عصر نو
www.asre-nou.net

کارگران لوله سازی خوزستان باردیگردرمقابل استانداری تجمع کردند

تجمع كارگران شركت لوله‌سازي خوزستان منجر به مسدود شدن خيابان فلسطين اهواز شد
Sat 20 11 2010

بنا به گزارش فارس کارگران لوله‌سازي خوزستان در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق آنان از 18 ماه پيش تاكنون، صبح امروز براي چندمين بار در طول ماه‌هاي اخير اقدام به برپايي تجمع اعتراض‌آميز در مقابل استانداري خوزستان واقع در خيابان فلسطين اهواز كردند.
به گفته اين كارگران، وعده‌هاي مسئولان از حدود دو سال پيش تاكنون براي حل مشكل آنان و پرداخت حقوق معوقه محقق نشده است.
تجمع كنندگان مي‌گويند: ما اوباش نيستيم و مشكلات خانوادگي متعددي از بابت پرداخت نكردن حقوق براي ما ايجاد شده است.
اين گروه خواستار حل مشكل خود در اسرع وقت شدند.
کارگران کارخانه لوله سازی خوزستان که تعدادشان به 600نفر میرسد چند سال است که با مشکل عدم پرداخت حقوقشان مواجه هستند وطی این سالها بارها دست به تجمع وراهپیمایی زده اندوهرباربا وعده مسئولان استان ونمایندگان مجلس مبنی بر رسیدگی به مشکلاتشان مواجه گشته انداما تا به امروزکماکان مشکلشان پابرجاست و18 ماه است که حقوقشان پرداخت نشده است.
تا اینکه امروز استاندار خوزستان پس از چندسال وعده و وعید، در ادامه سردواندن کارگران ، شکایت کارگران از صاحب کارخانه راجهت برطرف کردن مشکلات کارگران پیشنهاد کرد.
وی دررابطه با تجمع امروز کارگران لوله سازی خوزستان به خبر نگار فارس گفت:
مديريت كلان استان تمام راه‌هاي ممكن براي رفع اين مشكل را طي كرده اما تاكنون اين مشكل برطرف نشده است. تنها راه برخورد با صاحبان كارخانه، شكايت كارگران از آنها است، اما تاكنون شكايتي از سوي كارگران كارخانه لوله‌سازي خوزستان به مراجع قضايي ارائه نشده است.
ناصر- پاریس بیست ونهم آبان