عصر نو
www.asre-nou.net

گزارشی از برگزاری سخن رانی دکتر مسعود نقره کار در دالاس

احمد دادار
Sun 1 07 2018



در تاریخ یکشنبه 24 جون ، ساعت 2 بعد ازظهر سال 2018 به اهتمام و دعوت انجمن بختیاری های شمال امریکا برنامه سخنرانی تحت عنوان "آینده ایران" توسط دکتر مسعود نقره کار پزشک ، پژوهشگر و نویسنده شناخته شده ایرانی برگزار گردید.

دکتر مسعود نقره کاریکی از شخصیت های پژوهشگر و تحلیل گر در خارج از کشور است که در عرصه فعالیت های اجتماعی ، فرهنگی و سیاسی همواره فعال بوده و هست، وبا تحقیقات و نشر کتابهای بسیاری از قبیل چاپ کتاب هایی در باره تاریخ تحلیلی روشنفکری درایران ونشرچهار رمان و ارایه کتاب هایی در باره "زنگی های گود قدرت" که به شرح و توصیف قشرهای سنتی و لات و جاهل در ایران می پردازد در راه شناخت بافت و ساختار اجتماعی در ایران نقش بسرایی داشته است. از جمله فعالیت های او شرکت در رسانه های برون مرزی بر منوال نگرشی روانکاوانه نسبت به مسایل اجتماعی و سیاسی است. دکتر مسعود نقره کار از نگاهی تازه به رویدادها و حوادث می نگرد که با آن می توان به آینده ای تازه و نو امیدوار بود. دغدغه های وی همه رسیدن به دولتی سکولار در راستای سوسیالیسم است که با آن طرحی نو بر انگیخته می شود تا در ادامه روند راهی نو با حکومتی مردمی سرزمین ما در گامی درست در همسویی با جهانیان در آینده ای روشن دیده شود.

در این راستا در این گردهمایی که به مدیریت خانم دکتر پروانه به اجرا در آمد ،وی به نمایندگی از طرف انجمن بختیاری های شمال امریکا که تا به امروز برنامه های مختلفی را در این شهر برگزار کرده با خوش آمد گویی به او ، این نویسنده رابه معرقی آثارش در آغاز برنامه دعوت کرد.

در ادامه معرفی آثار این نویسنده توسط خود او در یک روند مطلوب و مناسب، با بحث و پرسش و پاسخ بهمراه با جمعیتی قابل توجه و آگاه به مسایل سیاسی، آقای نقره کار با گرایش به سوسیال دموکراسی به چگونگی نوع گذار به جامعه ای ایده آل اشاراتی داشت که همان درک درست از مسایل سیاسی وبازنگری به حوادث و مسایل اجتماعی ایران بود. دراین گردهمایی وی به نکاتی درباره نقش روشنفکر و روشنگری در جامعه امروز ایران پرداخت و چندان حکمی را در باره آینده ایران و سرنوشت آن صادر نکرد چرا که به باور او رویدادهای سیاسی در ایران بسیار غیر قابل پیش بینی می باشد. در این نشست او با طرح نقش آفرینی روشنفکروروشنگری در ایران و گفتمان در باره اقشار مختلف اجتماعی به نکاتی مهم در باره نقش جاهلها در قدرت پرداخت که از سرآغاز انقلاب سال 57 در دولت نفوذ کرده و باشرکت درارگانهای دولتی در ادغام با دولتمران بر ایریکه قدرت تکیه داده اند.
یکی دیگر از جنبه های مثبت برگزاری این برنامه که در دو بخش به مورد اجرا در آمد این بود که پس از دقایقی چند از برپایی این برنامه حضور بهرام مشیری یکی دیگر از پژوهشگران کشورمان را شاهد بودیم که بسیار مورد پسند حضار قرار گرفت که امیدواریم اینگونه حمایتهای معنوی نویسندگان و تحلیل گران ایرانی از یکدیگر هر چه بیشتر ادامه داشته باشد تا ما به همراه با آنها و مردم ایران خود را به آزادی و رستگاری برسانیم . به امید آنروز!