اين بن بست بايد شكسته شود
Tue 13 01 2009
تا امروز به اعتراضات شيرين عبادی بنيانگذار شورای ملی صلح پاسخی در خور داده نشده است. بستن دفتر كانون مدافعان حقوق بشر به كدام بهانه؟ برگزاری شصتمين سالگرد تصويب اعلاميه جهانی حقوق بشر را ناكام گذاشتند، دفتر كانون را پلمب كردند، با دادن شعارهای ناشايست در مقابل دفتر وكالت خانم عبادی تجمع كردند و شعارهای موهن بر در و ديوار منزل ايشان نوشتند...، اين ها مبين چه اهدافی است؟
تحديد آزادی های فردی و فضای اجتماعی و اين همه غوغای غيرقانونی، مولود ادعايی است كه صحت ندارد. می گويند كانون مدافعان دارای پروانه رسمی فعاليت نيست ولی اصل ۲۶ قانون اساسی و قانون احزاب مصوب سال ۱۳۶۰ چنين ادعايی را منطقی نمی داند. در عين حال كميسيون ماده ۱۰ قانون احزاب، چهار سال پيش صدور مجوّز برای اين تشكل را تصويب كرده است، اما مسؤولين وزارت كشور تا به امروز وضعيت نهايی را روشن نكرده اند به رغم تكليف قانونی، از صدور پروانه برای كانون خودداری نموده اند. چرا؟
شورای ملی صلح با نظر به اين نوع برخوردهای سلبی و هزينه آور، خواهان بازگشايی دفتر كانون مدافعان حقوق بشر و پايان دادن به تحركات فرسايشی عليه خانم شيرين عبادی و ساير فعالان حقو قبشر است. خواست های كه همه آزاد انديشان ايران و جهان نيز خود را در انجام آن سهيم می دانند.
شورای ملی صلح
۲۵ دی ۱۳۸۷
|
|