اخبار و گزارشات کارگری ۱۸ بهمن ماه ۱۳۹۰
- تجمع تعدادي از بهداشتكاران اصفهاني دربهارستان جهت تبدیل وضعیت ازپیمانی به رسمی
- پایان ضرب العجل15روزه دررابطه با تبدیل وضعیت نیروهای پیمانکاری به قراردادمستقیم
Wed 8 02 2012
- نامه ی اعتراض شاهرخ زمانی به حکم و شکایت وی از وزارت اطلاعات
- تجمع تعدادي از بهداشتكاران اصفهاني دربهارستان جهت تبدیل وضعیت ازپیمانی به رسمی
- پایان ضرب العجل15روزه دررابطه با تبدیل وضعیت نیروهای پیمانکاری به قراردادمستقیم
- پرستاران تهرانی حاضر به استخدام در مراکز دولتی نیستند
- مرگ کارگرجوان در عمق چاه
نامه ی اعتراض شاهرخ زمانی به حکم و شکایت وی از وزارت اطلاعات
تجمع تعدادي از بهداشتكاران اصفهاني دربهارستان جهت تبدیل وضعیت ازپیمانی به رسمی
به گزارش ایسناصبح امروز18بهمن ماه جمعي از بهداشت كاران زن اصفهاني با تجمع در مقابل مجلس درخواست تبديل وضعيت از پيماني به رسمي را داشتند.
پایان ضرب العجل15روزه دررابطه با تبدیل وضعیت نیروهای پیمانکاری به قراردادمستقیم
باوجود پایان ضرب العجل 15 روزه هیئت دولت به دستگاههای اجرایی مبنی بر فسخ قراردادهای امضا شده با پیمانکاران تامین نیروی انسانی و تبدیل وضعیت نیروهای پیمانکاری به قرارداد مستقیم، تغییری در وضعیت قراردادی کارکنان دستگاههای اجرایی ازجمله وزارت نفت ایجاد نشد.
هیئت دولت در مصوبه خود، همه دستگاههای اجرایی از جمله وزارت نفت را مکلف کرده بود تا با کارکنان شرکتی دارای حداقل یک سال سابقه کار شرکتی مستمر با پرداخت حق بیمه که فعالیتهای موضوع قرارداد را انجام میدادهاند، در مدت 15 روز پس از ابلاغ مصوبه یعنی پایان روز شانزدهم بهمن ماه طبق شرایط اعلامی قرارداد مستقیم امضا کنند.
به گزارش پانا نیوزبتاریخ18بهمن ماه ،به دنبال صدور این مصوبه، نگرانیها مبنی بر احتمال تعدیل و اخراج نیروهای انسانی فعال در شرکتهای پیمانکاری تا آنجا قوت گرفت که معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور با بیان اینکه هیچ دستگاهی حق اخراج نیروهای شرکتی را ندارد، تاکید کرده بود که هیچ دستگاهی نمیتواند نیروهای شرکتی که قرار است تبدیل وضعیت شوند، اخراج کند.
لطفالله فروزنده همچنین ضمانت اجرایی مصوبه مذکور را قانون و ذی حسابها دانسته و خاطرنشان کرده بود که هر گونه پرداخت به این شرکتها بعد از این 15 روز خلاف است و باید با سازوکار قانونی عمل شود.
اگرچه وزیر نفت در اواسط دی ماه در جلسه تودیع و معارفه معاون منابع انسانی خود از تبدیل وضعیت نیروهای پیمانکاری تا پایان سال خبر و توضیح داده بود که تبدیل وضعیت نیروهای پیمانکاری به قرارداد معین و ارائه سازوکارهایی اصولی برای برچیده شدن نظام پیمانکاری از صنعت نفت از موضوعاتی بودهاند که از ابتدای تکیه بر منصب وزارت نقت بر آن تاکید شده بود ولی پس از مصوبه هیئت دولت، وزارت نفت ترجیح داد سکوت اختیار کند.
