فایل ثبت نام دانشجویان بدهكار مسدود شد
اعتراض تعدادی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود:
Sun 1 02 2009
خبرگزاری كار ایران - تعدادی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود میگویند: با وجود دستور وزیر علوم مبنی بر اینكه هیچ دانشگاهی حق ندارد از انتخاب واحد دانشجویی كه قادر به پرداخت شهریه نیست، جلوگیری كند دانشگاه صنعتی شاهرود فایل آموزشی خود را بسته است.
به گزارش خبرنگار"ایلنا" این دانشجویان كه در دوره شبانه پذیرش شدهاند، در تماس با خبرگزاری"ایلنا" از بسته شدن فایل آموزشی دانشگاه خبر داده و اعلام كردند: تعدادی از دانشجویان این دانشگاه در مقطع كارشناسی ارشد هنوز موفق به انتخاب رشته نشدهاند.
به گفته دانشجویان معترض، كل شهریه دانشجویان كارشناسی ارشد چهار میلیون و 500 هزار تومان طی چهار ترم است كه از این مقدار باید ترمی یك میلیون تومان به این دانشجویان وام پرداخت شود اما این در حالی است كه هنوز وام این دانشجویان به دانشگاه واریز نشده است.