عصر نو
www.asre-nou.net

اخبار و گزارشات کارگری ۳۱ تیرماه ۱ مرداد ۱۳۹۱


Sun 22 07 2012

اخبار و گزارشات کارگری ۳۱ تیرماه ۱۳۹۱

- تجمع اعتراضی70کارگراخراجی کارخانه پیچ ومهره کامکان سیرجان مقابل فرمانداری
- تجمع اعتراضی كارگزاران شركت مخابرات استان همدان براي چندمين بار
- کلیه کارکنان جهت ادامه مراحل بیمه بیکاری به بیمه 17 مراجعه کنند
- گل آلودکردن آب برای براي كاستن از حقوق و مزایای بازنشستگان تامین اجتماعی
- تاثير شغل پدر بر نارسايي‌هاي مادرزادي نوزاد/فهرست خطرناك‌ترين مشاغل براي سلامت فرزندان
- درگیری پلیس پرو با هزاران بی خانمان

تجمع اعتراضی70کارگراخراجی کارخانه پیچ ومهره کامکان سیرجان مقابل فرمانداری

به گزارش31تیرفارس،70 نفر از کارگران اخراجی کارخانه پیچ و مهره سیرجان با نام کامکان در اعتراض به اخراج خود مقابل فرمانداری این شهر پیش از ظهر امروز تجمع کردند.
کارگران در اعتراض به اقدام کارخانه اعلام کردند که برخی از آنها 15 تا 20 سال سابقه کار دارند و در این سن‌ چگونه می‌توانند‌ کار‌ دیگری داشته باشند.
بنا بهمین گزارش،منصور عارفی‌زا‌ده یکی از کارگران اخراج شده اظهار داشت: بسیاری از کارگران غیربومی‌ که سابقه یک‌ یا دو سال دارند، مانده‌اند و ما که بومی هستیم، اخراج شده‌ایم، هفته گذشته برگ لغو قرار‌داد ‌و اخراج را به دست ما دادند و ما امروز آمده‌‌ایم حرف خود را به گوش مسئولان برسانیم.
رضا سنگ‌پهنی یکی دیگر از کارگران گفت: می‌گویند محل فروش تولیدات را نداریم و شرکت ایران خودرو و سایپا محصولات ما را نمی‌خرند و تولیدات روی دست ما مانده است و ما را اخراج کرده‌اند، پس تکلیف ما چیست و خانوا‌ده ما چه باید بکنند.
علی اندایش نماینده کارگران اخراجی که خود نیز سرپرست بخشی از کارخانه بوده است، می‌گوید: اگر دستگاه‌های شرکت تعطیل شده است و تولید نمی‌کند، چرا پیچ و مهره با نام همین شرکت از چین وارد می‌شود، مسئولان فکری برای بیکاری کارگران 15 تا 20 سال سابقه کنند.
برپایه این گزترش،محمد‌مهدی بیگ‌زاده مدیر کارخانه کامکان اظهار داشت: ‌69 کارگر اخراجی قراردادی بودند که قرارداد آنان به پایان رسیده‌ و طی دو مرحله با توجه به نیازی که نداشتیم، اخراج شدند.
وی افزود‌: بخش عمده‌ای از سهم بازار را که خودروسازان سایپا و ایران خودرو در کشور مشتریان ما بودند به دلایلی که آنها هم نیاز ندارند از دست داده‌ایم.
بیگ‌زاده عنوان کرد: 70 درصد دستگاه‌های تولیدی ما تعطیل شده‌اند و نمی‌توانیم کارگری داشته باشیم و اگر این روند ادامه یابد، 150 کارگر دیگر هم با تعطیلی کارخانه بیکار می‌شوند.
وی گفت: انتخاب کارگران برای اخراج هم بر اساس مرخصی‌ها‌، کم‌کاری‌ها و یا اخطارهای انضباطی بوده است که بر‌اساس تصمیم هئیت مدیره کارخانه اخراج شده‌اند و اگر روزی نیاز به کارگر باشد و وضعیت خوب شود، قطعا از وجود آنان استفاده می‌شود.
بیگ‌زاده تصریح کرد: با‌ روال کنونی برای ادامه کار، کارخانه متضرر است و تعطیل می‌کنیم.

