عصر نو
www.asre-nou.net

هزینه میلیاردها تومان برای عزاداری ماه محرم


Thu 8 11 2012

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس محمدهادی ایازی در نشست خبری که به مناسبت افتتاح دهمین نمایشگاه عطر سیب در بوستان ولایت برگزار شد، اظهار داشت:‌ هیئت‌های دانش‌آموزی 250 هزار تومان، هیئت‌های مستقل 300 هزار تومان و هیئت‌های دانشجویی تکیه‌ها، حسینیه‌ها و مساجد 400 هزار تومان بن‌کارت برای خرید اقلام مورد نیاز دریافت می‌کنند.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران بیان داشت: تاکنون حدود 462 هیئت به این نمایشگاه مراجعه کرده‌اند و برآورد می‌شود تا روز اختتامیه پذیرای 16 هزار هیئت در این نمایشگاه باشیم.

ایازی درباره اقداماتی که شهرداری تهران در ماه محرم انجام می‌دهد، گفت: برنامه‌های گسترده‌ای در نظر گرفته شده است که همزمان با برگزاری مراسم‌های مردمی اجرا می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در 2 روز پایانی ماه محرم خیمه‌های معرفت را در مناطق 22 گانه برگزار می‌کنیم، گفت: در سطح شهر اجرای نمایش‌های آئینی را در دستور کار خواهیم داشت.

ایازی در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر نحوه تبلیغات در سطح شهر در ایام ماه محرم اظهار داشت: مجموعه شهرداری بیش از 200 برنامه در ایام ماه محرم اجرایی می‌کند.

وی ادامه داد: درباره هویت بصری شهر یکی از برنامه‌هایی که شهرداری تهران انجام می‌دهد تبلیغات برای هویت‌بخشی است.

سخنگوی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: امسال پرچم‌های بزرگ عزاداری در سطح شهر به اهتزاز درمی‌آید و پرچم‌های گنبد ملکوتی حضرت ابوالفضل العباس و امام حسین نیز در سطح شهر نصب می‌شود.