عصر نو
www.asre-nou.net

راه اندازی ۵۷۴ خانه قرآن و دارالقرآن در پایتخت


Fri 18 01 2013

یلنا: معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: راه اندازی ۳۷۴ خانه قرآن و عترت در محله‌ها و ۲۰۰ دارالقرآن در سطح شهر نشانگر اهتمام ویژه مدیریت شهری به بسط و توسعه فرهنگ قرآن است.

به گزارش ایلنا، سید محمدهادی ایازی در دهمین همایش بین المللی بانوان قرآن پژوه که با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد همچنین رییس مجلس شورای اسلامی برگزار شد، ضمن بیان این مطلب افزود: برگزاری این همایش در شرایطی که متاسفانه فعالیت‌های افراطی فمنیستی در جامعه رو به گسترش است به طور شاخص حائز اهمیت است.

وی گفت: اداره جامعه بر مدار دین و اثبات کارآمدی آن در اداره امور مهم‌ترین رویکرد شهرداری تهران محسوب می‌شود.

ایازی ادامه داد: جوان به عنوان تاثیر پذیر‌ترین قشر در جوامع مطرح هستند و این لزوم افزایش زمینه مشارکت آن‌ها در اجرای فعالیت‌های فرهنگی، مذهبی، اجتماعی و هنری را یادآوری می‌کند.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران تصریح کرد: مدیریت فرهنگی شهر با اجرای جشنواره‌های متعدد فرهنگی، هنری، معرفتی و مذهبی سعی در ترغیب جوانان به حضور و فعالیت اجتماعی دارد تا از این رهگذر حس هویت دینی و اسلامی در جامعه تقویت شود.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره قرآنی شمسه گفت: دور اول جشنواره قرآن شمسه سال ۹۰ با حضور و مشارکت ۵۳ هزار شهروند برگزار شد و بخش قابل توجهی از این مشارکت با حضور بانوان رقم خورد.

ایازی افزود: توسعه فرهنگ قرآن و فراهم کردن زمینه انس شهروندان با قرآن بسیاری از مشکلات جامعه نظیر پایین بودن آستانه تحمل در برابر سختی‌ها زندگی را مرتفع خواهد کرد. ترسیم چهره قرآنی و مذهبی برای کلانشهر تهران مهم‌ترین دغدغه شهرداری تهران محسوب می‌شود.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران تصریح کرد: قبل از انقلاب تنها ده درصد بانوان در امور فرهنگی مشارکت داشتند ولی این رقم بعد از انقلاب به ۵۰ درصد رسیده است.

وی با اشاره به فعالیت‌های شهرداری تهران در حوزه بسط و گسترش فرهنگ قرآنی گفت: راه اندازی ۳۷۴ خانه قرآن و عترت در محله‌ها و ۲۰۰ دارالقرآن در سطح شهر نشانگر اهتمام ویژه مدیریت شهری به بسط و توسعه فرهنگ قرآن است.