تجمع اعتراضی كارگزاران شركت مخابرات استان همدان براي چندمين بار

به گزارش 29تیرسامانه آنلاین، این تجمع مقابل ساختمان مرکزی مخابرات استان برگزار شد.
این گزارش حاکیست، تنی چند از تجمع کنندگان طی گفتگو یی خواستار دریافت حقوق عقب افتاده خود از طریق رسانه‌های استانی شدند.
در این میان اسد خزائی از کارگزاران نهاوند گفت: تنها صحبت ما این است که مطابق "قانون کار" با ما برخورد شود.
وی ادامه داد: متأسفانه این چندمین بار است که ما خواسته خود را با مسئولین مخابرات استان در میان می‌گذاریم اما هیچ یک از آنها به هیچ عنوان پاسخگوی مطالبات نبوده‌اند.
وی بااشاره به اینکه حقوق دریافتی کارگزاران و به ویژه کارگزاران روستایی به هیچ وجه پاسخگوی شرایط اقتصادی جامعه نیست اظهار داشت: دریافتی اکثر کارگزاران ماهیانه حدود 170 تا 200 هزار تومان می‌باشد و این در شرایطی است که ما در بعضی اوقات 24 ساعته برای مخابرات کار می‌کنیم.
وی اضافه کرد: با تحصیلات لیسانس و دارا بودن عائله و فرزند تنها در حدود 200 هزار تومان دریافت مالی برخی از ما می‌باشد و این در حالی است که هیچ یک از مسئولین این سازمان قادر نخواهند بود در چنین شرایطی زندگی خود را اداره کنند.
همچنین در ادامه الف- ط یکی دیگر از کارگزاران معترض گفت: این اولین بار نیست که ما اعتراضات خود را اعلام می‌کنیم حتی به صورت کتبی نیز این خواسته‌ها را اعلام کرده‌ایم اما پاسخگویی وجود ندارد.
وی افزود: ما خواستار این هستیم که در یک جلسه حضوری با مسئولین بتوانیم مشکلاتمان را بازگو کنیم.
وی ادامه داد: ما در روستا باید وقت و بی‌وقت و حتی نیمه شب نیز مشغول به کار باشیم اما در قبال آن هیچ گونه حق و حقوقی دریافت نمی‌کنیم.
بگفته این فرد عده‌ای از کارگزاران 18 ماه و عده‌ای 8 ماه است که حقوق دریافت نکرده‌اند مثلاً خود من از دی ماه سال 89 هیچ گونه حق الزحمه‌ای دریافت نکرده ام.
وی مسئولین استانی و حتی کشوری را در این خصوصی مقصر دانست و اعلام کرد: مسئولین استانی در قبال ما سلیقه‌ای عمل می‌کنند و مدیران کشوری نیز می‌گویند در قبال کارگزارانی مشابه ما هیچ گونه دستور العملی وجود ندارد.
بنا به گزارش31تیرایسنا،در روزهاي گذشته خبرنگارانی که برای پوشش خبری تجمع اعتراض آمیز کارگزاران مخابرات استان حضور یافته بودند مورد بی احترامی و برخورد یکی از کارکنان حراست شرکت مخابرات قرار گرفتند.

