برگزاری مراسم افتتاح شعبه كرمانشاه سازمان دانش آموختگان ايران (ادوار تحكيم وحدت)
Sun 2 11 2008
ادوار نيوز: جلسهی افتتاحيه شعبهی كرمانشاه سازمان دانشآموختگان ايران اسلامی (ادوار تحكيم وحدت) برگزار شد
در اين مراسم كه پنجشنبه نهم آبان ماه با حضور دكتر احمد زيدآبادی دبيركل سازمان ادوار تحكيم وحدت از تهران و فعالان مستقل، نمايندگان احزاب سياسی، تشكلهای مدنی و مطبوعات محلی از كرمانشاه و نيز شهرهای سنندج و ايلام در دفتر شعبه ی كرمانشاه اين سازمان برگزار گرديد، نخست مقدم حيدریزاده به نمايندگی از شورای مركزی موقت شعبه ی كرمانشاه سازمان دانش آموختگان ايران با اشاره به انگيزه و روند تأسيس اين شعبه، زمينه ی فعاليت هر يك از كميتههای فعال در شعبه را برشمرد. سپس بلال مرادويسی ديگر عضو شورای مركزی موقت شعبه ی كرمانشاه ضمن قرائت اطلاعيه ی آغاز به كار اين شعبه به معرفی اعضای شورای مركزی و سابقه ی فعاليت های آنان پرداخت.
پس از آن دكتر احمد زيدآبادی با تأكيد بر لزوم وجود احزاب و تقويت جامعهی مدنی در جهت رسيدن به دموكراسی سخنانی را در رابطه با آسيبها و سختیهای كار حزبی و گروهی در جامعهی ايران بيان داشت. در ادامه پيام تبريك اتحاديه دمكراتيك دانشجويان كُرد دانشگاههای ايران به مناسبت افتتاح شعبهی كرمانشاه سازمان ادوار تحكيم وحدت از سوی اسعد باقری، نماينده اين تشكل دانشجويی قرائت گرديد كه در بخشی از آن آمده بود: به عنوان بخشی از جنبش دانشجويی كُردی و يك نهاد فعال در عرصهی جامعهی مدنی با اعتقاد به هويت كُردی، دموكراسی خواهی، آزادی آكادميك، دفاع از حقوق بشر و مشاركت فعال در روند دموكراتيزاسيون ايران به لزوم همكاری و تعامل با تمامی جريانهایی كه خود را در چارچوب دموكراسی خواهی و حقوق بشری تعريف مینمايند، باور دارد.
در بخش دوم برنامه دكتر احمد زيدآبادی سخنان مبسوطی را پيرامون انتخابات رياست جمهوری پيش رو در ايران بيان داشت و ضمن مقايسه بين كانديدهای احتمالی اصلاح طلبان، دلايل سازمان متبوع خويش را در معرفی عبداله نوری به عنوان نامزد انتخابات رياست جمهوری دهم اعلام نمود.
در ادامه اجلال قوامی روزنامهنگار به عنوان نماينده سازمان حقوق بشر كردستان با طرح بحث حقوق اقوام گفت: جنبش دموكراسی خواهی در ايران بايستی جايگاه مناسبی برای خواستههای انسانی اقليتها تعريف نمايد و در فهرست مطالبات خود آزادی كنشهای هويت طلبانه، مشاركت در تصميم گيریها و فرصتهای ويژه برای محروميت زدايی را لحاظ نمايد. قوامی مخالفت آشكار با نقض حقوق اقوام و حمايت موثر و گسترده از فعالان كُرد را ضرورتی انسانی و فضيلتی اخلاقی از سوی جريان دموكراسی خواهی در ايران دانست.
احمد زيدآبادی دبيركل سازمان دانشآموختگان ايران اسلامی نيز با تأكيد بر رعايت حقوق اقوام، گفت: در بحث حقوق اقليتها و جنبش هويت طلبی در ايران شاهد تبعيض هستيم. وی با اشاره به اينكه واقعيتهای موجود را نمیتوان انكار كرد افزود: بايد بپذيريم در جامعهای مانند ايران زندگی میكنيم و هيچ قوم و يا گروهی نبايد خودش را برتر بداند.
اين فعال سياسی با تأكيد بر اينكه ذيل گفتمان دموكراسی خواهی و حقوق بشر، مطالبات اقوام نيز برآورده خواهد شد؛ گفت: تمركز قدرت در دولت و ضعف جامعهی مدنی بزرگترين مشكل جامعه ماست كه بايد با تقويت جامعهی مدنی و مشاركت اقوام در نتيجه گيریها بلوك قدرت را در قبال جامعهی مدنی به توازی قدرت برسانيم؛ وی برخوردهای اخير با فعالان كُرد را در كردستان ناقض حقوق ابتدايی دانست و خواهان توجه بيشتر حاكميت به مطالبات انسانی و قانونی اقوام شد.
بخش پايانی اين مراسم به طرح پرسش توسط شركت كنندگان و ارائهی پاسخ از سوی دكتر زيدآبادی در قالب تريبون آزاد اختصاص يافت كه طی آن بحثهايی در رابطه با حقوق اقوام، انتخابات رياست جمهوری در ايران و آمريكا و نيز مسائل مربوط به خاورميانه، اعراب و اسرائيل مطرح گرديد.
|
|