عصر نو
www.asre-nou.net

تهدید یك فعال حقوق بشر


Sun 11 01 2009

دیروز دو نفر از مأموران با معرفی خود تحت عنوان كارمند اداره دارایی به دفتر كیوان صمیمی مدیر مسؤول نشریه توقیف شدهی نامه مراجعه كرده ولی به جای مطالعه دفاتر مالی به شناسایی افراد حاضر و بررسی فضای دفتر و پرس وجو پیرامون توقیف این ماهنامه پرداختند. این در حالی است كه چند روز پیش نیز در پرسش از همسایگان، مأمور اداره اماكن نیروی انتظامی در خصوص ساكنان ساختمان ماهنامه نامه تحقیقاتی را به عمل آورده بود و همچنین صمیمی اخیراً هم پیام تهدیدآمیز دریافت كرده است.
هفته پیش نیز روزنامه دولتی ایران و یكی از سایت های تندرو در گزارشی تحتعنوان "فعالیت مشكوك در یك نشریه توقیف شده" مسؤل این نشریه را با جملاتی مانند اقدامات ضد امنیتی، ترسیم نقشه اتحاد بین اصلاحطلبان مشاركتی و اپوزیسیون و دفتر تحكیم وحدت، حمایت از كمپین یك میلیون امضاء برای حقوق زنان، حمایت از بهائیان، آموزش دادن روشهای ناآرام كردن دانشگاه ها، میزبانی دو نشست جنجال برانگیز دانشجویان تحكیم وحدت، برگزاری نشست سراسری دانشجویان محروم از تحصیل، ... مخاطب قرار داده بود.
گفتنی است صمیمی عضو هیأت اجرایی شورای ملی صلح، رئیس انجمن حامیان حق تحصیل، عضو كمیته پیگیری بازداشت های خودسرانه، عضو شورای مركزی انجمن دفاع از آزادی مطبوعات و بنیانگذار كانون زندانیان سیاسی قبل از انقلاب است.