خبری درباره کارگران اخراجی شهاب خودرو:

کلیه کارکنان جهت ادامه مراحل بیمه بیکاری به بیمه 17 مراجعه کنند
خوب خدا رو شکر مشکلات پیش روی بیمه بیکاری حل شده و دوستان میتونند جهت ادامه مراحل اداری بیمه بیکاری از روز شنبه 91/04/31 به شعبه 17 بیمه تامین جتماعی روبروی اکباتان مراجعه کنند!
فلسفه تصویب قانون بیمه بیکاری این بوده که از شخصی که بیکار شده تا زمانی که شغل جدیدی پیدا کنه حمایت بشه اونوقت بعد از گذشت 5 ماه ما هنوز تو گیر و دار مراحل اداری هستیم !
آقایان مسوول یعنی شما نمیدونید یک کارمند حقوق بگیر اجاره خونه داره ،‌‌ قسط داره ، خرج خونه و زندگی داره ؟!!!
مگه ما چقدر حقوق میگرفتیم که الان باید پس اندازی داشته باشیم و تو این مدت از اون استفاده میکردیم ؟!!!
یک کارگر با زن و بچه الان با شروع ماه رمضون با این بی پولی چیکار باید بکنه ؟!!!
خدایا ماه رمضان امسال یکجور دیگه مهمونت هستیم ، هوامونو داشته باش !
برگرفته ازوبلاگ کارگران ایران شهاب خودرو

گل آلودکردن آب برای براي كاستن از حقوق و مزایای بازنشستگان تامین اجتماعی

هیچ كدام از حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی مانند حق عائله‌مندی، بن، حق سفر و... بازنشستگان همانند بازنشستگان لشکری و کشوری نیست.
به گزارش مورخ 31تیرایلنا،مدیر کل اسبق شهرستان‌های تامین اجتماعی استان تهران اعلام کرد: افزايش 18 درصدي مستمري بازنشستگان تامين اجتماعي مربوط به ماده 96 تامين اجتماعي است و ارتباطي به افزايش 100 هزارتوماني ندارد.
محمد جعفری با بيان اينكه طبق ماده ۹۶ سازمان تامین اجتماعي کلیه بازنشستگان بايد از افزایش ۱۸ درصدی مستمری برخوردار شوند، گفت: بازنشستگان طبق اعلام مقامات تامين اجتماعي باید فارغ از افزایش ۱۰۰ هزار تومانی ، از افزایش مستمری سالیانه که هر ساله طبق تورم تعیین می‌شود برخوردار شوند. از این رو هر گونه اقدامی خلاف این سیاست غیر قانونی تلقی می‌شود.
اين كارشناس امور تامين اجتماعي با بیان اینکه موضوع همسان سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی و کشوری از دو سال پیش مطرح شده بود گفت: نمایندگان مجلس با تصویب قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان، برای این قانون در بودجه ۹۰ ردیفی را مشخص کرده‌اند.
به گفته جعفری: بازنشستگان با مشکلات زیادی مواجهند به همین دلیل یکی از اقداماتی که می‌توان برای آن‌ها انجام داد همسان سازی حقوقشان است که این موضوع نیز پیگیری شده و امیدواریم مشکلاتش از این طریق برطرف شود.
جعفری همچنین به میزان حقوق و مزایای دریافتی بازنشستگان تامین اجتماعی انتقاد کرد و گفت: هم اکنون هیچ كدام از حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی مانند حق عائله‌مندی، بن، حق سفر و... بازنشستگان همانند بازنشستگان لشکری و کشوری نیست.

تاثير شغل پدر بر نارسايي‌هاي مادرزادي نوزاد/فهرست خطرناك‌ترين مشاغل براي سلامت فرزندان

