بازداشت۳۰ نفر به اتهام مشارکت در «جنگ سایبرى» علیه جمهورى اسلامى
Sun 14 03 2010
رادیو فردا :دادسراى عمومى و انقلاب تهران با متهم کردن آمریکا به راه انداختن «جنگسایبرى» علیه جمهورى اسلامى ایران و تاسیس چند شبکه با این منظور اعلام کرده است، ۳۰ نفر را در این ارتباط بازداشت کرده است.
دادسراى عمومى و انقلاب تهران شامگاه روز شنبه با انتشار اطلاعیهاى اعلام کرد، ۳۰ نفر به اتهام مشارکت در «جنگ سایبرى آمریکا» علیه جمهورى اسلامى بازداشت شدهاند.
در بخشى از این اطلاعیه آمده است: « تعدادى از مهمترین شبکههاى سازمان یافته جنگ سایبرى آمریکا که توسط گروههاى ضدانقلاب راه اندازى شده بود، با انجام سلسله اقدامات وعملیات پیچیده امنیتى در حوزه فناورى اطلاعات و ارتباطات (متلاشى شده و) برخى از متهمان و عناصر مرتبط و موثر آنها شناسایى و ۳۰ نفر از آنها دستگیر شدند.»
هر چند در این اطلاعیه مفهوم «جنگ سایبرى» به طور مشخص توضیح داده نشده است، اما به ویژه پس از انتخابات ریاست جمهورى خرداد ماه مقامهاى جمهورى اسلامى همواره معترضان به نتایج انتخابات و نیز کشورهاى خارجى را به تلاش براى براندازى نرم و کودتاى مخملى متهم کرده و در این چارچوب به ویژه با فعالان اینترنتى و وبلاگنویسان منتقد به شدت برخورد کردهاند.
همچنین از آنجایى که پس از گسترش اعتراضها به نتایج انتخابات در ایران، مقامهاى جمهورى اسلامى فعالیت رسانههاى خبرى مستقل و حرفهاى را در کشور به شدت محدود کردهاند، از این رو سایتهاى اینترنتى و وبلاگها در غیاب این رسانهها به مهمترین منابع اخبار رویدادهاى ایران تبدیل شدهاند.
هر چند که سایتهاى اینترنتى و وبلاگها نیز از گزند اقدامات محدود کننده دولت ایران در امان نمانده و بسیارى از آنها از سوى مقامهاى ایرانى مسدود شدهاند. مبارزه حکومت ایران با اینترنت به ویژه پس از انتخابات ریاست جمهورى به حدى گسترش یافته است که سازمان گزارشگران بدون مرز به تازگى جمهورى اسلامى ایران را به عنوان یکى از «دشمنان اینترنت» در جهان معرفى کرده است.
مقامهاى جمهورى اسلامى در حالى مخالفان خود را به مشارکت در «جنگ سایبرى» علیه نظام متهم کردهاند که گروهى که خود را «ارتش سایبرى ایران» مىنامد و به سپاه پاسداران انقلاب اسلامى نزدیک است، تاکنون چندین سایت اینترنتى منتقد را هک کرده است و برخى مقامهاى ایرانى نیز از این گونه اقدامات حمایت کردهاند
دادسراى عمومى و انقلاب تهران در بخش دیگرى از اطلاعیه خود سازمان اطلاعات مرکزى آمریکا را متهم کرده است که در سال ۲۰۰۶ میلادى طرحى را به منظور «بى ثباتسازى ایران» با اختصاص چهار صد میلیون دلار در دستور کار خود قرار داده است.
در این اطلاعیه همچنین با بیان این که ایالات متحده در «جنگ سایبرى» با جمهورى اسلامى از «عوامل گروهکهاى ضدانقلاب از جمله منافقین، سلطنت طلبان و برخى گروهکهاى دیگر» استفاده مىکند، آمده است: « در این راستا تاسیس شبکه موسوم به «ایران پراکسى» از جمله مهمترین اقداماتى است که در این سال با بودجه بالغ بر ۵۰ میلیون دلار توسط سازمان سیا و تحت پوشش دفتر«آىبىبى» وزارت امور خارجه آمریکا فعال شد.»
