو گلستان»، در مقام یکی از نخستین کارگردانان مستقل ایران، دست به کار فیلم‌سازی شد: نخست با فیلم‌های مستندی چون «یک آتش»، «موج و مرجان و خارا» و «تپه‌های مارلیک» که چند جایزه جهانی گرفتند؛ سپس فیلم‌های داستانی «خشت و آینه» و «اسرار گنج دره‌ی جنی»، و در کنار آن‌ها تهیه‌کنندگی فیلم «خانه سیاه است» به کارگردانی فروغ فرخزاد.



new/ebrahim-golestan02.jpg

ابراهیم گلستان درگذشت

ابراهیم گلستان روز سه شنبه ۲۲اوت ۲۰۲۳ در منزل مسکونی‌اش در بریتانیا و در کنار خانواده‌اش درگذشت. مراسم خاکسپاری او به طور خصوصی برگزار خواهد شد. آقای گلستان کارگردان، داستان‌نویس و مترجم و عکاس بود.
او در سال ۱۳۴۰ برای فیلم «یک آتش» موفق به دریافت جایزه جشنواره فیلم کوتاه ونیز شد. این اولین بار که یک کارگردان ایرانی جایزه بین‌المللی دریافت کرد. خشت و آینه» ۱۳۴۴ شمسی و «اسرار گنج درهٔ جنی» ساخته ۱۳۵۰ از جمله فیلم‌های داستانی مشهور آقای گلستان بود. مجموعه داستان «آذر، ماه آخر پاییز»، داستان بلند «خروس» و «اسرار گنج دره‌ی جنی» از جمله آثاری است که آقای گلستان در قامت یک نویسنده پیشرو خلق کرد.




new/kargaran-etesabi05.jpg

نامه‌ «اتحادیه آزاد کارگران ایران» خطاب
به اتحادیه‌های کارگری بین‌المللی درباره سرکوب فعالان صنفی

عضویت جمهوری اسلامی در هیات مدیره سازمان جهانی کار از سوی کارگران ایران قابل قبول نیست و درواقع حکومت باید به خاطر سرکوب کارگران ایران مورد مواخذه بین‌المللی قرار گیرد. سازمان جهانی کار دیگر نباید هیات اعزامی جمهوری اسلامی تحت عنوان نمایندگان کارگری را به رسمیت بشناسد و باید از فعالین مستقل و واقعی کارگران ایران دعوت گردد تا صدای واقعی کارگران ایران در مجامع جهانی باشند.
ما همچنین انتظار داریم تا از هر طریق ممکن به حکومت ایران فشار بیاورید تا کارگران، معلمان و فعالین اجتماعی و سیاسی زندانی را فوری و بدون قید و شرط آزاد نماید.



new/vidaa-dar-zendan1.jpg
منیره برادران

در حاشیه فیلمبرداری دزدانه از ویدا حاجبی در اوین

کسی که ادعای خبرنگاری دارد باید می رفت و نگاهی هم به کتاب ویدا حاجبی می انداخت که حقیقت پشت صحنه این فیلمبرداری را شرح داده، از شکنجه هایش نوشته، و از فراخواندن خود نزد پرویز ثابتی و ... این یک فاجعه برای رسانه است ولی فاجعه بارتر آنکه این مرد «خبرنگار» وطنی، مدیر من و تو، اصلا متوجه تناقض عمل آن «خبرنگار خارجی» با تعهد و مسئولیت خبرنگاری و قبح آن صحنه نیست، فیلمبرداری مخفیانه از یک زندانی و موذیانه وادار کردن او به پاسخ.



hambastegi-barqaye-HB-s.jpg
شبکه همبستگی برای حقوق بشر در ایران

در سالگرد قتل مهسا ژینا امینی و کشتار وحشیانه تابستان ۶۷، پرچم انقلاب زن زندگی آزادی را در سراسر دنیا به اهتزاز درآوریم!

