ماشين اعدام و ترور کودتاگران راه افتاده است!
اجازه ندهيم که کشور به دهه ۶۰ برگردد و فجايع آن دهه تکرار شود!
اعلاميه هيئت سياسی ـ اجرائی سازمان فدائيان خلق ايران (اکثريت)
Thu 19 11 2009
دادگستری کل استان تهران اعلام کرده است که تاکنون ٨۹ نفر از بازداشت شدگان در جريان رويدادهای بعد از انتخابات محاکمه شده، ۵ نفر از آنها به جهت وابستگی به سازمانهای اپوزيسيون به اعدام و ۸۱ نفر به حبس از شش ماه تا ۱۵ سال محکوم شدهاند.
عدهای از روشنفکران کردستان ایران نيز در نامهای به دبیرکل سازمان ملل متحد نوشتهاند که هم اکنون دوازده نفر دانشجو، روزنامهنگار و روشنفکر کُرد به نامهای شیرکو معارفی ـ حبیب لطیفی ـ زینب جلالیان ـ رمضان احمد ـ فرهاد چالش ـ رستم ارکیا ـ فصیح یاسمنی ـ رشید آخکندی ـ علی حیدریان ـ فرهاد وکیلی ـ حسین خضری ـ فرزاد کمانگر در بيدادگاههای رژيم محکوم به اعدام شدهاند. در نامه قيد شده است که رژیم برای ایجاد جو ارعاب و خفقان قصد دارد، یکایک آنان را بدون رعایت اصول مسلم قضایی و با نقض میثاقهای حقوق بشر اعدام کند.
در هفته گذشته رژيم کودتا احسان فتاحیان را به جرم وابستگی به کومله به جوخه اعدام سپرد. احسان فتاحیان در دادگاه اول به ده سال حبس محکوم شده بود. تعدادی از سازمانها و نهادهای دفاع از حقوق بشر از رژيم ايران خواسته بودند که او را اعدام نکند.
همزمان با اعدام مبارز کرد، دکتر رامين پوراندرجانی پزشک سرباز وظیفه بازداشتگاه کهریزک به خاطر داشتن اطلاعات از جنايات فرماندهان نيروی انتظامی، سربه نيست شد و قتل او به عنوان خودکشی اعلام گرديد.
هم ميهن!
کودتاگران به شدت از موقعيت متزلزل خود و از بحران سياسی نگران هستند. ترس از گسترش جنبش اعتراضی، تمام وجودشان را فراگرفته است آنها تا کنون با دستگيریها، شکنجهها و تجاوزها قادر نشدهاند که بحران را مهار سازند و به حيات جنبش اعتراضی مردم پايان بخشند. کودتاگران در واهمه از گسترش جنبش اعتراضی و برای حفظ سلطه خود، دوباره ماشين اعدام و ترور را راه انداختهاند. آنها بر اين تصور باطلند که همانند دهه ۶۰ با کشتار نيروهای آزاديخواه قادر خواهند شد که جنبش اعتراضی را مهار سازند و بر اوضاع سياسی کشور مسلط گردند.
هموطن!
جمهوری اسلامی در دهه ۶۰ به جنايات بیسابقهای دست يازيد و هزاران تن از اعضای سازمانهای سياسی مخالف را در خيابان ها و زير شکنجهها کشت و يا دسته دسته به جوخه اعدام سپرد. اکنون که سرکوبگرترين جريان حکومتی بر قدرت چنگ انداخته و برای حفظ قدرت خود از دستيازی به هر جنايتی رو يگردان نيست، اين خطر وجود دارد که اعدامها و ترورها همانند دهه ۶۰ ابعاد گستردهای پيدا کند. اما نبايد اجازه داد که کشور ما به دهه ۶۰ برگردد و فجايع آن دهه تکرار شود. در اين رابطه ضروری است که اکسيونهای اعتراضی را سازمان داد، به مجامع بينالمللی مراجعه کرد، افکار عمومی جهانی را جلب نمود و از سازمانهای حقوق بشر خواست که عليه اعدامها و قتلها موضع بگيرند.
هيئت سياسی ـ اجرائی سازمان فدائيان خلق ايران (اکثريت)
۲۷ آبان ۱۳۸۸ (۱۸ نوامبر ۲۰۰۹)
|
|