مطالعات جديد نشان مي‌دهد پدراني كه داراي شغل‌هايي خاص هستند، بيشتر در معرض خطر داشتن فرزنداني با مشكلات مادرزادي قرار دارند.
به گزارش 30تیرایسنا،محققان دانشگاه كاروليناي شمالي داده‌‌هاي «مطالعه ملي پيش‌گيري از نارسايي‌هاي تولد امريكا» را مورد بررسي قرار دادند.
آن‌ها مشاغل نزديك به يك هزار مرد را كه فرزندي با مشكلات حين تولد داشتند بررسي كردند. اين داده‌‌ها با اطلاعات به دست آمده از چهار هزار مرد كه فرزندانشان به ناهنجاري‌هاي مادرزادي مبتلا نبودند، مقايسه شد.
محققان از يك مدل رياضي براي تحليل‌ خود بهره بردند و مشاغل را بر اساس قرار گرفتن در معرض مواد شيميايي يا ديگر خطرات بالقوه به 63 گروه گروه‌بندي كردند.
آن‌ها دريافتند كه فقط دو سوم اين شغل‌هاي تحليل شده به داشتن فرزندي با نقص تولد مرتبط بودند و يك سوم آن‌ها با هيچ نوع خطر افزايش يافته ارتباط نداشتند.
مشاغل خطرناك شامل معمار و طراح، متخصصان مراقبت‌هاي بهداشتي، دندانپزشكان، آتش‌نشانان، ماهيگيران، كارگران مونتاژ خودرو، هنرمندان، كارگران تاسيسات ذوب و ريخته‌گري‌ها، كارگران معادن سنگ، بلوئرها و كاترهاي شيشه، نقاشان، رانندگان قطار، سربازان و رانندگان تجاري بودند.
در اين مطالعه مشاغلي نيز با نقايص متعدد مرتبط بودند كه مي‌توان به هنرمندان (نقص دهان، چشم، گوش، روده، جوارح و قلب)، عكاسان و پردازنده‌هاي عكس (غياب يا بافت ناقص چشمي، آب‌مرواريد، گلوكوم)، رانندگان (غياب يا بافت ناقص چشم، گلوكوم) و خاكبردارها و متصديان فضاهاي باز(ناهنجاري‌هاي روده) اشاره كرد.
به ادعاي دكتر آندرو اولشان از دانشگاه كاروليناي شمالي، تعدادي از اين شغل‌ها با بيش از يك نقص و در حوزه يكسان آناتومي مرتبط بودند. براي نمونه، عكاسان و پردازنده‌هاي عكس با سه نوع نقص مجزاي چشم مرتبط بودند.
اين يافته‌ها منعكس‌كننده تحقيقات ديگر مبني بر نقش‌هاي پدري در آسيب جنيني بود و نتايج بدست آمده به آن‌ها در مطالعه آسيب‌هاي شغلي كمك خواهد كرد.
جزئيات اين مطالعه در مجله Occupational and Environmental Medicine انتشار يافته است.

درگیری پلیس پرو با هزاران بی خانمان

به گزارش21ژوئیه یورونیوز، در دومین روز درگیری میان پلیس پرو و بی خانمانهایی که یک اقامتگاه شخصی را به اشغال خود درآورده اند، حداقل یک نفر کشته و یک پلیس هم زخمی شد.
پلیس از گاز اشک آور برای اخراج 2500 بی خانمانی استفاده کرد که از دو روز پیش این مکان را در لیما پایتخت پرو به اشغال خود درآورده اند.
سی ویکم تیرماه1391

*******

اخبار و گزارشات کارگری ۱ مرداد ۱۳۹۱

- نگرانی از وضعیت جلیل محمدی و علیرضا عسگری به دلیل شرایط بد زندان!
- تشدید فشارهای نژادپرستانه علیه مهاجران افغانستانی
- تجمع اعتراضی فارغ‌التحصیلان تربیت معلم مقابل مجلس
- تجمع مربيان پيش‌دبستاني در اعتراض به تمديد نشدن قرادادشان
- کارگری دیگر جانش را از دست داد
- مرگ کارگرجوان نيشابوري در حين كار
- اتحادیه معلمان شیکاگو یک گام دیگر به اعتصاب نزدیکتر شدند

نگرانی از وضعیت جلیل محمدی و علیرضا عسگری به دلیل شرایط بد زندان!