به طوریکه باوجود خط و نشانهای معاون رئیس جمهوری، ضربالعجل تعیین شده هم به پایان رسید و خبری از تبدیل وضعیت نیروهای پیمانکاری که نشد و مسئولان وزارت نفت در برابر نگرانیهای نیروهای پیمانکاری واکنشی نشان ندادند.
از سوی دیگر با ورود هجمه ای از گلایه ها به شرکتهای پیمانکاری، انجمن صنفی کارفرمایان شرکتهای خدماتی، پشتیبانی و فنی مهندسی سراسر کشور نیز بیکار ننشست و در قالب نشستی خبری به ارائه توضیحاتی پرداخت. در این زمینه انتظامی رئیس هیات مدیره این انجمن بر اجرا نشدن ضربالعجل دولت برای حذف شرکتهای پیمانکاری تاکید کرد و مصوبه دولت را فاقد مطالعات کارشناسی شده دانست! همچنین خسروی نقوی یکی دیگر از نمایندگان این انجمن از احتمال اخراج گسترده کارکنان پیمانکاری خبر داد!
پرستاران تهرانی حاضر به استخدام در مراکز دولتی نیستند
یک میلیون و 200 هزار تومان حداقل دستمزدی است که با توجه به سختی کار حرفه پرستاری برای پرستاران تهران می توان در نظر گرفت.
به گزارش مورخ18بهمن ماه مهر،رئیس شورای عالی نظام پرستاری سید یعقوب جعفری اظهار کرد: پرستاران با این میزان حقوق و دستمزد حاضر به فعالیت در مراکز درمانی دولتی نیستند و غالباً جذب مراکز خصوصی می شوند.
وی ادامه داد: یک میلیون و 200 هزار تومان حداقل دستمزدی است که با توجه به سختی کار حرفه پرستاری برای پرستاران تهران می توان در نظر گرفت.
رئیس شورای عالی نظام پرستاری افزود: هم اکنون در تهران از استخدام در مراکز درمانی و بیمارستان های دولتی استقبال نشده است از این رو مسئولان در پی تغییر شرایط جذب پرستاران هستند.
جعفری با بیان اینکه حقوق و دستمزد پایین از علل مهاجرت پرستاران به سایر کشورها از جمله کشورهای منطقه است، گفت: دستمزد پرستاران در برخی کشورهای منطقه تا 5/2 میلیون تومان و در برخی دیگر از کشورها تا 5/3 میلیون تومان است.
وی ادامه داد: البته اجرای قانون ارتقای بهره وری و تصویب قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری تا حدودی پدیده مهاجرت پرستاران را کاهش داد.
رئیس شورای نظام عالی پرستاری یاد آور شد: روح حاکم بر قانون ارتقای بهره وری کاهش میزان ساعت کاری پرستاران و افزایش حقوق و دستمزد است و اینکه زندگی پرستاران با یک شیفت کاری تامین شوند.
مرگ کارگرجوان در عمق چاه
به گزارش مورخ 18بهمن ماه پایگاه خبری 125،این حادثه در شهر آرا، بعد از نیایش واقع شدومنجر به گاز گرفتگی چاهکن جوان هنگام حفر چاه و مرگ او شد.
ابوالفضل حسینعلی میرزا رئیس ایستگاه 10 در مورد حادثه گفت: این کارگر جوان در طبقه همکف ساختمان مسکونی مشغول حفر چاه بود که بر اثر تنفس گاز چاه در عمق 15متری بی هوش شده بود.
وی افزود: آتش نشانان بی درنگ پس از ایمن سازی محل و رعایت نکات ایمنی کارگر چاهکن را از درون چاه بیرون آوردند و به امدادگران اورژانس سپردند.
امدادگران اورژانس پس از انجام معاینات لازم مرگ وی را تایید و اعلام کردند.
هیجدهم بهمن ماه1390
|
|