اجتماع اعتراضی کارگران نساجی مازندران مقابل فرمانداری قائم شهر
نساجي مازندران يكي از كارخانههاي بزرگ نساجي در كشور به شمار ميرود و به دلايل سوء مديريت و مشكلات اقتصادي در طي 20 سال گذشته دچار بحران شده است.
Wed 9 03 2011
تعداد زيادي از كارگران نساجي مازندران درمقابل فرمانداري قائمشهر تجمع نمودند .
به گزارش ايلنا در اين تجمع اعتراض آميز كارگران نساجي مازندران با در دست داشتن پلاكارد و پارچه هايي خواستار عملي نمودن تعهدات صاحبان سرمايه نسبت به وعده ها وتعهدات مكتوب شده خود به كارگران شدند.
نساجي مازندران يكي از كارخانههاي بزرگ نساجي در كشور به شمار ميرود و به دلايل سوء مديريت و مشكلات اقتصادي در طي 20 سال گذشته دچار بحران شده است.
اين تجمع در حالي شكل گرفته است كه پير فلك فرماندار قائمشهر در ديدار اعضاي هيئت اجرايي خانه كارگر در هفته گذشته اظهار داشته بود: در هفته جاري با پرداخت دو ماه از حقوق كارگران اين كارخانه، كاربي نظيري انجام ميگيرد كه درظرف يك ماه حقوق 4ماه عقب افتاده كارگران پرداخت ميشود .
وي ابراز اميدواري كرده بود كه با تعامل كارگران با مسئولين وصاحبان سرمايه درآينده اي نزديك كليه معوقات كارگران پرداخت شود.
قابل ذكر است براساس مصوبه سفر نخست هيئت دولت به استان مازندران مقرر شد تا اين واحد نساجي بازسازي و احيا شود.
درهمین رابطه:http://www.etehadbinalmelali.com/HTML_11/1_2_11/nasaji.htm