همان‌طور که در خبرهای قبلی گفته شد «جلیل محمدی» و «علیرضا عسگری» اکنون در «ندامتگاه مرکزی کرج» زندانی هستند. بر اساس سابقه‌ای که در دست است، این زندان شرایط بسیار بدی دارد و زندانیان خطرناک زیادی در آن بسر می‌برند و هرازگاهی جدال‌های خونینی در آن اتفاق می‌افتد که منجر به حوادث ناگواری می‌شود. به همین جهت کمیته‌ی هماهنگی به شدت نگران دو عضو در بندش است و ضمن اعتراض به تدام بازداشت آنان، مسئولیت مستقیم هرگونه اتفاق ناشی از نگهداری «جلیل محمدی» و «علیرضا عسگری» بین زندانیان خطرناک (قاتل، مواد مخدری و...) را متوجه نیروهای امنیتی و قضایی می‌داند.
کمیته‌ی هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل‌های کارگری-
1 مرداد 1391

تشدید فشارهای نژادپرستانه علیه مهاجران افغانستانی

در چند هفته ي اخير هم زمان با بالا گرفتن فشارهاي اقتصادي و بحران بيكاري ها، تهاجم به كارگران افغان و ايجاد محدوديت براي آنان افزايش يافته است. در خبري شنيده مي شود كه مسوولان استان مازندران از ورود افغان ها به اين استان جلوگيري كرده و در خبر ديگر كارگران اهل افغانستان كه براي شهرداري مشغول به كار بودند، توسط پليس تهران دستگيرشده اند تا اوراق آنها را بررسي شود و احيانا اگر عده اي از آنان " غيرقانوني"!؟اند، اخراج شوند.
هم زمان در برخي موارد ازورود آنان به پارك ها جلوگيري شد و در شهرهايي همانند يزد به بهانه ي تجاوز و قتل دختر ايراني به دست يك مهاجر، كارگران و زحمتكشان اين كشور جنگ زده كه براي كار و گذران روزي به مردم ما پناه آورده اند، مورد تهاجم قرار گرفتند.
سال هاست گروهي از مردم افغانستان ‌با درد و رنج و زحمت در ايران كارهاي شاق و طاقت فرسا را تحمل مي كنند وهرچند كه زندگي سخت وپر مشقتي دارند و بارها از طرف نيروهاي انتظامي دستگير و به مرز ها عودت داده شده اند اما به دليل شرايط وحشتناك جنگ و زندگي در افغانستان بار ديگر، از طرق مختلف، براي كار و به دست آوردن لقمه نان بخور و نمير و نجات خانواده خودشان از فقر و گرسنگي به ايران باز مي گردند .
در ميان آنان كارگراني هستند كه بيش از دو تا سه دهه است كه در ايران زندگي مي كنند، در اينجا ازدواج كرده وصاحب فرزند شده اند، اما كودكان آنان به بهانه ي نداشتن شناسنامه و اوراق هويت از تحصيل محرومند و به بهانه ي نداشتن اوراق هويت و مجوز كار مورد انواع اخاذي ها قرار مي گيرند و صاحبان سرمايه نيز نيروي كار ارزان آنان را به شديد ترين وجه استثمار مي كنند.
همه ي اينها درحالي كه در استان هايي مانند خراسان يا ساير استان هاي مرزي از سرمايه داران افغان دعوت مي شود همراه با شركاي ايراني شان به استثمار نيروي كار بپردازند و مقامات محلي قول هر گونه همكاري و مساعدت را به آنان مي دهند.
كانون مدافعان حقوق كارگر كه بنا بر منشور خود دفاع از كارگران و زحمتكشان را در همه ي زمينه ها وظيفه ي خود مي داند، خواهان حقوق برابر براي زنان، كودكان وكارگران مهاجر افغانستان در ايران است وداشتن يك زندگي شرافتمندانه، را حق مسلم آنان مي داند. حق تحصيل، بهداشت،‌ كار مسكن مناسب از حقوق اوليه تمام انسانهاست و هر گونه اجحافي به اين مهاجران را محكوم مي كند.
نبايد فراموش شود تا زماني كه مساله جنگ و اشغال نظامي اين كشور ادامه دارد، مهاجرت انتخاب ناگزير بسياري از مردم جنگ زده افغانستان است.
كانون مدافعان حقوق كارگر
۲۲ ژوئیهٔ ۲۰۱۲