ما نهادهای امضا کننده این بیانیه و تمامی سازمان هایی که برای حقوق انسان ها مبارزه می کنند، مسئولیت داریم که پژواک فریاد دادخواهی زنان، جوانان، دانشجویان، کارگران و تمامی مردمان ایران به ویژه مادران داغدار و دادخواه و جوانان در معرض خطر اعدام، از هر قشر و اندیشه ای در جهان باشیم.
ما از همه ایرانیان آزادی خواه و مدافع حقوق بشر، احزاب سیاسی و شخصیت های ملی و مستقل در هر کجایی که هستند، انتظار داریم با سازماندهی همزمان تظاهرات در سالگرد قتل مهسا ژینا امینی، به یاد همه جان باختگان و صدای انقلاب زن، زندگی، آزادی باشند. تلاش کنیم جمهوری اسلامی و عوامل آن را در مجامع جهانی افشا کنیم.



new/khanevadehaye-janbakhtegan-amnesty1.jpg

گزارش عفو بین‌الملل از تشدید آزار خانواده کشته‌شدگان

و درخواست از کشورها برای بازداشت عاملان کشتار اعتراضات در ایران

عفو بین‌الملل می‌گوید مقامات ایران آزار و اذیت خانواده کسانی را که سال گذشته در جریان جنبش «زن، زندگی، آزادی»، «به طور غیرقانونی» به دست نیروهای امنیتی ایران کشته شدند، را «افزایش داده است». در گزارش این سازمان مدافع حقوق بشر، همچنین حکومت جمهوری اسلامی باید به خانواده‌ها اجازه دهد تا مراسم اولین سالگرد کشته‌شدن آنها را برگزار کنند. عفو بین‌الملل در گزارشی که امروز منتشر کرده نوشته حکومت از «ارعاب خانواده‌ها برای ساکت کردن آنها و مصون ساختن عاملان این جنایات از مجازات» استفاده می‌کند.



new/2_Etelaf1.jpg
بیانیه دو ائتلاف سياسی

در مورد فاجعه دریاچه ارومیه و حمایت از راهپیمایی زنان تبریز

به دنبال انتشار این خبر فریاد های فعالان محیط زیستی، هنرمندان، ورزشکاران، فعالین سیاسی و‌فرهنگی آذربایجان که اعتراضاتشان در این بیست سال گذشته علیرغم ‌تعقیب، دستگیری و زندانی شدن به "جرم" آگاهی رسانی و اعتراض به سو‌مدیریت که در بیست سال گذشته جریان داشته است، بیش از پیش افزایش یافته است. اما در تداوم بگیر و ببندهای دیوانه وار این روزها روز۲۳ مرداد و پس از تجمع اعتراضی زنان تبریزی به خشک شدن دریاچه ارومیه خانم ها نیگار خیاوی و رقیه کبیری و فاطمه داداش زاده از شاعران و نویسندگان آذربایجان به اداره اطلاعات تبریز احضار و مورد بازجویی قرار گرفتند. منزل آنها مورد تفتیش قرار گرفت و اشیای شخصی و نوشته جاتشان توقیف و به امنیت و اطلاعات منتقل شد.
ما همبستگی خود را با شیرزنان و شهروندان تبریز اعلام کرده وخواستار پایان دادن به هرگونه تعقیب، دستگیری و بازجویی شرکت کنندگان در این تجمع هستیم .



new/sarkub-dar-daneshgah1.jpg

نامه محرمانه جذب هیأت علمی، تکذیب آن و موج اخراج اساتید

هم‌زمان با موج اخراج و بازنشستگی اجباری اساتید دانشگاه‌ها، انتشار نامه محرمانه‌ای درباره استخدام ۱۵ هزار عضو هیأت علمی جدید و "انقلابی"، نگرانی‌ها را برانگیخته است. سخنگوی وزارت علوم اما این خبر را تکذیب کرده است.
اخبار منتشر شده در کانال‌ها و سایت‌های مربوط به دانشگاه‌ها حکایت از ادامه و حتی تشدید موج اخراج اساتید دارد. کانال تلگرامی شوراهای صنفی دانشجویان کشور که اخبار مربوط به دانشگا‌ه‌ها را پوشش می‌دهد از چندین استاد نام برده که یا اخراج شده‌اند یا در معرض اخراج قرار دارند.



new/mohtadi-shahabi-raoof-asadollahi02.jpg
آنیشا اسدالهی، مهران رئوف،‌ رضا شهابی و کیوان مهتدی

قصه ی این زخم ِ دیرپای پر از درد 

بیانیه مشترک به مناسبت سالگرد کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲

