اخبار و گزارشات کارگری ۱۱اسفند۱۳۹۳
(همراه باضمیمه ویژه اعتراض سراسری معلمان)
Tue 3 03 2015
- درمحکومیت بازداشت و زندان کارگران و فعالین کارگری - جمیل محمدی شاکی یا متهم؟
- کارگران مجتمع پتروشیمی بندر امام در دومین روز اعتصاب، دست به تجمع اعتراضی در مقابل دفتر مرکزی این مجتمع زدند
- وزیر بهداشت جلسه پیگیری مطالبات پرستاران را لغو کرد
- تجمع کارگران کارخانه صبا روی زنجان مقابل استانداری دراعتراض به عدم پرداخت 5ماه حقوق و6ماه حق بیمه!
- عدم پرداخت ماه هاحقوق بیش از8000 کارگر معادن گل گهر و گهر زمین سیرجان - خطربیکاری بیخ گوش این کارگران
- کارگران مس خاتون آباد بابی اعتمادی به وعده کارفرما نگران امنیت شغلیشان هستند!
- تجمع متقاضیان مسکن مهر قزوین در مقابل دادگستری
- افزایش 400 تا 860 هزار تومانی حقوق کارمندان بانکهای دولتی/ بازنشستگان جا ماندند
درمحکومیت بازداشت و زندان کارگران و فعالین کارگری - جمیل محمدی شاکی یا متهم؟
جمیل محمدی فعال کارگری و عضو اتحادیه آزاد کارگران به اتهام واهی اقدام علیه امنیت ملی ! توسط شعبه 15 دادگاه انقلاب به سه سال و نیم حبس و پرداخت جریمه محکوم گردید.وی به همراه دیگر فعال کارگری و عضو این اتحادیه جعفر عظیم زاده با یورش ماموران امنیتی به منزلشان در نیمه شب دهم اردیبهشت ماه سال جاری یعنی یک روز قبل از برگزاری اول ماه مه دستگیر شده و21 روز در بند 209 زندان اوین مورد بازجویی قرار گرفت.
محکومیت جمیل محمدی به سه و نیم سال زندان و احضار و دستگیری و زندانی کردن کارگران آگاه و مبارز در واقع چیزی نیست جز ادامه فشار و سرکوب سرمایه علیه کارگران و فعالین کارگری و تهاجم به طبقه کارگر، برای وادار کردنش به سکوت و تمکین به یکی از بی رحمانه ترین اشکال ستم و استثمار طبقاتی که طی سال های اخیر در قبال کارگران اعمال می شود. اعلام این قبیل احکام و دستگیری و زندانی کردن کارگران آگاه و فعالین کارگری را در روزهای پایانی سال که مسئله حداقل دستمزد مسئله روز طبقه کارگر و جنبش کارگری است به هیچ چیز جز زهر چشم گرفتن از کارگران نمی توان تعبیر کرد.
جمیل محمدی عضو هیات مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران، در اعتراض به حداقل مزد یکی از شش نماینده کارگری است که با وکالت دکتر خلیل بهرامیان شکایتی را علیه غارت و چپاول صندوق سازمان تامین اجتماعی مطرح کرده بودند. حال صدور چنین احکامی نشان می دهد که افشاگری ها و حق طلبی های فعالین کارگری و حتی پیگیری قانونی خواسته های کارگران اقدام علیه امنیت ملی تلقی می شود.
به راستی این کدام امنیت است که با پیگیری حقوق و مطالبات کارگران برای احقاق و به ثمر رسیدن آن ها به خطر می افتد؟ آیا غیر از این است که در واقع این امنیت سرمایه و انباشت و سود آوری بی حساب و نجومی آن است که با افشاگری ها و حق طلبی های کارگران و فعالین دلسوز جنبش کارگری به خطر می افتد؟
همانطور که همگان مطلع هستند جعفر عظیم زاده دیگر فعال کارگری و از اعضای اتحادیه آزاد کارگران ایران نیز قرار است امروز یازدهم اسفند ماه با اتهامات واهی همچون اجتماع و تبانی بر ضد امنیت ملی، اخلال در نظم عمومی و تبلیغ علیه نظام مورد محاکمه قرار بگیرد.
مسلماجنبش کارگری همگام با مبارزه برای افزایش حداقل دستمزد و سایر حقوق حقه کارگران، پی گیرانه از فعالین دلسوز این جنبش که همواره خود وخانواده هایشان در معرض فشار، تهدید، احضار، دستگیری وزندان قرار دارند حمایت خواهد کرد .
کمیته هماهنگی به نوبه خود صدور حکم غیر عادلانه ی زندان علیه جمیل محمدی و احضار و بازداشت دیگر کارگران و فعالین کارگری، از جمله جعفر عظیم زاده را به شدت محکوم نموده و خواهان لغو چنین احکام غیرعادلانه و ضدکارگری ای می باشد.
کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری
11/12/93
کارگران مجتمع پتروشیمی بندر امام در دومین روز اعتصاب، دست به تجمع اعتراضی در مقابل دفتر مرکزی این مجتمع زدند
اتحادیه آزاد کارگران ایران: بدنبال اعتصاب کارگران شرکتهای پیمانکاری مجتمع پتروشیمی بندرامام در بندر ماهشهر که از صبح دیروز10/12/93 آغاز شده است امروز نیز این کارگران بطور متحدانه و گسترده تری به اعتصاب خود ادامه دادند و کارگران شرکتهای مختلف پیمانکاری مستقر در این پتروشیمی بزرگ، بطور یکپارچه ای دوشادوش همدیگر در مقابل دفتر مرکزی این مجتمع دست به تجمع اعتراضی زدند.
تشدید اعتصاب و اعتراض این کارگران از صبح امروز بدنبال آن صورت گرفت که مدیریت پتروشیمی بندر امام به عنوان کارفرمای اصلی از تحقق خواستهای کارگران خودداری کرد.
در اعتصاب دیروز کارگران شرکتهای پیمانکاری فراورش،بسپاران، کیمیا، خوارزمی و آب نیرو، این کارگران هر کدام بطور جداگانه ای دست به تجمع در محل کارشان زده بودند اما امروز در اقدامی متحدانه، کارگران همه این شرکتها دوشادوش همدیگر در مقابل دفتر مرکزی مجتمع پتروشیمی بندر امام دست به تجمع زده اند.
کارگران این شرکتها از ماهها قبل برای دستیابی به مطالبات شان با کارفرما کشمکش داشتند. بر اساس وعده های قبلی کارفرما مقرر شده بود مطالبات این کارگران شامل حق جذب، بدی آب وهوا، حق کثیفی کار، حق کار در ارتفاع و سایر مزایای مرتبط با شغلشان همراه با عیدی امسال در دستمزدهای پرداختی اسفند ماه منظور شود. اما دیروز کارفرما فقط دستمزد همیشگی کارگران را به حساب شان واریز کرد و اینکار باعث اعتصاب و اعتراض گسترده آنان شد.
بنا بر آخرین گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، همزمان با تجمع متحدانه کارگران شرکتهای پیمانکاری مجتمع پتروشیمی بندر امام در مقابل دفتر مرکزی این مجتمع، نماینده های آنان در حال مذاکره با مسئولین مجتمع پتروشیمی بندر امام هستند.