تجمع اعتراضی فارغ‌التحصیلان تربیت معلم مقابل مجلس

به گزارش 1مردادفارس، تعدادی از فارغ‌التحصیلان دانشگاه تربیت معلم صبح امروز مقابل مجلس تجمع کردند.
برپایه این گزارش،یکی از تجمع کنندگان گفت: که قرار بود بعد از اتمام دوره دانشگاه ما را در آموزش و پرورش استخدام کنند ولی در حال حاضر که بیش از دو سال از فارغ‌التحصیلی ما می‌گذرد، هنوز مسئولان اقدامی در این رابطه انجام ندادند.
وی با بیان اینکه تجمع کنندگان امروز از سراسر کشور مقابل مجلس آمده‌اند، افزود: از نمایندگان دوره نهم مجلس می‌خواهیم که مسئله اشتغال فارغ التحصیلان تربیت معلم را پیگیری کند.
تجمع مربيان پيش‌دبستاني در اعتراض به تمديد نشدن قرادادشان
به گزارش1مردادایسنا،تعدادي از مربيان پيش‌دبستاني در اعتراض به بيكار شدن و تمديد نشدن قراردادشان در سال جاري در مقابل مجلس تجمع كردند.
این گزارش حاکیست،تعدادي از مربيان پيش‌دبستاني از شهرهاي مختلف با تجمع در مقابل مجلس از نمايندگان خواستند تا نسبت به تعيين تكليف تمديد قرارداد آنها در سال جاري اقدامات لازم را انجام دهند.
يكي از اين مربيان گفت: بعد از اضافه شدن سال ششم به دبستان، حدود 25 هزار نفر از مربيان پيش‌دبستاني به دليل نبود ظرفيت بيكار شدند و قراردادهاي آنها در سال جاري تمديد نشد.
وي افزود: به ما گفته‌اند كه در بخش غيردولتي فعاليت كنيم. اين در حالي است كه در روستاها مردم حاضر به ثبت نام فرزندانشان در مدارس غيرانتفاعي و غيردولتي نيستند. اين شرايط تنها باعث شده كه تعداد بسياري از معلمان بيكار شوند.

کارگری دیگر جانش را از دست داد

اتحادیه آزاد کارگران ایران: محمد منبری 40 ساله امروز یکشنبه اول مرداد در حین کاردچار حادثه شد و
جانش را از دست داد.محمد منبری کارگر سد دولاب در جاده کامیاران –سنندج امروزساعت 8 صبح در حالی
که مشغول کاربود دستگاه بتون رویش واژگون شد و به بیمارستان توحید سنندج انتقال داده شد ,ولی متاسفانه
در بعد از ظهر امروز جان باخت.
محمدمنبری دارای زن و فرزند بود که خانواده وی در شهر ساوه زندگی میکردند.روزی نیست که خبر مرگ
کارگری را در زیر فشار کار و نا امنی محیط کار شاهد نباشیم کارگری که به خاطر زنده ماندن خود و
خانواده اش مجبور میشود فرسنگها جدا از خانواده کار و زندگی کند ولی این سیستم اقتصادی کوچکترین
اهمیتی به جان انسانها نمی دهد و فقط سود و سود را میشناسد.
اتحادیه آزاد کارگران ضمن تسلیت به خانواده محمد منبری خود را در غم از دست دادن ایشان شریک میداند.
اتحادیه آزاد کارگران ایران

مرگ کارگرجوان نيشابوري در حين كار

به گزارش مورخ 1مردادایلنا،فرمانده انتظامی نیشابور از مرگ دلخراش یک کارگر جوان 24 ساله در یکی از روستاهای بخش سرولایت اين شهرستان خبر داد.
برپایه این گزارش، سرهنگ محمدحسن امیری افزود: این کارگر جوان ساعت 6 بامداد روز گذشته هنگام کار به علت رها شدن دکل جرثقیل و اصابت آن به سرش دچار جراحت شدیدی شد و در دم جان خود را از دست داد.