در حافظه‌ی جمعی ما ۲۸ مرداد یکی از معدود لحظات تعیین‌کننده‌ای است که تاریخ ما را به دو دوراهی «پیش» و «پس» از خود تقسیم کرده است. نزدیک به سه دهه طول کشید تا جنبش مردمی ما بتواند از خاکسترهای کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ سر برآورد، و پس از آن در دهه‌ی ۱۳۶۰ مجدداً با حذف فیزیکی گسترده مواجه شد که سه دهه‌ی دیگر از ما زمان برد. امروز چه بسا در آستانه‌ی یکی دیگر از آن لحظات سرنوشت‌ساز باشیم، و یادآوری و بازاندیشی تجربه‌ی کودتا برای تجهیز و آمادگی ما در این روند تاریخی ضروری است.



new/iran_women_protest_01.jpg

ایران: دستگیری گسترده مدافعان حقوق زنان

دستگیری حداقل دوازده نفر پیش از سالگرد تظاهرات

دیده‌بان حقوق بشر امروز گفت در آستانه سالگرد اعتراضات سراسری که در سال ۲۰۲۲ کشور را در بر گرفتند، مقامات ایران حداقل دوازده فعال را دستگیر کرده و فشار بر مجموعه بزرگی از مخالفان مسالمت‌آمیز را افزایش داده‌اند. مقامات اعتراضات ضد حکومتی، که پس از مرگ مهسا (ژینا) امینی ۲۲ ساله در حبس گشت ارشاد ناقض حقوق بشر در ۱۶ سپتامبر ۲۰۲۲ آغاز شد، را با بی‌رحمی سرکوب کردند، صدها نفر را کشته، و هزاران معترض را دستگیر کردند.



madaran-pl-s.jpg
مادران پارک لاله ایران

فعالان جنبش زنان* و تمام زندانیان سیاسی و عقیدتی باید آزاد شوند!

ما مادران پارک لاله ایران، به عنوان صدایی از جنبش دادخواهی مردم ایران، این بازداشت‌ها، محرومیت‌ها و اذیت و آزارها را به شدت محکوم می‌کنیم و خواهان آزادی بدون قید و شرط بازداشت شدگان اخیر و تمام زندانیان سیاسی و عقیدتی هستیم. ما از مردم آزادی‌خواه و دادخواه ایران و جهان می‌خواهیم که در برابر این همه سرکوب، بی‌‌عدالتی، تبعیض و جنایت سکوت نکنند و فریاد اعتراض‌مان را هر روز بلندتر کنیم زیرا تنها خود ما مردم هستیم که می‌توانیم در خیابان و در مکان‌های عمومی و با جنبش‌های مستقل و مردمی، جلوی این نظام دیکتاتوری و تمامیت‌خواه که برای حفظ پایه‌های فاسد و ثروث و قدرت خود از هیچ قساوت و جنایتی رویگردان نیست را بگیریم.



new/28-mordad1332s.jpg
جبهه ملی ایران - اروپا و سازمانهای جبهه ملی ایران در خارج از کشور

کودتای ۲۸ مرداد، ضربه ای مهلک به همبستگی ملی ایرانیان

جبهه ملی ایران – اروپا و سازمانهای جبهه ملی ایران در خارج از کشور ضمن تاکید بر اهمیت همبستگی ملی به عنوان پیش شرط فائق آمدن بر مشکلات کشور از جمله پایان دادن به نظام انیرانی جمهوری اسلامی و استقرار یک حکومت ملی بار دیگر یادآور میشوند که این مهم تنها در چارچوب تمامیت ارضی ایران با رعایت و تضمین حقوق و آزادیهای یکایک مردم ایران، استقلال، آزادی، دموکراسی و رفع تبعیض، پایبندی به صلح، پرهیز از دشمنی با کشورها و تعامل با تمام جهان جهت حصول منافع ملی میسر میگردد.