در رابطه با مطالبات کارگران شرکتهای پیمانکاری مجتمع پتروشیمی بندر امام، کارفرما مدعی است قوانینی در رابطه با تعلق حق جذب، بدی آب وهوا، حق کثیفی کار، حق کار در ارتفاع و سایر مزایای مرتبط با شغل کارگران پیمانکاری وجود ندارد و کارگران نیز با ایستادگی قاطعانه در مقابل چنین استدلالهایی، اعلام کرده اند قوانین و همه چیز دست خودتان است اگر میگوئید در رابطه با مطالبات بر حق ما قوانینی وجود ندارد پس این قوانین را سریعا وضع کنید.
اتحادیه آزاد کارگران ایران – 11 اسفند ماه 1393
وزیر بهداشت جلسه پیگیری مطالبات پرستاران را لغو کرد
۹ روز پس از اعتراضات گسترده جامعه پرستاری در مقابل مجلس، بر خلاف وعدهها جلسهای که قرار بود امروز (دوشنبه 11 اسفند ماه)، بین نمایندگان جامعه پرستاری، وزیر بهداشت و اعضای هیئت رئیسه مجلس در خصوص پیگیری مطالبات پرستاران برگزار شود به دلایل نامعلومی لغو شد.
به گزارش11اسفندایلنا،دبیر کل خانهٔ پرستار با اعلام این خبر گفت: مطالبات جامعهٔ پرستاری که در پی تجمع روز سوم اسفند ماه برای چندمین بار پیاپی مطرح شد، قرار بود امروز دوشنبه ۱۱ اسفند ماه طی جلسهای با حضور وزیر بهداشت پیگیری شود اما متاسفانه روز گذشته اعلام کردند که به دلیل مشغلههای کاری وزیر این جلسه برگزار نمیشود.
شریفی مقدم ضمن بیان این مطلب که پیگیری مطالبات پرستاران قرار بود که ۱۰ روز پس از برگزاری تجمع سوم اسفند توسط هیئت رئیسه مجلس انجام شود گفت: متاسفانه جلسهای که قرار بود امروز دوشنبه، بین ۵نفر از نمایندگان جامعه پرستاری، وزیربهداشت و اعضای هیئت رئیسه مجلس برگزار شود به دلایل نامعلومی لغو شد.
وی در توضیح دلایل مطرح شده در خصوص لغو جلسهٔ پیگیری مطالبات جامعهٔ پرستاری گفت: از سوی هیئت رئیسه مجلس به ما اعلام کردند که به دلیل همزمانی جلسهٔ دیگری با جلسهٔ مربوط به پرستاران، جلسهٔ امروز لغو شده و هنوز هم زمان دیگری برای جلسهٔ بعدی مشخص نکردهاند.
شریفی مقدم اضافه کرد: با گذشت بیش از دو ماه از مهلت تعیین شده کمیسیون اصل ۹۰ مجلس برای اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری که ۸ سال از تصویب آن میگذرد، هنوز هیچ اقدامی از سوی وزارت خانه برای اجرای این طرح صورت نگرفته و پس از تجمع سوم اسفند هم قرار شد که این پیگیریها از طریق هیئت رئیسه به شکل منسجم تری انجام شود تا بخش عمدهٔ مطالبات جامعهٔ پرستاری محقق شود.
شریفی مقدم بیتوجهی وزارت بهداشت به مطالبات صنفی جامعه پرستاری را زمینه ساز گسترش اعتراضات پرستاران دانست و گفت: اگر بیتوجهی وزارت بهداشت به مسائل و مشکلات جامعهٔ پرستاری نبود، ما امروز تا این حد شاهد گسترده شدن موج اعتراضات پرستاران نبودیم. اما متاسفانه اجرا نشدن طرحهایی چون تعرفه گذاری خدمات پرستاری از یک سو و اختلاف بیش از سه برابری در پرداختها بین پزشک و پرستار باعث شده موج اعتراضات گستردهتر شود و این مسئله ناشی از آگاهی جامعه پرستاری از مطالبات حقوقی و صنفیشان است.
عضو شورای عالی نظام پرستاری تاکید کرد: آنچه مسلم است این است که پرستاران به هیچ وجه از مطالبات قانونی و صنفی خود کوتاه نخواهند آمد و تا حصول نتیجه پیگیر خواستههای صنفیشان هستند.
وی در پایان گفت: نباید فراموش کنیم پرستاران مدتهاست به طرق مختلف پیگیر اجرای قانونیترین خواستهشان یعنی اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری بودند که امیدواریم با تسریع روند اجرایی شدن این طرح و پیگیری کمیسیون، جامعه پرستاری به شرایط عادلانه دست یابد.
گفتنی است در آستانه روز پرستار و در روز سوم اسفند ماه، بیش از 2 هزار نفر از پرستاران که نسبت به عدم اجرای قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری و افزایش اختلاف پرداختی بین پزشکان و پرستاران پس از اجرای طرح تحول نظام سلامت معترض بودند در مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.پس از این تجمع هیئت رئیسه مجلس به نمایندگان جامعه ی پرستاری وعده داد تا از طریق برگزاری جلسات مشترکی با مسولین وزات بهداشت مشکلات صنفی پرستاران را پیگیری کند.
تجمع کارگران کارخانه صبا روی زنجان مقابل استانداری دراعتراض به عدم پرداخت 5ماه حقوق و6ماه حق بیمه!
کارگران کارخانه صبا روی زنجان به عدم پرداخت حقوق پنج ماه گذشته و عدم واریز حق بیمه به مدت شش ماه، با حضور مقابل استانداری زنجان اعتراض کردند.
به گزارش11اسفند ایرنا، کارگران این واحد صنعتی که تعداد آنان به 60 نفر می رسید روز دوشنبه با این اجتماع، خواهان رسیدگی به وضعیت پیش آمده در این شرکت از سوی مسوولان مربوطه شدند.
این کارگران اظهار داشتند: از آخرین واریز حقوق کارگرن این شرکت بیش از پنج ماه سپری می شود و طی شش ماه گذشته هیچ حق بیمه ای برای تمام کارگران شرکت که دارای قرارداد رسمی هستند، واریز نشده است.
ایشان افزودند: پیش از این تعداد کارگران کارخانه ذوب روی صبا به 180 نفر می رسد، اما هم اکنون فقط 60 نفر باقی مانده اند و همین تعداد نیز تهدید به اخراج تا 15 اسفند شده اند.
ایشان خواستار بازرسی متولیان از جمله اداره کار و بیمه از شرکت صبا روی زنجان شدند.
کارشناسان اداره کل بازرسی استانداری زنجان نیز با حضور در این جمع از نمایندگان کارگران جهت تشریح موضوع و مشکلاتشان دعوت کرد.
به گزارش تارنمای شرکت ذوب و روی صبا صنعت، این شرکت واقع در شهرک صنعتی روی کیلومتر 5 جاده زنجان –بیجار، در حال حاضر با ظرفيت توليد ساليانه 15/000 تن شمش در واحد ذوب روی و همچنين در واحد توليد کنسانتره با ظرفيت 450/000 تن کنسانتره روی و 100/000کنسانتره سرب 65 درصد د ر حال بهره برداری میباشد .