این در حالى است که به گفته یکى از فعالان ایران پراکسى، «کمیته مبارزه با سانسور در ایران یک نهاد مستقل، بدون وابستگى به حزب یا شخص خاص، غیرسیاسى و غیرآیینگراست که در تاریخ بیستم خرداد ۱۳۸۲ همزمان با اولین موج فیلترینگ سایتهاى سیاسى و اجتماعى تاسیس شد و با نام اختصارى «ایران پراکسى» فعالیت مىکند.»
اما در اطلاعیه دادسراى عمومى و انقلاب تهران از «تخلیه بانکهاى اطلاعاتى کشور، نفوذ و خرابکارى در سایتهاى اینترنتى ایران، مبارزه با فلیترینگ در داخل کشور، ایجاد امنیت براى کاربران شبکه مجازى علیه جمهورى اسلامى، ایجاد بستر ارتباط امن تلفنى و دیتا براى مصاحبه با رادیو فردا، رادیو زمانه، شبکه تلویزیونى صداى آمریکا و سایر رسانههاى غربى» به عنوان « ماموریتهاى شبکه ایران پراکسى» یاد شده است.
دادسراى عمومى و انقلاب تهران با متهم کردن سازمان اطلاعات مرکزى آمریکا به «ایجاد این سروس سایبرى» افزوده است: « سازمان سیا تنها در حوادث اخیر با تولید و انتشار بیش از هفتاد میلیون فلیتر شکن، جنگ روانى پردامنهاى را علیه جمهورى اسلامى سازماندهى کرد.»
دسترسى به بسیارى از سایتها و وبلاگهاى مسدود شده در داخل ایران تنها از طریق فیلترشکنهایى امکانپذیر است که از راههاى گوناگون مانند پست الکترونیکى در اختیار کاربران اینترنتى در ایران قرار مىگیرد.در حالی که تلاش برای گذشتن از سد فیلتر اینترنت از نظر مقامهای جمهوری اسلامی جرم محسوب میشود.
دادسراى عمومى و انقلاب تهران همچنین سازمان غیر دولتى مجموعه فعالان حقوق بشر را نیز شبکهاى معرفى کرده است که از سوى آمریکا و با هدف «پوششى براى منافقین» تاسیس شده است.
در اطلاعیه دادسراى عمومى و انقلاب تهران با مرتبط دانستن گروه فعالان حقوق بشر با سازمان مجاهدین خلق آمده است: «هم زمان به منظور تسهیل و گسترش فعالیتهاى این شبکه، در اقدامى هماهنگ از سوى برخى از کشورهاى اروپایى، نام گروهک منافقین نیز از لیست گروههاى تروریستى خارج شد. این شبکه که برخى از اعضاى آن از پیروان یکى از فرقههاى ضاله هستند، پس از جذب افراد از طریق اینترنت، آنان را براى آموزش به مقر منافقین در عراق و دیگر کشورهاى مورد نظر منتقل مىکردند.»
دادسراى تهران کمیته وکلا و خبرگزارى هرانا را نیز که هر دو در حوزههاى مربوط به حقوق بشر فعالیت مىکنند، به این شبکه مرتبط دانسته و نوشته است: « عناصر این شبکه با حمایتهاى برخى از کشورهاى اروپایى در نشست موسوم به سازمانهاى غیر دولتى در ژنو شرکت داده و در آستانه نشست پنج به علاوه یک، به ارائه آمار و اطلاعات کذب، اقدام به فضا سازى روانى علیه جمهورى اسلامى کرد.»
دستگاه قضایى جمهورى اسلامى همچنین مجموعه فعالان حقوق بشر را از جمله به «ایجاد شبکه جمع آورى اطلاعات جاسوسى، شناسایى، جذب و سازماندهى ایرانیان خارج از کشور، تهیه گزارش به منظور جریانسازى و جنگ روانى علیه نظام جمهورى اسلامى و مقدسات دینى و ارسال آن به رسانههاى خارجى، انجام اقدامات ایذایى و هکرى و نفوذ به سرورهاى دولتى در جهت دسترسى غیر مجاز به اطلاعات محرمانه کشور جهت ارسال به سروسهاى جاسوسى و تکمیل بانک اطلاعاتى آنان و ایجاد پوشش امنیتى براى ورود به فاز اقدام مسلحانه علیه نظام جمهورى اسلامى» متهم کرده است.
****
دادسراي عمومي و انقلاب تهران خبر داد؛
متلاشي شدن تعدادي از شبكههاي سازمانيافته جنگ سايبري آمريكا در كشور
ايلنا:دادسراي عمومي و انقلاب تهران با صدور اطلاعيهاي از متلاشي شدن تعدادي از شبكههاي سازمانيافته جنگ سايبري آمريكا در كشور خبر داد.
