عصر نو
www.asre-nou.net

پيام هيئت سياسی ـ اجرائی سازمان فدائيان خلق ايران (اکثريت)

قاسملو از مشعل داران جنبش آزادی خواهانه بود

به مناسبت بيست و دومين سالگرد ترور دکتر قاسملو رهبر حزب دموکرات کردستان ايران
Tue 12 07 2011

aksariat.jpg
۲۲ تيرماه هرسال، يادآور ترور زنده ياد دکتر عبدالرحمن قاسملو دبيرکل حزب دموکرات کردستان ايران است. بيست و دو سال پيش در چنين روزی به فرمان رهبری جمهوری اسلامی دکتر قاسملو، عبداله قادری آذر و فاضل رسول را عوامل رژيم در شهر وين پايتخت اتريش به قتل رساندند. دکتر قاسملو و همراهانش در حالی قربانی تروريسم دولتی شدند که با حسن نيت و با هدف يافتن راه حلی مسالمت آميز برای تامين مطالبه برحق مردم کردستان ايران به مذاکره با نمايندگان جمهوری اسلامی رفته بودند. رهبری جمهوری اسلامی به جای استقبال از اقدام شجاعانه و مسالمت جويانه دبيرکل حزب دموکرات کردستان ايران، طبق برنامه ازپيش طراحی شده با گلوله به مطالبه حقوقی ملی هم ميهنان کردما پاسخ گفت. پايبندی زنده ياد قاسملو به پرهيز از خشونت در مبارزه سياسی به بهای جان او تمام شد. آمران ترور دکتر قاسملو همچنان بر تخت قدرت نشسته اند ، به دستور آنان تظاهرات مسالمت آميزمردم ايران در مناطق کردنشين و ساير شهرهای کشور با خشونت و نقض عريان حقوق بشر سرکوب می شود و عاملان آنان همچنان در خدمت دستگاه مرگ در ميان فعالان حقوق ملی ، دگرانديشان و مخالفان حکومت به دنبال طعمه انسانی هستند.

دکتر قاسملو مبارز سياسی و روشنفکر مبارزی بود که می دانست تحولات دمکراتيک در کردستان ايران و ساير مناطق کشور با پيروزی جنبش دمکراسی خواهی مردم سراسر ايران پيوند دارد و اين شناخت هوشمندانه دبيرکل حزب دموکرات کردستان ايران در شعار دمکراسی برای ايران و خودمختاری برای کردستان که راهنمای عمل حزب بود، بازتاب داشت. قاسملو می دانست که درايران هرگامی به سمت استقرار دمکراسی برداشته شود، مردم کردستان ايران به همان اندازه به تحقق مطالبات خود نزديکترخواهند شد.

قاسملو را رهبران جمهوری اسلامی با اين هدف ترورکردند که صدای اعتراض آزاديخواهانه مردم کردستان عليه استبداد و تبعيض در داخل و خارج از ايران به گوش کسی نرسد . قاسملو را عوامل رژيم به قتل رساندند چون بازماندگان خمينی نگران نفوذ رهبر حزب دموکرات کردستان ايران در ميان نيروهای اپوزسيون و نقش سازنده وی در نزديکی مبارزه مردم کردستان ايران با مبارزه آزاديخواهانه سراسری در کشور بودند. رهبران جمهوری اسلامی قاسملو را کشتند تا واقعيت وجود مردمی را که مطالباتشان از زبان وی و حزب دمکرات کردستان ايران بيان می شد انکار کنند. اما خواسته های برحق مردم کردستان ايران برای برخورداری از حق آموزش و مکاتبه به زبان مادری، اشاعه فرهنگ کردی، اداره امور محلی به دست نمايندگان مردم ساکن محل که در يک انتخابات آزاد برگزيده شده باشند و تحقق اصل عدم تمرکز قدرت و توزيع قدرت سياسی در کشور چنان در ميان مردم کردستان ايران ريشه دار و گسترده است که سرکوبگران هر چهره ای را ترور، دستگير و اعدام کنند، باز هم نمی توانند واقعيت حضور آنان را نفی کنند و به زور سرکوب انگيزه مقاومت و مبارزه را از اين مردم بگيرند.

دکتر قاسملو را جنايتکاران حکومتی از حزب دموکرات کردستان ايران و هموطنان کرد ما گرفتند اما انديشه انسانی ، عدالتخواهانه و مسالمت جويانه وی همچنان زنده است و الهام بخش فعالان حقوق ملی در کشور ما می باشد. قاسملو ديگر در ميان ما نيست اما مبارزه ی آزاديخواهانه ای که او از مشعل دارانش بود اکنون از شهرهای کردستان فراتر رفته و در سرتاسر کشور زنده و پويا در جريان است. جنبشی که چشم انداز آن استقرار دمکراسی در ايران و پايان دادن به هرگونه تبعيض و نابرابری در کشور است.

سازمان ما پيوسته و با قاطعيت از برابرحقوقی همه هم ميهنان کرد، ترک، عرب، بلوچ، فارس، ترکمن و ساير اقوام دفاع کرده و تامين آن را از ضروريات استقرار دمکراسی در ايران و تعميق پيوندهای تاريخی موجود بين مردم کشور می داند.

ترور قاسملو، صرفا قتل و حذف فيزيکی رهبر حزب دموکرات کردستان ايران در مقطع معينی از دوران حکومت جمهوری اسلامی نيست. ترور قاسملو، توسل به حذف فيزيکی در مبارزه سياسی، ترور آزادی ، جنايت عليه حق زندگی و جنايت عليه بشريت است. چنين جنايتی را نمی توان فراموش کرد و از پيگيری آمران و عاملان آن دست برداشت.هيچ انسان آزاده و هيچ دادگاه عادلانه ای نمی پذيرد که پرونده اين ترور دولتی پيش از محاکمه متهمان شناخته شده آن بايگانی شود.

پيگيری محاکمه آمران و عاملان قتل دکتر قاسملو يک وظيفه انسانی، اجتماعی و عدالتخواهانه است. سازمان ما از هرگونه اقدامی که در اين راستا انجام شود پشتيبانی می کند

هيئت سياسی ـ اجرائی سازمان فدائيان خلق ايران (اکثريت)
چهار شنبه 22 تير ۱٣۹۰ - ۱3 ژوئيه