مرغ سال گذشته ۲۵۰۰، به بیش از 6000 تومان درامسال رسید؟!
Sun 24 06 2012
آفتاب: گویا تابستان داغ و طولانی برای مجلس آغاز شده است. تعویق اجرای فاز دوم هدفمندی، دیدار با وزیر انگلیسی در کابل و هماکنون افزایش بیسابقه و عجیب بهای مرغ، باعث شده تا بتوان روزهای پر کار و پر جدالی را برای مجلس متصور شد.
اکنون که علی اکبر صالحی به دلیل دیدار پرحاشیهاش با «ویلیام هیگ» به مجلس احضار شده است، فراتر رفتن بهای مرغ از کیلویی شش هزار تومان ـ آن هم در آستانه ماه مبارک رمضان ـ شاید پای وزیر حهاد کشاورزی را به مجلس باز کند.
در این باره باید گفت، بهای مرغ که سال گذشته در مرز ۲۵۰۰ تومان بود، در فاصله یک سال به بیش از شش هزار تومان رسیده است.
روزنامه قدس با گزارشی با نام «مرغ، چاشنی استیضاح وزیر» به این موضوع پرداخته است.
افزایش بهای مرغ، روزنامه ایران را هم به واکنش واداشته است. پیشترها که این روزنامه از ترفندهای دولت برای سروسامان دادن به بازار لبنیات خبر میداد، سرانجام سپر انداخت و نوشت: دولت برای پایین آوردن بهای شیر به میدان آمد، ولی شیر کمیاب شد.
اکنون نیز در حالی که بهای بالای مرغ در چند روز اخیر، بازار مواد غذایی را به هم ریخته، این روزنامه، از پخش روزانه بیست تن مرغ ۴۴۰۰ تومانی خبر داده و نوشته است که قیمتهای کنونی کاذب است و به زودی شاهد تعدیل قیمتها خواهیم بود.