new/shoraye-chp-va-communist.jpg
بیانیه شورای همکاری نیروهای چپ و کمونیست

به مناسبت سالگرد خیزش انقلابی اخیر

ما تردیدی نداریم که ققنوس انقلاب از خاکستر خویش باز بر خواهد خاست، شک نداریم که انفجارهای بزرگ سیاسی و اجتماعی در راه خواهند بود، اما وقوع خیزش و حتی انقلاب یک چیز است، موفقیت و پیروزی آن چیزی دیگر. سازماندهی و ایجاد تشکلها کلیدی ترین عناصری هستند که امکان سرکوب و به شکست کشاندن روندهای انقلابی را به حداقل می رساند . برای براندازی جمهوری اسلامی و بسرانجام رساندن انقلاب و برقراری شوراها باید ایجاد تشکلهای کارگری ، محلات ، زنان ، جوانان ، بازنشستگان را فورا در دستور کار همه فعالین و رهبران عملی گذاشت . جنبش کارگری با متحد کردن هر چه بیشتر کارگران و ایجاد ظرفهای سازمانی - تشکیلاتی ویژه همه بخشهای کارگری را می تواند از پراکندگی و بی ارتباطی به هم از بین ببرد و به عنوان یک وزنه سرنوشت ساز در روند یک انقلاب نقش بازی کند و با متحد کردن دیگر جنبشهای انقلابی چون زنان و جوانان در کنار خود جهانی دگر بنا خواهد نمود.



new/gerani-nan-tehran1.jpg

«متناسب‌سازی» قیمت به پایتخت رسید؛
نان در تهران با «چراغ خاموش» گران شد

پس از آنکه بهای نان در استان‌های مختلف گران شد حالا از تهران خبر می‌رسد قیمت نان در پایتخت به صورت «چراغ خاموش» در حال افزایش است. وب‌سایت «اقتصاد ۲۴» در گزارشی میدانی از بازار نان در تهران نوشت که با وجود تکذیب مقامات ارشد دولتی در رابطه با افزایش قیمت نان، اما تغییر قیمت نان تحت عنوان «متناسب‌سازی» در تهران و سایر استان‌های کشور آغاز شده و این موضوع نگرانی جدیدی را برای مصرف کنندگان که تقریبا تمام مردم کشور را پوشش می‌دهد، ایجاد کرده است.



new/khaneye-cinema1.jpg

بیانیه خانه سینما در پی محکومیت یک کارگردان و دیگر احکام «توهین‌آمیز»

خانه سینما روز چهارشنبه، ۲۵ مرداد، در بیانیه‌ای صدور احکام اخیر قوه قضائیه علیه سینماگران را «توهین‌آمیز و تحقیرآمیز» خواند و هشدار داد که جامعه هنری کشور «فعال خواهد بود». این بیانیه به دنبال اعلام محکومیت کارگردان و تهیه‌کننده فیلم «برادران لیلا» به شش ماه حبس صادر شده و در آن آمده است: «ظاهراً مسابقه صدور احکام توهین‌آمیز که همزمان وهن خود قوه قضاییه است، وارد مرحله جدیدتری شده است».
به گزارش روابط عمومی خانه سینما، هیئت مدیره این تشکل صنفی در ادامه نوشته است که نمی‌داند «پشت صحنه» این حکم‌ها چیست، اما «این که در خصوص همکارانمان چنین احکامی صادر می‌شود برایمان مهم است».



»  بیانیه شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران در خصوص برگزاری دادگاه‌های همکاران فارس و خوزستان
»  بازداشت جمعی از فعالان حقوق زنان در آستانه سالگرد اعتراضات
»  هشدار نسبت به خشک شدن درياچه اروميه
»  پروین، خواننده «امشب در سر شوری دارم» درگذشت
»  پرواز نان از سفره های خالی و ضرورت خودسامانیابی مردمی
»  کانون نویسندگان ایران: اتوبوس مرگ، برگی از تاریخ!
»  سالی سخت براي روزنامه‌نگاران
»  جلسه غیرعلنی لایحه حجاب در مجلس؛ «اجرای آزمایشی» و بدون بحث علنی در صحن مجلس
»  بیانیه‌ی شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران در حمایت از تجمعات بازنشستگان
»  عربستان و کویت: حق انحصاری میدان آرش متعلق به ما است
»  اعدام یک زندانی در زندان سپیدار اهواز؛ ۶۱ اعدام در یک ماه
»  برای حاکمیت داعشی در روند استیصال و فروپاشی تنها توسل به شمشیر عریان سرکوب باقی مانده است!
»  هراس رژیم از مقاومت مردم در برابر تحمیل حجاب اجباری،
»  جزئیات تازه از قبل و بعد تیر خوردن غزاله چلابی؛ معترضی که لحظۀ کشته شدنش را ثبت کرد
»  فراخوان برای اعلام میثاق با هدف دفاع از «حق زندگی»
»  فراخوان برای اعلام میثاق با هدف دفاع از «حق زندگی»