عدم پرداخت ماه هاحقوق بیش از8000 کارگر معادن گل گهر و گهر زمین سیرجان - خطربیکاری بیخ گوش این کارگران
باشگاه خبرنگاران طی گزارشی بتاریخ11اسفندازعدم پرداخت ماه ها حقوق بیش از8000 کارگر معادن گل گهر و گهر زمین سیرجان،خبرداد.
براساس این گزارش،مدت زیادی است که حقوق بیش از8000 کارگر معادن گل گهر و گهر زمین سیرجان پرداخت نشده است.
این گزارش می افزاید دولت موظف به تامین مواد اولیه شرکت های فولادی سراسرکشور است اما بی توجهی دولت و پرداخت نکردن بدهی های خود به دو شرکت سبب شده که این معادن با مشکل جدی و بحران روبه رو شوند. برای جلوگیری از بیکاری این کارگران دولت باید دست به کار شود و هر چه سریع تر بدهی دو شرکت را تسویه کند.
دولت موظف به تامین مواد اولیه شرکت های فولادی سراسرکشور است اما بی توجهی دولت و پرداخت نکردن بدهی های خود به این دو شرکت سبب شده که این معادن با مشکل جدی و بحران روبه رو شود.
بنابهمین گزارش،در نشستی به منظور حل این مشکل در جمع کارگران و معدن کاران ،دکتر پور مختار رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی قول داد مشکل این معدن را در دستور کار قرار دهد و پیگیری کند.
کارگران مس خاتون آباد بابی اعتمادی به وعده کارفرما نگران امنیت شغلیشان هستند!
بیش از ۲۰۰ نفر از کارگران شرکتهای تابع شرکت مس خاتون آباد در شهربابک کرمان که طی دو ماههٔ گذشته چندین بار در اعتراض به برگزاری آزمون استخدامی شرکت مس ایران در برابر فرمانداری این شهر تجمع کرده بودند، سرانجام با وعدهٔ مسولین مبنی بر تضمین امنیت شغلیشان در آزمون استخدامی این شرکت ثبت نام کردند.
به گزارش 11اسفندایلنا، اعتراض این کارگران که در پروژههای پالایشگاه، اکسیژن، اسید، انبار کنسانتره و کانی مس مشغول به کارند متوجه شرکت ملی صنایع مس ایران [پیمان دهنده] است. آنان معتقدند این شرکت با برگزاری آزمون استخدامی در مجتمع صنعتی ذوب مس خاتون آباد [پیمانکار] امنیت شغلی آنان را تهدید کرده است. موضوعی که با وجود وعده مسئولان و ثبت نام کارگران در آزمون استخدامی، همچنان باعث نگرانی آنان است.
کارگران معدن مس خاتون آباد میگویند، ما با آزمون استخدامی، به شرط اینکه در حد تعیین سطح باشد مشکلی نداریم اما ترسمان این است که با این آزمون تعداد زیادی از نیروهایی که در این سالها به امید استخدام در شرکت کار کردهاند حذف شوند. به ویژه اینکه - به گفتهٔ کارگران - وجود برخی از شروط ثبت نام مانند شرط سنی برای استخدام عملا ممکن است به غیرمجاز اعلام شدن تعدادی از کارگران در آزمون استخدامی شرکت مس بیانجامد.
این کارگران که عمدتا از نیروهای بومی پروژه مس خاتون آباد هستند میگویند، در سالهای گذشته به عنوان نیروی پیمانکار در شرایط سخت و تحت قراردادهای موقت کار کردند به امید اینکه بعد از ۴سال و راه اندازی پروژه استخدام رسمی شوند اما در حال حاضر شرکت ملی مس، شرایطی را برای استخدام این افراد گذاشته است که طی آن ممکن است بسیاری از کارگران حذف شوند.
به گفتهٔ کارگران، وجود شرط سنی و همچنین طرح مسائلی چون ارائهٔ معافیت پزشکی باعث میشود عملا بسیاری از کارگران از کار بیکار شوند و در آزمون پذیرفته نشوند.
این درحالی است که در پی تجمعات مکرر کارگران مس خاتون آباد، معاون سیاسی فرمانداری شهر بابک در گفتگویی درباره روند جذب نیرو در این شرکت گفته بود؛ شرکت میخواهد نیروهای متخصص به خدمت بگیرد، در چنین شرایطی طبیعی است که باید به اندازهٔ نیازش کارگر جذب کند. وی گفته بود «تعامل شرکت ملی مس ایران با کارگران مثبت بوده و اهمیت این مسئله در این است که این شرکت آزمون را در داخل شرکت و بین همین نیروها برگزار خواهد کرد نه کشوری یا منطقهای.»
ابوسعیدی معاون سیاسی فرمانداری شهربابک طی گفتگویش از تنظیم صورتجلسهای با حضور مدیریت مس خبر داده بود که طی آن مقرر شده است هیچگونه حذف نیرویی بعد از برگزاری آزمون صورت نگیرد.
نکتهای که به زعم کارگران به دلیل شرایطی که شرکت مس برای جذب نیرو گذاشته است چندان قابل استناد نیست. کارگران میگویند وجود چنین صورتجلسهای، با مفاد و شرایط ثبت نام وشیوهٔ جذب نیرو مغایر است و ما باید منتظر بمانیم و ببینیم که آیا واقعا آنگونه که وعده دادهاند عمل میکنند یاخیر. خواسته واقعی کارگران این بود که یا تضمین امنیت شغلی به صورت مکتوب به کارگران داده شود و یا اینکه نسبت به انعقاد قرارداد قبل از برگزاری آزمون اقدامات لازم به عمل آید.
کارگران می گویند صدایمان شنیده نشد
اکنون بعد از گذشت بیش از یک ماه از برگزاری تجمعات اعتراضی متعدد این کارگران در مقابل فرمانداری شهربابک، برخی از کارگران گفتهاند هیچکس صدای آنها را نشنید و برگزاری آزمون قطعی است و بلاتکلیفی آنها ادامه دارد.
یکی از کارگران گفت: همهٔ کارگران معترض برای شرکت در آزمون ثبت نام کردهاند اما مشخص نیست برای چند نفر کارت شرکت در آزمون صادر شود.
به گفتهٔ وی برخورداری از برخی شرایط خاص برای متقاضیان، همچون شرط سنی یکی از مواردی است که میتواند منجر به صادر نشدن کارت شرکت در آزمون برای گروهی از کارگران شود.
کارگران شرکتهای تابعه مس خاتون آباد میگویند صدایشان شنیده نشد و همگی آنها در شرایطی قرار گرفتند که راهی جز شرکت در آزمون نداشتند. به گفتهٔ آنها با توجه به برگزاری آزمون مشخص نیست چه تعداد از کارگران از لیست کارگران شرکتهای تابعه مس خاتون آباد خط بخورند.
تجمع متقاضیان مسکن مهر قزوین در مقابل دادگستری
جمعی از متقاضیان مسکن مهر در قزوین با حضور در مقابل دادگستری استان خواستار تحویل واحدهای مسکونی خود شدند .
معترضان که تعداد آنها به بیش از 100 نفر می رسد ، توجه به خواسته ها و پیگیری تحویل خانه های خود را خوستار شدند .
