عصر نو
www.asre-nou.net

تظاهرات ضد سرمايه داری در لندن!

در جريان اين راهپيمائی شعار های مختلفی از سوی تظاهر کنندگان سر داده شد
Fri 3 04 2009

در آستانه تشکيل گردهمايی سران ۲۰ کشور صنعتی موسوم به "جی ۲۰" در روز چهارشنبه اول آپريل (روزی که توسط مردم به طعنه "Financial Fool's Day." يا "روز احمق های مالی“ ناميده شده بود) مرکز شهر لندن شاهد تظاهرات بزرگی بود که در سال های اخير سابقه نداشت. در اين روز هزاران نفر از چند مسير مختلف به سوی محلی که چندين بانک و موسسه مالی بزرگ و از جمله بانک مرکزی انگلستان در آن قرار دارد راهپيمائی کرده و با سر دادن شعار های گوناگون اعتراض خود را نسبت به سلطه نظام ظالمانه سرمايه داری و سياست های ضد مردمی دولتهای سرمايه داری ابراز نموده و آگاهی خود نسبت به سالوسی قدرتهای بزرگ سرمايه داری که به هر وسيله ای متوسل می شوند تا هر چه بيشتر بار بحران اقتصادی کنونی نظام خود را بر دوش کارگران و توده های ستمديده سرشکن نمايند را با شعار ها و پلاکارد های خود به نمايش گذاشتند.
در همين روز جدا از اين حرکت اعتراضی چند هزار نفر نيز در اعتراض به سياست های تجاوزگرانه دولت آمريکا در حمله به عراق و افغانستان در مقابل سفارت آمريکا دست به يک تجمع اعتراضی زده و با راهپيمائی بسوی مرکز شهر خشم خود نسبت به جنايات آمريکا در عراق و افغانستان را فرياد زدند.
در اين راهپيمائی پلاکارد های کمونيست ها، آنارشيست ها، طرفداران محيط زيست و مخالفين سلاحهای اتمی و کشتار جمعی با برجستگی مشاهده می شد و حضور مبارزينی که از کشور های ديگر اروپائی جهت نشان دادن همبستگی خود و ابراز خشم و نفرتشان از سيستم پوسيده ای که به زور استثمار و قدرت اسلحه پا بر جا مانده است به لندن آمده بودند محسوس بود. تعدادی از فعالين سياسی و نيرو های ايرانی در لندن از جمله فعالين چريکهای فدائی خلق ايران نيز در راهپيمائی شرکت داشتند.
در جريان اين راهپيمائی شعار های مختلفی از سوی تظاهر کنندگان سر داده شد و يا در پلاکارد ها به نمايش در آمد که مضمون آنها از جمله چنين بود: "زنده باد انقلاب"، "مقاومت نتيجه خواهد داد"، " با پول مردم فقير بحران پولدار ها را حل می کنند"، "مالکيت دزدی است"، "بانک ها شيطان اند" و...
پليس لندن با بسيج نيروی بزرگی که بخشا از ساير نقاط انگلستان برای مقابله با اين تظاهرات فرستاده شده بود، همه تلاش خود را بکار برد تا اعتراض مردم را کنترل و از پيوستن معترضين به هم جلوگيری نمايد. دسته های پليس تظاهر کنندگان را به طرق مختلف از هم جدا کرده و با محاصره آنها اجازه حرکت را از آنها سلب می کردند. در بستر همين سياست بخش بزرگی از مردم در محل بانک مرکزی انگلستان برای ساعت ها در محاصره نگهداشته شده و به آنها اجازه حرکت و خروج از منطقه داده نمی شد. برغم همه اين اقدامات، گروهی از تظاهر کنندگان موفق شدند که راه خود را به درون ساختمان بانک سلطنتی انگليس باز کرده و با اشغال آن پلاکارد های اعتراضی خود را بر سقف و پنجره های اين ساختمان نصب کنند.
تظاهرات اول آپريل عليرغم همه تشبثات پليس حرکت اعتراضی موفقی بود که به مثابه هشداری به برگزار کنندگان کنفرانس سران ۲۰ کشور صنعتی تلقی می شد.به اين وسيله نيرو های مبارز و توده های ستمديده اعلام می کردند که وضع نکبت بار کنونی که حاصل سيستم سرمابه داری و سياست های غارتگرانه و ضد کارگری آنهاست را تحمل نکرده و برای مقابله با اين سياست ها به هر وسيله ای توسل خواهند جست.
در پايان تظاهرات، برخورد هائی بين پليس که بطور وسيعی از تظاهر کنندگان عکس می گرفت و گاه برخورد های تحريک آميزی داشت با تظاهر کنندگان رخ داد که در نتيجه تعدادی از معترضين مجروح و تعدادی نيز دستگير شدند.
فعالين چريکهای فدائی خلق ايران – لندن
اول آپريل ۲۰۰۹

http:/www.siahkal.com