علی رغم ادعاهای احمدی نژاد در مناظره های انتخاباتی:
فعالین دانشجویی بازهم ستاره دار شدند
دولت کودتا همچون سال هاي قبل تعدادي ازفعالین دانشجويی را علي رغم رتبه هاي بالايشان ‹مردود آموزشي › اعلام كرد.
Fri 28 08 2009
محروميت تعدادي از دانشجويان در مرحله دوم آزمون كارشناسي ارشد با اعلام نهايي نتايج كنكور كارشناسي ارشد دانشگاه هاي سراسري ايران در روز گذشته عده اي از دانشجويان كه حايز رتبه هاي بالايي در مرحله ي اول شده بودند با محروميت از تحصيل مواجه شدند.
بنا به این گزارش روز گذشته تعدادي ازفعالین دانشجويان در حالي كه با رتبه هاي بالا مرحله اول آزمون را پشت سر گذاشتند قادر به ديدن نتايج نهايي خود در سايت سازمان سنجش نشدند. اين دانشجويان با دو پيام ‹مردود› يا ‹لطفا به سازمان سنجش مراجعه كنيد› مواجه شدند. اين در حالي است كه دولت احمدي نژاد به دليل برگزاري انتخابات رياست جمهوري و برخلاف رويه ي سالهاي گذشته در مرحله اول و انتخاب رشته، سياست هاي گزينشي و تبعيض آميز
خود در حدف فعالين دانشجويي را اعمال نكرده بود و فعالين دانشجويي با .اعلام نتايج آزمون خود در مرحله ي اول روبرو شده و توانسته بودند کارنامه اولیه ی خود را دریافت نمایند.
اما پس از گذشت انتخابات و در مرحله ي دوم، دولت کودتا همچون سال هاي قبل تعدادي ازفعالین دانشجويی را علي رغم رتبه هاي بالايشان ‹مردود آموزشي › اعلام كرد.
گفتنی است از سال 85 كه اين بدعت شوم در محروميت دانشجويان از ادامه تحصيل به دليل آنچه كه نداشتن صلاحيت عمومي خوانده مي شود آغاز شده است تاكنون ده ها دانشجو به دلیل فعالیت های انتقادی نسبت به دولت از حق تحصيل در مقطع كارشناسي ارشد و دكتري محروم شده اند.
همچنین شایان ذکر است که شوراي دفاع از حق تحصيل، يكي از تشكل هايي که در سال گذشته با پيگيري حقوقي وسياسي وضعيت دانشجويان محروم از تحصيل از حق اساسي و قانوني تمامي ايرانيان براي تحصيل دفاع كرده است
این گزارش حاکیست در سال 85 دانشجویان منتقد که جائز رتبه های ممتاز در کنکور کارشناسی ارشد شده بودند با درج سه ستاره در فرم ثبت نام دانشگاه از تحصیل محروم گشتند.
در ادامه روند غیر قانونی حذف فعالین دانشجویی از دانشگاهها توسط دولت احمدی نژاد در سال های 86 و 87 دانشجویان ستاره دار اساسا از دریافت کارنامه ی اولیه محروم گشته و همچنان پس از پیگیری های فراوان موفق به کسب کارنامه و ادامه تحصیل نشدند.
در سال جاری نیز در دولت کودتا تعداد زیادی از فعالین دانشجویی علی رغم کسب رتبه های ممتاز در کنکور کارشناسی ارشد، از تحصیل محروم شده اند.
محرومیت از تحصیل دانشجویان در حالی رخ می دهد که محمود احمدی نژاد در مناظره های تلویزیونی اساسا وجود دانشجویان ستاره دار را تکذیب کرده بود.
گفتنی است در واکنش به این اظهارات دروغین احمدی نژاد، دانشجویان محروم از تحصیل طی سه سال گذشته در ایام رقابت های انتخاباتی اخیر ضمن انتشار اسامی قریب شصت تن از دانشجویان ستاره دار ، با اقدام به برگزاری سه تجمع و راهپیمایی نسبت به تضییع حق اولیه تحصیل و نفی وجودشان توسط احمدی نژاد اعتراض کردند.
اما پس از کودتای 22 خرداد نه تنها هیچ مرجع قانونی اقدام به رسیدگی این اعتراضات نکرد ، جمع زیادی از دانشجویان محروم از تحصیل بازداشت شدند.
امسال نیز با ستاره دار شدن جمعی دیگر از فعالین دانشجویی لیست دانشجویان ستاره دار افزایش پیدا کرد