به گزارش ايلنا، متن اطلاعيه دادسراي عمومي و انقلاب تهران بدين شرح است:
به اطلاع مردم شريف و عزيز ايران ميرساند، با عنايت و نصرت خداوند متعال و تلاشهاي بيوقفه و شبانهروزي پاسداران حريم امنيت كشور و فرزندان انقلابي شما ملت غيور، تعدادي از مهمترن شبكههاي سازمانيافته جنگ سايبري آمريكا كه توسط گروهكهاي ضد انقلاب راهاندازي شده بود، با انجام سلسله اقدامات و عمليات پيچيده امنيتي در حوزه فنآوري اطلاعات و ارتباطات، برخي از متهمان و عناصر مرتبط و موثر آنها شناسايي گرديده و 30 نفر از آنها دستگير شدند.
در سال 2006 ميلادي در اجراي طرح «بيثباتسازي ايران» كه توسط سازمان سيا تهيه و با اختصاص بودجه چهارصد ميليون دلاري توسط كنگره آمريكا، با دستور «بوش» ابلاغ و عملياتي شد. راهاندازي نوع جديدي از «جنگ اطلاعاتي» موسوم به جنگ «سايبري» در دستور كار دولت آمريكا قرارگرفت كه با استفاده از عوامل گروهكهاي ضد انقلاب از جمله منافقين، سلطنتطلبان و برخي گروهكهاي ديگر، مورد توجه آمريكاييها قرار گرفت. در اين راستا تاسيس شبكه موسوم به «ايران پراكسي» از جمله مهمترين اقداماتي بود كه در اين سال با بودجهاي بالغ بر 50 ميليون دلار توسط سازمان سيا و تحت پوشش دفتر IBB وزارت امور خارجه آمريكا فعال گرديد.
تخليه بانكهاي اطلاعاتي كشور، نفوذ و خرابكاي در سايتهاي اينترنتي ايران، مبارزه با فيلترينگ در داخل كشور، ايجاد امنيت براي كاربران شبكه مجازي عليه جمهوري اسلامي. ايجاد بستر ارتباط امن تلفني و ديتا براي مصاحبه با راديو فردا، راديو زمانه، شبكه تلويزيوني صداي آمريكا (VOA) و ساير رسانههاي غربي،در زمره ماموريتهاي شبكه ايران پراكسي بود. سازمان سيا با ايجاد اين سرويس سايبري، تنها در حوادث اخير با توليد و انتشار بيش از هفتاد ميليون «فيلترشكن»، به جنگ رواني پردامنهاي را عليه جمهوري اسلامي سازماندهي كرد.
عناصر داخلي اين شبكه كه حقوق ماهيانه قابل توجهي دريافت ميكردند، پس از شناسايي و دستگيري، اعتراف نمودهاند كه نرمافزارهاي فيلترشكن شبكه «ايران پراكسي» مجهز به قابليتهاي تخليه اطلاعاتي خصوصي و خانوادگي افراد نيز بوده و متاسفانه در حجم وسيعي براي اهداف جاسوسي مورد استفاده قرار گرفته است.
از ديگر اقدامات آمريكا در اين زمينه راهاندازي شبكه پوششي براي منافقينه موسوم به «فعالان حقوق بشر»، ميباشد. اين شبكه ابتدا در سال 1384 توسط دو عضو اين گروهك به نامهاي «صادق نقاشكار» و «بهروز جاويد تهراني» (از عناصر دستگير شده در ماجراي هجده تيرماه 1378) تاسيس گرديد و مديريت آن به اعضاي ناشناخته اين گروهك به نامهاي «كيوان رفيعي»، «جمال حسيني» و «احمد باطبي» سپرده شد.
در سال 1387 افراد مذكور با همكاري برخي گروهكهاي ضد انقلاب از كشور متواري ميگردند و پايگاههاي اين شبكه را در آمريكا و برخي كشورهاي غربي و يكي از كشورهاي همسايه راهاندازي نموده و سپس از طريق فضاي مجازي، اقدام به عضوگيري در سراسر كشور ميكنند و با تمركز بر روي يكي از جريانهاي دانشجويي، عناصري از اين جريان به نامهاي «س،ح» و «م.پ» را جذب مينمايند.
