عصر نو
www.asre-nou.net

فراخوان مشترک دو ائتلاف سياسی :

با همراهی با سالگرد ژینا در کنار همه داغدیدگان و مردم مبارز باشیم.


Sun 15 09 2024



در سالگرد ژینا، مردم ایران در کنار خانواده او و خانواده همه معترضینی که در روزهای خیزش «زن، زندگی، آزادی» و سپس در زندانهای حکومت کشته شدند، هستند و پیوسته این روز تاریخی را گرامی داشته و خاطره به خاک‌افتادگان مبارزه برای آزادی و دمکراسی را پاس خواهند داشت.

اهمیت پیوستگی مبارزات مردم در این روز نشان اتحاد و همسویی در مبارزه برای استقرار دموکراسی، آزادی و یک جمهوری دموکراتیک است . بخصوص در این روز، اهمیت خودمختاری ملیتها برجسته می شود و پیوند میان ملیتهای ترک، کرد، بلوچ و عرب و … ابعاد سراسری می گیرد.

ما احزاب درون «همبستگی فراگیر برای آزادی و برابری در ایران» و «کنگره مليتهای ايران فدرال » همه مبارزین راه آزادی، دمکراسی و جدائی دین و دولت را فرا می‌خوانیم تا در هر کجا که هستند، داخل یا خارج از ایران، با برپائی تظاهرات و برنامه های پاسداشت خیزش «زن، زندگی، آزادی»، این روز را در حافظه مردم ایران جاودانه کنند. ما نیز به نوبه خود تلاش می‌کنیم تا در تظاهرات و مراسمی که برگزار می‌شود فعالانه شرکت کنیم.

کنگره ملیتهای ایران فدرال
همبستگی فراگیر برای آزادی و برابری در ایران
(ائتلاف سياسی متشکل از چهارده حزب، سازمان و جريان سياسی)
شنبه ٢٤ شهريورماه ١٤٠٣ – ١٤ سپتامبر ٢٠٢٤