به گزارش 11اسفند بولتن نیوز،یکی از معترضان گفت : بیش از 2 سال است که آخرین مبالغ مربوطه به مسکن مهر را واریز کرده ایم اما هنوز خانه ها را تحویل نگرفته ایم .
وی ادامه داد : برای پیگیری مشکلات خود ، بارها به راه و شهرسازی ، مسوولان مربوطه همچنین پیمانکاران مراجعه کرده ایم اما نتیجه نگرفته ایم .
یکی دیگر از معترضان گفت : فردی به عنوان نماینده برای گفتگو و طرح خواسته های خود با مسئولان دادگستری صحبت کرد اما به هنگام خروج از ساختمان ، گفتگو را بیهوده دانست ، حال تکلیف ما چسیت و باید به کجا مراجعه کنیم .
این اعتراض بعد از حدود نیم ساعت به پایان رسید .
افزایش 400 تا 860 هزار تومانی حقوق کارمندان بانکهای دولتی/ بازنشستگان جا ماندند
به گزارش11اسفندفارس، محمدباقر نوبخت معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی در قالب دستورالعمل فوقالعاده خاص، افزایش حقوق کارکنان بانکهای دولتی را با امضای تمام مدیران بانکهای دولتی با 400 تا 860 هزار تومان افزایش ابلاغ کرد.
بر اساس این گزارش، از اول اسفند ماه جاری حقوق کارکنان بانکها به میزان 400 هزار تومان تا 860 هزار تومان افزایش یافته است اما نکتهای که در این ابلاغیه به وضوح دیده میشود این است که بازنشستگان بانکهای دولتی از این ابلاغیه جا ماندهاند.
یازدهم اسفندماه1393
*******
ضمیمه اخباروگزارشات کارگری11اسفند1393(ویژه اعتراض سراسری10اسفندمعلمان)
- قطعنامه پایانی تجمع معلمان تهران در اعتراض به وضعیت اسف بار آموزش و پرورش
- بازداشت میلاد درویش، فعال مدنی، در تجمع دیروز تهران
- سندیکای کارگران فلزکارمکانیک:از میلاد درویش حمایت می کنیم !
- دستگيري يك معلم در قم
- کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری:تجمع اعتراضی معلمان در سراسر کشور
- گزارشی از تجمع معلمان سقز کردستان
- تجمع معلمان شهر الیگودرز مقابل آموزش و پرورش
- تجمع فرهنگيان مشهد در مقابل اداره کل آموزش و پرورش استان
- اعتصاب چند ساعته معلمان سیرجانی
- تجمع فرهنگیان محمودآبادی مقابل آموزش و پرورش
- تجمع صنفی معلمان برازجان
- تجمع آرام معلمان بروجردی همزمان با دیگر شهرهای ایران
- تجمع معلمان جیرفتی در اعتراض به وضعیت معیشتی و تبعیض
قطعنامه پایانی تجمع معلمان تهران در اعتراض به وضعیت اسف بار آموزش و پرورش
به نام خداوند جان و خرد
ما معلمان امروز در مقابل خانه ملت گردآمده ایم تا قوی ترین هشدارها را پیرامون مسائل حادی که آموزش و پرورش کشور را زمین گیر نموده و نفس های آن را به شماره انداخته است، اعلام نماییم. باشد تا آن گروه از نمایندگان مجلس که فارغ از جناح بندی های سیاسی، اعتلای جوانان این آب و خاک را می جویند، سخن ما را بشنوند و پیش از آن که بیش از این دیر شود؛ راهی را که دولت یازدهم در جهت به سازی اوضاع کشور نسبت به دولت قبل در پیش گرفته، حمایت کنند و همراه و حتی پیشاپیش آن مانع ادامه روند نادرست کنونی در آموزش وپرورش گردند.
لذا قاطعانه خواهان انجام اقدامات زیر در یک بازه زمانی معقول می باشیم:
1-ما خواهان محو تمرکزگرایی شدید حاکم بر آموزش و پرورش، محوریت بخشیدن به بخش آموزش و دخالت دادن موثر و سازمان یافته ی بدنه ی آموزشی کشور به ویژه معلمان در تصمیم گیری ها و برنامه ریزی ها هستیم.
2-ما معتقدیم به رغم شرایط دشوار اقتصادی کنونی در کشور، با جابجایی در برخی ردیف های بودجه، با حذف یا کاهش ردیف های بودجه ای که ظاهراً صرف امور فرهنگی در سازمان ها، نهادها و ارگان هایی می شود که مسئولیت مستقیم در امور آموزش و فرهنگی ندارند؛ و افزودن آن به بودجه آموزش و پرورش، می توان بودجه آموزش و پرورش را در یک بازه ی زمانی دوساله افزایش صد در صدی داد و بسیاری از مشکلات و کمبودهای آن از جمله کسری بودجه مزمن رااز بین برد.
3-با تأکید بر این باور قانونی که بهداشت و آموزش با کیفیت جزو ابتدایی ترین حقوق شهروندی است؛ خواهان رویکردی متفاوت با گذشته نسبت به ردیف های بودجه از جانب نمایندگان مجلس هستیم. تا همانند بخش سلامت و بهداشت که برای سال آینده بودجه ی آن به درستی افزایش 70 درصدی داشته است، بودجه آموزش نیز تغییرات اساسی نماید. افزایش 22 درصدی بودجه آموزش و پرورش در لایحه بودجه سال 94 حتی کسری بودجه ی پنج هزار میلیاردی سال جاری این وزارت خانه را برطرف نمی کند.در صورت تصویب این میزان افزایش، سال آینده اوضاع مالی این وزارتخانه بدتر از سال جاری خواهد بود و معلمان با حقوق پایین تر از خط فقر باز هم برای حق التدریس اندک خود باید ماه ها منتظر بمانند تا این دستمزد ناچیز را به صورت قطره چکانی آن هم مطابق سلیقه وزارتخانه و ادارات آموزش و پرورش دریافت نمایند.
4-ما خواهان افزایش دست کم 30 درصدی حقوق و فوق العاده شغل معلمان برای هرسال طی 4 سال آینده می باشیم تا بخشی از تبعیضی که میان آن ها باسایر کارکنان دولت وجود دارد برطرف گردد. در حالی که بار اصلی فعالیت آموزشی بر دوش معلمان و سایر کارکنان مدارس است، امتیاز فوق العاده شغل یک معلم با مدرک کارشناسی ارشد 800 می باشد در حالی که همین امتیاز برای کارمندان دولت با مدرک کارشناسی 1500 و با مدرک کارشناسی ارشد 2000 است. ما این تبعیض آشکار را محکوم نموده و خواهان رفع سریع آن به نفع معلمان یعنی گردانندگان اصلی آموزش و پرورش هستیم.
5-در حالی که در احکام سایر کارکنان دولت وجود ردیف هایی مانند حق ایاب و ذهاب، حق مسکن،هزینه یا فیش غذا و وجود ردیفی به نام «سایر» که خود داستانی جداگانه دارد، سال هاست امری بدیهی و به رسمیت شناخته شده محسوب می شود؛ این ردیف ها در فیش حقوق معلمان همچنان مفقودند و یا چنان ناچیز که بیشتر به تمسخر و تحقیر آنان شبیه است. اضافه شدن ردیف هایی مانند حق مسکن، ایاب و ذهاب و … در حکم های حقوقی معلمان امری ضروری و حقی طبیعی است و باید با رقم های واقع بینانه به آنان پرداخت شود. بر این موارد بیفزاییم ناکارآمدی شدید انواع بیمه ی معلمان به ویژه بیمه تکمیلی را که جز در سال اول هرگز رضایت خاطر و آرامش آنان را فراهم ننموده است.