راهپیمایی صدها شهروند جویای کار در پایتخت اسپانیا

به گزارش22ژوئن یورونیوز،صد‌ها تن شهروندان جویای کار اسپانیا روز شنبه در شهر مادرید، پایتخت این کشور علیه سیاست های اقتصادی دولت به تظاهرات پرداختند.
در این اعتراض تظاهرکنندگان با در دست داشتن پلاکاردهایی که روی آن شعارهایی خطاب به دولت نوشته شده بود از برابر بانک مرکزی عبور کرده و ده‌ها کیلومتر را راهپیمایی کردند.
یک شهروند با اشاره به تصمیم‌های تازه دولت می‌گوید: «با این قوانین، بیکاری کم نمی‌شود هیچ، خواهیم دید که افزایش هم می‌یابد.»
خوزه می‌گوئل گارسیا، یکی از این معترضان نیز در تشریح اعتراض در شهر مادرید گفت: «اعتراض‌های دیگری هم به وسیله اتحادیه‌های کارگری سازماندهی شده است. مواردی وجود دارد که شمار زیادی از مردم با آن موافق نیستند و چنانچه می‌توانید ببینید بسیار کمتر نشان اتحادیه‌های کارگری دیده می‌شود. این جنبش پایه‌ای است‌‌ همان چیزی که ما نیاز داریم.»
دومینیک لافوئنت، یکی دیگر از تظاهرکنندگان درباره علت حضورش در این اعتراض خیابانی می‌گوید: «من می‌خواهم هرچیزی که در اروپا بر سر آن مذاکره شده اینجا و در این منطقه هم با همه سیاستمداران مورد بحث قرار گیرد. ما تصمیم‌هایی را می‌گیرم و آن را به اتحادیه می‌بریم تا بگوییم که اسپانیایی‌ها واقعا چه می‌خواهند. بنابراین چیز بیشتری به ما تحمیل نخواهد شد.»
از هفته گذشته که دولت اسپانیا اعلام کرد تا سال ۲۰۱۴ میلادی ۶۵ میلیارد یورو در هزینه‌های بخش عمومی صرفه جویی خواهد کرد، اقصی نقاط این کشور شاهد برپایی تظاهرات بوده است. دولت این کشور اروپایی که با بحران مالی رو به روست در نظر دارد تا با اعمال سیاست‌های ریاضت اقتصادی از کسری بودجه جلوگیری کند.
اتحادیه معلمان شیکاگو یک گام دیگر به اعتصاب نزدیکتر شد
اتحادیه معلمان شیکاگو (CTU )، پس از رد پیشنهادات"هیت داوری" در مورد اختلافات قراردادی اتحادیه شان با "شهردار۱% یک درصدی" رهام امانوئل (رئیس دفتر سابق اوباما) یک قدم به اعتصاب در پاییز نزدیک تر شد.
علیرغم مطلوبتربودن پیشنهادات اقتصادی ارائه شده از جانب"هیت داوری" نسبت به پیشنهادات اولیه شهرداری ، رهبری اتحادیه به نمایندگان رد این پیشنهادات را توصیه کردو مجمع نمایندگان اتحادیه به اتفاق آرا بر علیه آن رای داد.
خزانه دار اتحادیه کریستین می له گفت:دلیل مخالفتش با پیشنهادات"هیت داوری" بی توجهی آنها به مسایل و مشکلات آموزش و پرورشی مطرح شده از سوی اتحادیه است.وی افزود: "دغدغه هایشان درباره آموزش و پرورش در این توصیه ها اصلا موردملاحظه قرارنگرفته است".
جیم کاوالرو ، دبیر دبیرستان و یک نماینده اتحادیه گفت: " کیفیت مسائل آموزش و پرورشی مانند کلاس های کوچکتر،به حدکافی در دسترس بودن کامپیوترسر کلاس , پرستاری و خدمات اجتماعی برای دانش آموزان به مراتب مهم تر از مقدار پول در قرارداد میباشد".
اول مردادماه1391
akhbarkargari2468@gmail.com