گزارشی از برگزاری دادگاه رسیدگی به اتهامات دانشجویان چپ
Tue 16 09 2008
کمیته گزارشگران حقوق بشر: جلسه رسیدگی به اتهامات تعدادی از دانشجویان طیف چپ که قرار بود در روزهای گذشته برگزار شود، به دلیل عدم حضور قاضی و نماینده دادستان به زمان دیگری موکول شد.
پیش تر قرار بود، جلسه رسیدگی به اتهامات بیژن صباغ روز شنبه در دادگاه انقلاب برگزار گردد که این جلسه به دلیل عدم حضور قاضی به تأخیر افتاد.جلسه دادگاه نسیم سلطان بیگی نیز به دلیل درخواست حضور وکیل در پرونده از سوی وی، به تأخیر افتاد.
در این میان، انوشه آزادبر تنها دانشجویی است که با حضور در دادگاه، به دفاع از خود پرداخت. این دانشجوی سابق دانشگاه تهران در این جلسه، ضمن رد تمامی اتهامات موجود، گفته های خود را در جریان بازجویی، به دلیل فشارهای شدید روحی و روانی در زمان بازداشت دانست.
لازم به یادآوری است، در 11 آذرماه 86، دو روز پیش از برگزاری تجمع دانشجویان چپ به مناسبت 16 آذرماه، نیروهای امنیتی اقدام به بازداشت گسترده فعالان این طیف نمودند که طی آن بیش از 40 تن بازداشت و حداقل 40 روز در بند 209 زندان اوین نگهداری شدند.