6-ما خواهان استانداردسازی کلاس های درس حداقل از نظر تعداد دانش آموزان هستیم (حداکثر 25 نفر در هر کلاس). در حالی که برخی مسئولان وزارت آموزش وپرورش با اعلام میانگین های آماری نادرست از وجود نیروها ی مازاد سخن می گویند، دست کم در تهران و در تمامی مقاطع شاهد کلاس های 30 نفر به بالا تا بیش از 40 نفر هستیم. در چنین شرایطی گذشته از کاهش شدید کیفیت آموزش در چنین کلاس هایی، شاهد تنش های فراوانی میان معلمان و دانش آموزان می باشیم که جلوه های حادتر و تأسف بارتر آن را در صفحه ی حوادث روزنامه ها شاهد بوده ایم. وجود نگاهی صرفاً هزینه ای به آموزش و پرورش چنین فجایعی را به دنبال داشته است.
7-رسول بداقی همکار زندانی ما بیش از 5 سال است که بدون حتی یک روز مرخصی در زندان به سر می برد. همینطور سید محمود باقری. ما خواهان آزادی بی قید وشرط این عزیزان و لغو کلیه ی احکام صادره توسط هیأت های تخلفات اداری در ارتباط با همکارانی هستیم که به دلیل فعالیت صنفی حکمی را دریافت نموده اند. همینطور بازگشت به کار کلیه ی همکارانی که حکم محکومیت خود را گذرانده اند.
8-در حالی که بسیاری از معلمان در پایان 30 سال خدمت خود حکم عالی را دریافت می نمایند سازمان بازنشستگی این رتبه را از معلمان نپذیرفته و با کسر دو رتبه، آن ها را و با کاهش حقوق گاه تا بیش از دویست هزارتومان در هنگام بازنشستگی مواجه می نماید. تحمیل چنین شرایط ناعادلانه ای به معلمان در آغاز دوران بازنشستگی ستمی است مضاعف که از سال 88 تاکنون ادامه دارد. ما خواهان تأمین اعتبار کافی برای رفع این شرایط ناعادلانه و پرداخت مابه التفاوت آن به صورت یک جا به معلمان ذیحق از سال 88 تا کنون هستیم.
کانون صنفی معلمان ایران (تهران)
10/ 12/ 1393
بازداشت میلاد درویش، فعال مدنی، در تجمع دیروز تهران
میلاد درویش، فعال اجتماعی، مستندساز و همیار کانون صنفی معلمان، دهم اسفند در تجمع معلمان، مقابل پارلمان دستگیر شد.
میلاد درویش از اعضای بنیاد حرمت حیات و از مستندسازان خوشفکر و از فعالان مدنی است.
تا کنون دلیل دستگیری ایشان نامشخص است. شاهدان از ضرب و شتم این فعال اجتماعی توسط نیروهای امنیتی خبر داده اند.
تلاش ها برای اطلاع از وضعیت آقای درویش و آزادی او ادامه دارد.
دبیرکل کانون صنفی معلمان،از نیروهای امنیتی خواسته است که هر چه سریعتر میلاد درویش را آزاد کنند.
منبع:حقوق معلم وکارگر
سندیکای کارگران فلزکارمکانیک:از میلاد درویش حمایت می کنیم !
روز یکشنبه ۱۰ اسفند در تجمع اعتراض آمیز معلمان در مقابل مجلس ، ” میلاد درویش ” مستند ساز و فعال اجتماعی دستگیر و به محل نامعلومی منتقل شد .
تجمع و اعتراض حق همه ی مردم ایران است و دستگیری ” میلاد درویش ” زیر پا گذاشتن اصل ۲۷ قانون اساسی ست .
سندیکای کارگران فلزکارمکانیک
۱۳۹۳/۱۲/۱۱
دستگيري يك معلم در قم
مسئول بسیج فرهنگیان استان با اشاره به این موضوع که این افراد شناسایی شدهاند، تصریح کرد: لیدر ده الی دوازدهنفر تجمع معلمان در مقابل ساختمان اداره کل آموزشوپرورش استان قم دستگیرشده و بقیه افراد هم شناسایی شدند که موضوع در حال پیگیری است و اقدامات قانونی که در این راستا حتماً انجام خواهد شد.
به گزارش 11اسفندعصرخبر، عباس روحی، مسئول بسیج فرهنگیان استان قم با اشاره تجمع معلمان در مقابل ساختمان اداره کل آموزشوپرورش استان قم ، اظهار داشت: حدود ساعت 11 صبح دیروز، عدهای از معلمان و با هویت معلوم به بهانه اعتراض به وضعیت معیشتی و وضعیت کلی فرهنگیان اقدام به تجمع در مقابل ساختمان اداره کل آموزشوپرورش استان قم کردند.
وی ادامه داد: در جریان این تجمع این افراد اقدام به شعار دادن در مقابل ساختمان اداره کل کردند که اقداماتی در جهت تشویش اذهان عمومی داشتند.
مسئول بسیج فرهنگیان استان با اشاره به این موضوع که این افراد شناسایی شدهاند، تصریح کرد: لیدر این تجمع ده الی دوازدهنفره دستگیرشده و بقیه افراد هم شناسایی شدند که موضوع در حال پیگیری است و اقدامات قانونی که در این راستا حتماً انجام خواهد شد.
کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری:تجمع اعتراضی معلمان در سراسر کشور
امروز یک شنبه 10 اسفند ماه 93 ، معلمان در بسیاری از شهرهای ایران دست به تجمعات اعتراضی زدند. این تجمعات که به دعوت کانون صنفی معلمان و در اعتراض به وضعیت معیشتی و تبعیض صورت گرفت ، در بسیاری از شهرها و استان های کشور از جمله تهران، فارس، کردستان، آذربایجان غربی، کرمانشاه، زنجان، لرستان، هرمزگان، فارس، اصفهان، کهگیلویه بویر احمد، خراسان رضوی و جنوبی ، قزوین، گیلان، خوزستان، ایلام، هرمزگان و . . . برگزار شد .
معلمان سراسر کشور نسبت به بودجه درنظر گرفته شده برای وزارت آموزش و پرورش در سال آینده، پایین بودن سطح دستمزدها و اعمال تبعیض بین معلمان و کارکنان دولت معترض هستند. در تهران چند هزارنفرازمعلمان در برابر مجلس تجمع کردند و ضمن خواندن قطعنامه ، خواهان دستمزد بالاتر و بهبود وضعیت معیشتی معلمان و آزادی معلمان زندانی شدند.
در قطع نامه پایانی این گردهمایی، آمده است: «ما معلمان امروز در مقابل خانه ملت گرد آمدیم تا قوی ترین هشدارها را پیرامون مسائل حادی که آموزش و پرورش کشور را زمینگیر کرده است اعلام نماییم . باشد که نمایندگان مجلس فارغ از جناح بندی های سیاسی پیش از آنکه بیش از این دیر شود راهی را که دولت یازدهم درجهت بهسازی اوضاع کشور نسبت به دولت قبل در پیش گرفته طی کنند و همراه با دولت مانع از ادامه روند نادرست کنونی در آموزش و پرورش گردند».