همزمان به منظور تسهيل و گسترش فعاليتهاي اين شبكه، در اقدامي هماهنگ از سوي برخي كشورهاي اروپايي، نام گروهك منافقين نيز از ليست گروههاي تروريستي خارج گرديد.
اين شبكه كه برخي از اعضاي آن از پيروان يكي از فرقههاي ضاله هستند، پس از جذب افراد از طريق اينترنت، آنان را براي آموزش به مقر منافقين در عراق و ديگر كشورهاي موردنظر منتقل مينمودند.
شبكه مذكور پس از وقوع فتنه اخير، تلاش كرد ضمن شبكهسازي گسترده در فضاي مجازي، با انتشار اخبار خلاف واقع و كذب، كاربران اينترنتي را تحت پوشش و تاثير خود قرار دهد. همچنين كميته وكلا و خبرگزاري هرانا از ديگر مجموعههاي مرتبط ميباشد كه در يكي از آخرين اقدامات، عناصر اين شبكه و با حمايتهاي برخي از كشورهاي اروپايي در نشست موسوم به سازمانهاي غيردولتي در ژنو شركت داده و در آستانه نشست پنج به علاوه يك، به ارائه آمار و اطلاعات كذب، اقدام به فضاسازي رواني عليه جمهوري اسلامي نمود.
اين شبكه كه از طريق برخي عوامل خود، داراي ارتباطات گستردهاي با بالاترين سطوح هيات حاكمه آمريكا است از حمايت دولتمردان آمريكا برخوردار ميباشد.
عوامل اصلي اين شبكه، اهداف خود را از طريق برخي كشورهاي غربي از جمله آمريكا به لايههاي مياني و فعال مجموعه منتقل كرده و متاسفانه با جذب و سوء استفاده از كاربران ايراني از آنان به عنوان عضو، بهرهبرداري مينمودند.
اهم اقدامات اين شبكه عبارتند از:
1ـ ايجاد شبكه جمعآوري اطلاعات جاسوسي، به ويژه شناسايي دانشمندان هستهاي كشور؛
2ـ شناسايي، جذب و سازماندهي ايرانيان خارج از كشور در برخي از كشورها مانند آمريكا، كانادا، آلمان، فرانسه و تركيه؛
3ـ تهيه گزارش به منظور جريانسازي و جنگ رواني عليه جمهوري اسلامي و مقدسات ديني و ارسال آن به رسانههاي خارجي، سازمانها و نهادهاي حقوق بشر؛
4ـ برگزاري تجمعات غيرقانوني و تشويق به حضور در اغتشاشات پس از انتخابات؛
5ـ انتشار اخبار خلاف واقع از جمله كشته شدن هفتاد و دو نفر در حوادث پس از انتخابات و دستگيري و كشته شدن سعيده پورآقايي تحت عنوان فرزند شهيد؛
6ـ حمايت خبري و رسانهاي از گروهكهاي تروريستي ريگي و انجمن پادشاهي؛
7ـ انتقال غيرقانوني متهمين و افراد مسالهدار به خارج از كشور از طريق گروهكهاي ضد انقلاب؛
8ـ انجام اقدامات ايذايي، هكري و نفوذ به سرورهاي دولتي در جهت دسترسي غيرمجاز به اطلاعات محرمانه كشور جهت ارسال به سرويسهاي جاسوسي و تكميل بانك اطلاعاتي آنان؛
9ـ برنامهريزي براي اخلال در سيستم مديريت و خدمات شهري از جمله سامانه سوخترساني به منظور ايجاد نارضايتي مردمي؛
10ـ ايجاد پوششهاي امنيتي براي ورود به فاز اقدام مسلحانه عليه نظام جمهوري اسلامي؛
عناصر اصلي اين شبكه در داخل كشور دستگير و براي تعدادي از عناصر خارج از كشور كه در آمريكا به سر ميبرند، مراتب به پليس بينالملل (اينترپل) جهت اقدامات بعدي اعلام گرديده است.
در پايان از پاسداران حريم امنيت مردم كه با اشراف اطلاعاتي و تسلط كامل، اين عوامل و عناصر وابسته و ضد انقلاب را شناسايي و دستگير نمودهاند تقدير و تشكر به عمل ميآيد.
اهم اقدامات و اقارير متهمين اين شبكهها در اطلاعيههاي بعدي به اطلاع عموم ملت شريف ايران خواهد رسيد.
|
|