هيئت سياسی ـ اجرائی سازمان فدائيان خلق ايران (اکثريت)
همدردی با خانواده جانباختگان ترورهای داعش و مردم فرانسه
Sun 15 11 2015
در شامگاه جمعه هولناک ترين اقدام تروریستی فرانسه پس از جنگ جهانی دوم رقم خورد. در اين روز پاريس شاهد ٧ حمله همزمان تروریستی بود. تروريست ها به دو محله پاريس و به سالن "باتاکلان" در حوالی میدان رپوبلیک هجوم بردند و عده زیادی را گروگان گرفتند و عدهای را هم در بدو ورود به سالن به قتل رساندند. این حملات بیش از ۱۲٩ کشته و ٣٥٢ مجروح به جای گذاشت. حال ۹۹ تن از زخمی ها وخیم است. فرانسوا اولاند، رئیس جمهوری فرانسه در این کشور اعلام وضعیت اضطراری کرد. اولين بار بعد از جنگ الجزاير است که در فرانسه وضعيت اضطراری اعلام می شود.
"دولت اسلامی" (داعش) در بیانیهای مسئولیت این حملات را پذيرفت و اعلام نمود که "هشت تن از برادران با پوشیدن کمربندهای انفجاری و حمل سلاح، حملهای مقدس را علیه صلیبیون فرانسه به اجرا درآوردند".
يک روز قبل از اقدام تروريستی در پاريس، دو بمب انتحاری در منطقهای در جنوب بیروت منفجر شد که دست کم ۴۳ کشته و ۲۴۰ زخمی برجای گذاشت. داعش در بیانیهای مسئولیت این انفجارها را نيز برعهده گرفت. در بغداد هم داعش به مراسم تشييع جنازه يک جنگجوی شيعه حمله کرد که براثر آن ٢١ نفر کشته و ٤١ تن زخمی شدند.
"دولت اسلامی" که در عراق و سوريه متحمل ضربات سنگين شده و بخشی از مناطق تحت اشغال خود را از دست داده است، برای انتقام جوئی به حملات تروريستی هولناک در پاريس، بيروت و بغداد روی آورده است.
ما اقدامات تروريستی داعش را محکوم و با خانواده جانباختگان ترورها و مردم فرانسه ابراز همدردی می کنيم.
هيئت سياسی ـ اجرائی سازمان فدائيان خلق ايران (اکثريت)
٢٣ آبان ١٣٩٤ (١٤ نوامبر ٢٠١٥)
|
|