ebrahim-avokh.jpg

تدارک انتخابات نظامی- امنیتی ...

گفتار سیاسی ابراهیم آوخ
و
صحنۀ سیاسی ایران
گفتگوی ابراهیم آوخ و بهروز فراهانی





falahati-ganji-darvishpour.jpg

چگونگی فعال بودن در روند انتخابات

مصاحبه مهدی فلاحتی با مهرداد درویش پور و اکبر گنجی
در تلویزیون صدای آمریکا
در باره انتخابات ریاست جمهوری ایران





bagher_momeni.jpg
در بارة کتاب:

سرزمین عرب در آستانة حاکمیّت اسلامی

گفتگوی آقای باقر مومنی با مهرداد ایمانی

حقیقت این است که عنوان مورد نظر من، که با واقعیت متن آن هم نزدیک‌تر است، «مقدمه‌ای بر حاکمیت از دید قران» بوده که متاسفانه در اثر بعضی سوء تفاهم‌ها و بی‌توجهی ناشی از وضع روحی خود من در هنگام انتشار کتاب، این عنوان کاملا نامربوط را پیدا کرد. بهر حال همانطور که در پیشگفتار کتاب هم اشاره کرده‌ام هدف من از تحقیقات مورد نظر «توضیح و تحلیل اصول حاکمیت سیاسی در اسلام» با تکیه بر متن قران و احکام قرانی است و کتاب حاضر نیز مقدمه‌ایست بر کتاب اصلی برای اینکه خواننده، اگرچه باختصار و صورت گذرا هم که شده، با محیط پیدایش و شخصیت آورنده یا مولف [قران] و همچنین کیفیت ظهور و عرضۀ [آن] و محتوای کلی آن آشنایی پیدا کنند.



darvishpour.jpg

نهادینه سازی خشونت با دعوت مردم به تماشای اعدام

مصاحبه رادیو بین المللی فرانسه با مهرداد درویش ور

مهرداد درویش پور، جامعه شناس در سوئد در مورد دلیل حکومت برای انجام اعدام در ملا عام به بخش فارسی رادیو بین المللی فرانسه می گوید: " این مراسم بیش از هر چیزی خشونت و بزهکاری را در مردم عادی گسترش خواهد داد."
به گفته این جامعه شناس، جمهوری اسلامی مدت های مدیدی است که هم برای تولید وحشت و هم برای مشروعیت بخشیدن به اعدام افراد اینکار را در ملا عام انجام می دهد.



rasaneh-entekhabat1.jpg

انتخابات ریاست جمهوری پیش رو،
و سرنوشت آن

گفت و گوی سایت رسانه با خانم آینده آزاد و آقایان کیانوش توکلی، حسن زهتاب، مرتضی صادقی، مجید عبالرحیم پور، مسعود فتحی و حسن نایب هاشم





مجید خوشدل

موقعیت «چپ» در ایران و در خارج کشور(۱)

گفتگو با عباس (رضا) منصوران

متأسفانه می شود گفت، آن چپی که در ایران مانده، بخشی اش گرفتار مانورهای رژیم شده؛ گرفتار جابجایی هایی که توسط رژیم شده، که هنوز هم این جابجایی ها ادامه دارد. بخش هایی از این چپ دچار رفرمیسم شده اند؛ بخش هایی خانه نشین شده اند. بخش هایی به روزمرگی، پاسفیسم و ناامیدی دچار شده اند. این البته عمومیت ندارد و حتماً عناصری هستند که فعال اند و وفادار به آن آرمانهای انسانی. ولی در مجموع متأسفانه این چپ چنین تصویر ناامید کننده ای به آدم می دهد و ...



مجید خوشدل

انشعاب و جدایی؛ واقعیتی اجتناب ناپذیر یا عارضه ای فرهنگی

گفتگو با فاتح شیخ

حداقل معیاری که برای حزب سیاسی قائل ام این است که در حزب سیاسی وجود اختلاف نظر طبیعی ست. به نظر من در احزاب سیاسی ایران؛ از جمله در احزاب کمونیستی هنوز این مسئله که در حزب سیاسی اختلاف نظر عادی و طبیعی ست و باید پذیرفته شود، جا نیافتاده. من فکر می کنم، یکی از هدفهای حزبی که من در آن بودم و در بخش رهبری اش در طول دو دهه تلاش کردیم، این بود که در یک حزب سیاسی، اختلاف نظر سیاسی امری طبیعی باشد.