عصر نو
www.asre-nou.net

آبادان و خرمشهر در طوفان گرد و غبار غرق شدند


Sat 2 06 2012

به گزارش خبرگزاری فارس از آبادان، در دو روز اخیر وزش بادهای شدید همراه با گرد و غبار شهرهای آبادان و خرمشهر را در هم کوبیده و غرش طوفان‌زایی بر آرامش این دو شهر چیره شده است.
این طوفان خاک‌زا که سر و صدایش تا کیلومترها شنیده می‌شود با خطراتی نظیر شکستن شاخ و برگ درختان، قطعی کابل‌های برق و ... همراه بوده که همین امر خانه‌نشین کردن ساکنان منطقه را رقم زده است.
این روزهای گرم که با طوفان و ذرات چسبنده گرد و غبار در هم آمیخته، فضای زندگی شهروندان را تا حد زیادی دردسرساز کرده است.
طوفان مواج ساعت به ساعت شدیدتر شده و بنا به گفته مسئولان تا فردا تداوم خواهد داشت.
* تداوم طوفان گرد و غبار تا فردا
رئیس اداره هواشناسی آبادان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در آبادان اظهار کرد: به دلیل تغییرات فشار هوا در سطح استان خوزستان و تضعیف زبانه کم فشار، شاهد وزش بادهای قابل ملاحظه‌ای همراه با برخاستن گرد و غبار محلی در استان هستیم.
سعید ابراهیمیان خاطرنشان کرد: این وضعیت تا فردا بعدازظهر تداوم خواهد داشت تا تاریخ مذکور، خلیج فارس نیز مواج خواهد بود.
وی بیشترین دمای هوای منطقه را در 24 ساعت گذشته 45 و کمترین دما را 29 درجه سانتیگراد عنوان کرد.
رئیس اداره هواشناسی آبادان با اشاره به اینکه دمای فعلی آبادان 38 درجه است، گفت: دمای هوای شهرستان نسبت به روز گذشته کاهش دو درجه‌ای داشته است.
وی همچنین با اشاره به میزان رطوبت منطقه خاطرنشان کرد: در 24 ساعت گذشته بیشترین میزان رطوبت 26 و کمترین میزان آن 9 درصد گزارش شده است.
ابراهیمیان میزان رطوبت فعلی را 11 درصد و سرعت باد را 65 کیلومتر در ساعت عنوان کرد.