در ادامه این قطعنامه آمده است: «معلمان خواهان محو تمرکز گرایی شدید حاکم بر آموزش و پرورش و دخالت دادن موثر و سازمان یافته بدنه آموزشی کشور در تصمیم گیریها و برنامه ریزی ها هستند؛ افزایش 22 درصدی بودجه آموزش و پرورش در لایحه بودجه 94 کسری بودجه 5 هزار میلیاردی این وزارت خانه را برطرف نمی کند؛ معلمان می گویند در صورت تصویب این میزان افزایش سال آینده اوضاع مالی این وزارتخانه به مراتب بدتر از سال جاری خواهد بود و آنها با حقوق پایین تر از خط فقر بازهم برای حق التدریس اندک خود باید ماهها منتظر بمانند تا این دستمزد ناچیز را به صورت قطره چکانی دریافت کنند».
همچنین در بخشهایی از این قطعنامه آمده است: اضافه شدن ردیفهایی مانند حق مسکن ، ایاب و ذهاب، هزینه غذا و غیره در حکمهای حقوقی معلمان مانند احکام سایر کارکنان دولت امری ضروری و حقی طبیعی است نا کارآمدی شدید انواع بیمه معلمان به ویژه بیمه تکمیلی از دیگر دغدغه های اصلی جامعه فرهنگیان کشور است.
موضوع افزایش 30 درصدی دستمزد و فوقالعاده شغل معلمان و تاکید برجدا بودن آن از تاثیرات تورمی بر رشد دستمزدها نیز از دیگر خواستههایی بود که در بیانه معلمان تهرانی به آن اشاره شده است.
در پایان این قطعنامه با اشاره به بازداشت یا زندانی بودن تعدادی از معلمان و فرهنگیان در کشور از مسئولین خواسته شده نسبت به آزادی هر چه سریعتر آنها اقدامات لازم صورت گیرد.
در همین بیانیه همچنین با اشاره به نام دو نفر از معلمانی که دست کم 5 سال گذشته را بدون مرخصی در زندان به سربردهاند آمده است: معلمان خواستار آزادی بی قید وشرط این افراد و لغو کلیه احکامی که توسط هیاتهای تخلفات اداری برای فعالان فرهنگی صادره شده است هستند.
طبق گزارشات دریافتی، در قزوین نیز حدود 400 معلم دست به تجمع درمقابل اداره آموزش و پرورش این شهر زدند و تعدادی از فرهنگیان بازنشسته و دانش آموزان نیز به این تجمع پیوستند. قاسمی مدیر کل آموزش و پرورش قزوین با حضور در این تجمع نسبت به پرداخت بخش بزرگی از مطالبات معوقه فرهنگیان تا پایان اسفند ماه خبر داد.
در شهر رشت نیز تعدادی از معلمان درمقابل اداره آموزش و پرورش این شهر دست به تجمع زده و خواستار رسیدگی به وضعیت معیشتی معلمان و پایان دادن به تبعیض و نابرابری میان معلمان و دیگر کارکنان دولت شدند.
همچنین جمعی از فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد باحضور در مقابل اداره کل اموزش و پرورش این استان نسبت به وضعیت نامناسب معیشتی و حقوق و مزایای معلمان و اعمال نشدن طرح رتبه بندی مشاغل و... دست به اعتراض زدند.
این فرهنگیان که شمار آنها به 300 نفر می رسید پس از تجمع در مقابل اداره کل اموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد به سمت استانداری استان در حرکت بودند که با حضور معاون سیاسی و امنیتی استاندار و مدیرکل آموزش و پرورش این استان در جمع آنها مشکلات خود را برای این مسوولان مطرح کردند.
اداره کل آموزش و پرورش شیراز نیز صبح امروز شاهد تجمع گروهی از معلمان بود که بر رفع مشکلات اقتصادی و افزیش حقوق و دستمزدها تاکید داشتند.
فرهنگیان کرمان نیز با تاکید بر دفاع از حقوق صنفی خود تجمعی را در مقابل اداره کل آموزش و پرورش کرمان تشکیل دادند.
معلمان خوزستانی نیز در اعتراض به سطح پایین حقوق و مزایا و ارایه نشدن تسهیلات و امکانات رفاهی لازم برای فرهنگیان تجمعی را در مقابل اداره کل آموزش و پرورش این استان در شهر اهواز ترتیب دادند.علاوه برآن درشهرهای دزفول، اندیمشک و آبادان نیز اجتماعات مشابهی در مقابل ساختمان ادارات آموزش و پرورش برگزار شد.
جمعی از فرهنگیان استان چهارمحال و بختیاری، ایلام و همچنین قریب به 100 نفر از معلمان بوشهر در مقابل اداره آموزش و پرورش این شهر تجمع کرده و خواسته های خود را به گوش مسئولان رساندند.
همچنین در استان های البرز، هرمزگان، ایلام، کرمانشاه، و آذربایجان غربی نیز تجمع های مشابهی برگزارشد که معلمان شرکت کننده در آن بر رفع مشکلات معیشتی و سطح نازل دستمزدهای شان، ناکافی بودن خدمات بهداشتی و درمانی و کمبود امکانات رفاهی تاکید کردند.
در شهر سنندج معلمان علاوه بر مطرح کردن مطالبات صنفی خود ، خواهان توقف شکنجه و اعدام شدند. در کرمانشاه بیش از 700 نفر از معلمان در برابر سازمان آموزش و پرورش این شهر تجمع کردند. در شهر مریوان نیز این تجمع با حضور بیش از 2000 نفر از معلمان شهر مریوان و حومه برگزار شد و تجمع کنندگان به قرائت قطنامه پرداختند. در زیر بخشی از قطعنامه قرائت شده در تجمع اعتراضی معلمان مریوان آمده است :
• آزادی هر چه سریعتر معلمان زندانی و لغو کلیه ی احکام قضایی علیه فعالین صنفی
• توقف خصوصی سازی مدارس و حق تحصیل رایگان برای کلیه ی شهروندان
• رفع هر گونه تبعیض در اجرای دقیق و عملیاتی نظام هماهنگ پرداخت،از جمله بند 5 ماده 68 قانون خدمات کشوری
• انتخاب سه تن از مشاوران وزیر از بین معلمان مقاطع سه گانه به انتخاب فرهنگیان
• تصویب و اعلام قانونی مشخص به منظور صیانت حقوقی و قضایی از شخصیت و جایگاه معلم در محیط کار
• تصویب و اجرای طرح رتبه بندی معلمان با نظارت فرهنگیان
• ارائه بیمه درمانی و تکمیلی در شأن جامعه ی فرهنگیان
• نظارت مستقیم فرهنگیان بر صندق ذخیره و بازبینی خدمات ارائه شده از سوی این صندوق
• اجرای قانون بازنشستگی پیش از موعد فرهنگیان و پرداخت سریع و کامل پاداش بازنشستگی
• رفع کلیه قوانین تبعیض آمیز علیه همکاران فرهنگی زن مانند عائله مندی
• و . . .
کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری
10-12-93
گزارشی از تجمع معلمان سقز کردستان
تجمع فرهنگیان سقز در اعتراض به وضعیت نابسامان آموزش و پرورش، در محوطه اداره آموزش و پرورش، با حضور شمار زیادی از معلمان خانم و آقا ساعت 9 تا 12 برگزار شد. جمعیت شرکت کننده حدود 800 نفر همکار از مقاطع مختلف تحصیلی بود.
در پایان تجمع قطعنامه زیر قرائت شد:
باسمه تعالی
ما فرهنگیان سقز امروز یکشنبه دهم اسفند ماه سال یکهزار و سیصد و نود و سه خورشیدی، همگام و همراه با همکارانمان در سراسر ایران، نارضایتی شدید خود را از وضعیت حاکم بر آموزش و پرورش، اعلام کرده و اعتقاد راسخ داریم فضای فکری و مدیریتی حاکم بر آن زیبنده این نهاد نبوده و رکود و رخوت حاکم بر آن نشان از ادامهی همان روند ناکارامد دولت گذشته ، دارد.
اگرچه امیدوار بودیم با آمدن دولت جدید، و وعده های شخص رئیس جمهور، شاهد تغییرات اساسی و بهبود وضعیت نابسامان آموزش و پرورش و ارتقاء جایگاه معلم باشیم، اما تا کنون نه تنها چنین مهمی اتفاق نیفتاده، بلکه افزایش نارضایتی معلمان، و سیر قهقرایی این کشتی به گِل نشسته، معلول بی توجهی، غفلت و عدم وجود اراده در نزد دولتمردان نسبت به بهبود یا ترمیم آن است.
ما فرهنگیان سقز معتقدیم، عملکرد مجلس در طی سالهای اخیر به هیچ وجه متناسب با وضعیت حاکم بر آموزش و پرورش نبوده، و سیاسی کاری و سکوت در برابر برنامه های این وزارت خانه، موجبات وضعیت نابسامان فعلی را فراهم کرده است. لذا نمایندگان مجلس باید جایگاه حقیقی و قانونی خود را دریابند و فراتر از منافع جناحی به منافع کشور بیندیشند و به دور از مانورهای تبلیغاتی برای انتخابات آینده، آستین همت بالا زده و با اقتدار، برای بهسازی وضعیت نابهنجار آموزش و پرورش، اقدام عاجل کنند.
ما فرهنگیان سقز، ضمن اعلام حمایت قاطع از اعتراضات صنفی پرستاران، کارگران و فرهنگیان سراسر کشور، خواسته های خود را از دولت تدبیر و امید و نمایندگان مجلس اعلام میداریم:
1-رفع تبعیض در پرداخت حقوق و مزایا نسبت به سایر ارگانها، نهادها و سازمانهایی که بودجه آنها را دولت تامین میکند و یکسان سازی دریافتی معلمان با سایر کارمندان با توجه به مدرک تحصیلی و سنوات خدمت.
2-تامین امنیت شغلی و حقوقی معلمان و لغو احکام قضایی و هیاتهای رسیدگی به تخلفات اعم از منع تدریس، تبعید ، اخراج و زندان معلمان صنفی
3-برگردانیدن جایگاه و منزلت اجتماعی معلمان به آنان
4-افزایش هر ساله حقوق معلمان متناسب با نرخ واقعی تورم و رسانیدن آن حداقل به میزان خط فقر
5-توجه به بازنشستگان فرهنگی و ارتقای وضع معیشتی آنان از لحاظ بیمه، حقوق و میزان پاداش پایان خدمت و پرداخت آن به طور کامل و یکجا در اسرع وقت.
6-افزایش بودجه آموزشی و سرانه دانش آموزی و فراهم کردن امکانات آموزشی و پرورشی استاندارد آنچنانکه شایسته فرزندان و دانش آموزانمان باشد
7-اجرای اصل 15 قانون اساسی در خصوص آموزش زبان مادری و تخصیص بودجه لازم برای آن
8-رفع مشکلات فضاهای آموزشی و نوسازی مدارس فرسوده ی در حال تخریب
9-نظارت فرهنگیان بر صندوق ذخیره و استفاده معلمان از تسهیلات این صندوق
10-متوقف کردن خصوصی سازی مدارس و اجرای دقیق اصل قانونی آموزش رایگان
11- تامین مسکن فرهنگیان
12-ایجاد بستر مناسب برای فعالیت آزادانه تشکلهای صنفی مستقل و کمک به تقویت آنها
13-- تجمیع تمام بیمه هایی که برای هرکدام از آنها ماهیانه مبالغی از معلمان کسر میشود و ایجاد یک بیمه مناسب و شایسته برای فرهنگیان
14-پرداخت حق نوار مرزی در شهرهای مرزی کشور
15-رفع تبعیض در احکام حقوق همکاران فرهنگی خانم
16-در انتخاب مدیران سطوح مختلف، از مدرسه تا وزارت، رای معلمان ملاک باشد
17-انجمن صنفی معلمان سقز اعلام میدارد در صورت برآورده نشدن خواسته هایمان، اعتراضات همچنان ادامه خواهد یافت
به امید رسیدگی دولت ومجلس به خواسته هایمان و تحقق آنها – فرهنگیان سقز
منبع:حقوق معلم وکارگر
تجمع معلمان شهر الیگودرز مقابل آموزش و پرورش
امروز یکشنبه دهم اسفندماه، ده ها تن از معلمان الیگودرز ( در استان لرستان ) متحد با سایر معلمان کشور مقابل اداره ی آموزش و پرورش این شهردست به تجمع اعتراضی زدند.
مسوولین این اداره نخست اعلام کردند با توجه به سرمای هوا بهتر است "معلمین محترم" به داخل اداره بروند و تجمع خود را در نمازخانه ی اداره ادامه دهند که این خواسته مورد اعتراض معلمان قرار گرفت؛ همچنین تعدادی از کارمندان این اداره با حضور در میان معلمان معترض سعی کردند که نوشته های اعتراضی معلمان را از آنان بگیرند که با مخالفت معلمان موفق به اجرای این خواسته نشدند. آنان تلاش کردند تا از گرفتن عکس و فیلم توسط معلمان ممانعت به عمل آورند و پی در پی اعلام میکردند همگی میدانیم این یک تجمع صنفی و به حق است و نباید سیاسی شود.
معلمان تجمع کننده با بحث و گفتگو پیرامون مشکلات خود بر مطالبات معلمان سراسر کشور تاکید کردند و بیانیه ی کانون صنفی معلمان توسط یکی از آنان قرائت شد. همچنین سخنران تجمع اعلام کرد در صورتی که به خواسته های معلمان جامه ی عمل پوشانده نشود معلمان از هفته ی آینده و به صورت هفتگی و درروزهای یکشنبه هر هفته به تجمع اعتراضی خود ادامه خواهند داد.
قابل ذکر است که تعدادی از مردم و شهروندان غیر معلم نیز در جمع معلمان حاضر شده بودند و از تجمع معلمان و خواسته های آنان حمایت کردند. برخی از معلمان مدارس به طور کامل و دسته جمعی و با تعطیل کردن مدرسه در تجمع شرکت کرده بودند.
