صدور ۱۸ ترم محرومیت از تحصیل
برای دانشجویان معترض به حمید رسایی در دانشگاه پیام نور مشهد
Mon 30 11 2009
كميته انضباطي دانشگاه پيام نور احكام سنگيني را براي 12 تن از دانشجويان مخالف دولت اين دانشگاه صادر كرد.
بنا به این گزارش در پي اعتراضات دانشجویان در سخنراني حميد رسايي نماينده حامي دولت کودتا در دانشگاه پيام نور مشهد ، كميته انضباطي اين دانشگاه طي جلسه اي در تاريخ 11/8/88 و بدون حضور اعضاي دانشجويي اين كميته و بدون دعوت از دانشجويان معترض جهت دفاع از خود ، دانشجویان معترض به حمید رسایی را جمعا به 18 ترم محرومیت از تحصیل محکوم کرده است.
احكام در نظر گرفته شده شامل 1 ترم منع از تحصيل براي 6 تن و 2 ترم ممانعت از تحصيل براي 6 تن ديگر از دانشجويان است.
در بين افرادي كه شامل حكم دوم يعني منع از تحصيل به مدت دو نيمسال مي شوند اسامي دبير تشکیلات و دبير كميته سياسي انجمن اسلامي اين دانشگاه نيز به همراه 4 تن از اعضاي فعال اين تشكل مخالف دولت به چشم مي خورد.
قابل ذكر است در روز دوشنبه مورخ 4/8/88 حميد رسايي نماينده حامي دولت در اين دانشگاه حاضر شد كه با اعتراض شمار زيادي از دانشجويان همراه بود و در حالي اين دانشجويان معترض با سردادن شعارهايي مانند : "مرگ بر ديكتاتور، چه شاه باشه چه دكتر "، "دولت كودتا استعفا استعفا" ، "رسايي بي عرضه برگرد برو تو حوزه" و ... در حال بدرقه اين نماينده حامي دولت برخواسته از كودتا بودند، بسيج دانشجويي با فيلم برداري و مستند سازي از حركت معترضان و تحريك آنان و همچنين درگيري هاي فيزيكي متعدد موجبات تشنج و درگيري هاي بعدي را فراهم كرد كه در ادامه حركت و درگيري هاي ايجاد شده كلاس هاي درس روز دوشنبه دانشگاه تعطيل شد.
لازم به ذكر است صدور اين احكام در حالي صورت گرفته كه از طرفي از حماسه 4 آبان ماه دانشگاه تا كنون بسيج دانشجويي با كمك نفوذ خود در بين مسئولين دانشگاهي و خارج دانشگاه به تخريب و وارد آوردن لطمات متعدد به دانشجويان معترض اقدام نموده كه با توجه به جايگاه ضعيف خود بين دانشجويان از رسيدن به اهداف خود باز مانده و از طرف ديگر تا چند روز ديگر سالروز بزرگداشت شهادت 3 آذر اهورايي دانشگاه(16 آذر) فرا مي رسد.