در پایان، یک طومار اعتراضی که حاوی خواسته ها و مطالبات معلمان بود توسط حاضرین در تجمع اعتراضی امضا شد.
کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری
10-12-93
تجمع فرهنگيان مشهد در مقابل اداره کل آموزش و پرورش استان
به گزارش11اسفندخراسان،جمعي از فرهنگيان مشهد روز گذشته با تجمع در مقابل اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوي نسبت به برخي مشکلات صنفي مطالبات خود گلايه کردند.
تجمع کنندگان خواستار اجراي طرح هماهنگ سازي در حقوق و توجه بيشتر به مشکلات معيشتي فرهنگيان شدند. دکتر «حسيني» مديرکل آموزش و پرورش استان با حضور در جمع معترضان درباره پيگيري مطالبات قانوني فرهنگيان قول مساعد داد.
اعتصاب چند ساعته معلمان سیرجانی
معلمان آموزش پرورش سیرجان با تجمع در محل آموزش و پرورش خواستار رسیدگی به حق و حقوقشان شدند.
به گزارش11اسفندسیرجان خبر،معلمان آموزش پرورش سیرجان صبح روز گذشته با تجمع در محل آموزش و پرورش خواستار رسیدگی به حقوق کم خود شدند.
در این تجمعات اعتراضی معلمان خواستار رسیدگی به وضعیت معیشتی معلمان و حقوق اندک آن ها شدند که برخی از این معلمان نسبت به سخنان یک نماینده که گفته است: یک سی دی می تواند کار یک معلم را انجام دهد نیز واکنش نشان دادند.
این معلمان وزیر آموزش و پرورش را در قبال وظیفه خود نسبت به تامین وضعیت معیشتی و حقوق معلمان بی اعتنا دانستند و با تاکید بر این نکته که آیا می شود با حقوق ۹۰۰ هزار توانی زندگی کرد خواستار رسیدگی به وضع موجود شدند.
تجمع فرهنگیان محمودآبادی مقابل آموزش و پرورش
فرهنگیان محمودآبادی ظهر یکشنبه در تجمع خود در محوطه آموزش و پرورش خواستار توجه جدی مسئولان به منزلت و معیشت معلمان شدند.
به گزارش11اسفند بلاغ، معلمان محمودآبادی در این تجمع آرام از مسئولان خواستند تا کرامت و شأن معلمی را بازگردانند.
تجمع صنفی معلمان برازجان
جمعی از معلمان و فرهنگیان دشتستان در آن چه تبعیض شغلی می نامیدند، درب اداره ی آموزش و پرورش این شهرستان تجمع نمودند.
به گزارش11اسفند پارس خلیج، در این تجمع که همزمان با سراسر کشور و در اغلب نقاط استان برگزار می شد، بیش از صد معلم دشتستانی حضور داشتند.
در این تجمع که از ساعت ۹ صبح آغاز و ساعت ۱۰ صبح و پس از سخنان مدیر آموزش و پرورش دشتستان پایان یافت، معلمان مطالبات خود را عنوان نمودند.
رفع تبعیض و تفاوت شغلی بین معلمان و مشاغل سایر وزارت خانه ها از نظر حقوق و مزایا، اعتبار بخشیدن به بیمه طلایی معلمان و پرداخت مطالبات، از جمله مهم ترین درخواست های این قشر از جامعه بود.
تجمع آرام معلمان بروجردی همزمان با دیگر شهرهای ایران
ظهر امروز گروههایی از معلمان در نقاط مختلف کشور در اعتراض به بودجه درنظرگرفته شده برای وزارت آموزش و پرورش در سال آینده و اعمال تبعیض بین کارکنان دولت تجمع کردند.
به گزارش10اسفند روزهای بروجرد،در بروجرد نیز عده ای از معلمان با تجمع در روبروی اداره آموزش و پرورش بروجرد نسبت به تبعیض و وضعیت معیشتی خود دست به تجمع آرام زدند.
در تجمع دست نوشته هایی در مورد تبعیضهای صورت گرفته در سیستم آموزش کشور و اجرانشدن بندهایی از قانون خدمات کشوری مرتبط با کارکنان دولت در قبال معلمان وجود داشت.
معلمان حاضر در تجمعات اعتراضی امروز ضمن تاکید بر اجرای کامل نظام و حقوق هماهنگ کارکنان دولت، خواستار اجرای فوری و بیقید و شرط بند ۵ مادهٔ ۶۸ قانون مدیریت خدمات کشوری هستند که به دولت اجازه میدهد برای مشاغل هم سطح کاردانی حداکثر ۷۰۰ امتیاز برای کارشناسی ۱۵۰۰ و برای کارشناسی ارشد به بالا ۲۰۰۰ امتیاز برای افزایش فوق العاده شغل در نظر بگیرد. تجمع کنندگان همچنین به میزان بودجهٔ در نظر گرفته شده برای آموزش و پرورش در سال ۹۴ نیز معترضند.
کنشگران صنفی جامعه فرهنگیان معتقدند بودجهٔ اختصاص یافته برای وزارت آموزش پرورش در سال آینده در شرایطی که این وزارتخانه با ۵ هزار میلیارد تومان کسری بودجه مواجه است، نمیتواند پاسخگوی نیازهای بدنهٔ این وزارتخانه یعنی کادر آموزشی باشد.
تجمع معلمان جیرفتی در اعتراض به وضعیت معیشتی و تبعیض
جمعی از معلمان شهرستان جیرفت در اعتراض به عدم همسانسازی حقوقشان با حقوق سایر کامندان دولت و عدم توجه به وضعیت معیشتی آنها پیش از ظهر امروز در محوطه اداره اموزش و پرورش این شهرستان تجمع کردند.
به گزارش 10اسفنددقیانوس،این تجمع همزمان با سراسر کشور ، صبح امروز (۱۰ اسفند) توسط جمعی از فرهنگیان جیرفتی در محوطه آموزش و پرورش این شهرستان برگزار شد و شرکت کنندگان در این تجمع با شعار “درد ما فرق است نه فقر” خواستار توجه اساسی به ارتقای حقوق و افزایش مزایای پایه فرهنگیان شدند.
یکی از تجمع کنندگان نیز بیان داشت:این اعتراض در پی تبعیض و تفاوت بسیار بین فرهنگیان با سایر کارمندان و اجرا نشدن قانون خدمات کشوری شکل گرفته و عدم توجه مسئولین از جمله استانی و شهرستانی به خواسته های ما و همچنین ضعف مدیریتی وزارت از دیگر دلایل تجمع است.
بر اساس این گزارش، این اقدام معلمان همزمان با دبیران سراسر کشور بوده که بنا بوده در روز ۱۰ اسفند ماه برگزار شود و در ابتدای آن یکی از معاونین اداره سعی در جلوگیری از این تجمع داشت که با پافشاری تجمع کنندگان این امر محقق نشد و در نهایت تجمعی که دارای مجوز بود ، آرام و در سکوت برگزار شد.
گفتنی است سهراب محمدی معاون پرورشی اداره اموزش پرورش در نبود ریاست این اداره در بین تجمع کنندگان حضور یافت و قول پیگیری مطالبات آنها و رساندن پیامشان به رئیس اداره را داد.
یازدهم اسفندماه1393
akhbarkargari2468@gmail.com