عصر نو
www.asre-nou.net

محصولی با اختلاف نیم رای وزیر شد

صادق محصولی، فرمانده احمدی‌ نژاد در لشگر عاشورا با حمایت محمدرضا باهنر در شمارش آرا با اختلاف «نیم رای» راهی وزارت كشور شد
Wed 19 11 2008

کارگزاران: صادق محصولی، فرمانده احمدی‌ نژاد در لشگر عاشورا با حمایت محمدرضا باهنر در شمارش آرا با اختلاف «نیم رای» راهی وزارت كشور شد تا به گفته حشمت‌الله فلاحت‌پیشه عضو فراكسیون اصولگرایان، محصولی پس از ساماندهی ستادهای انتخاباتی رئیس دولت نهم، اكنون در وزارتخانه كشور آماده برگزاری انتخابات شود. روز گذشته گزینه پیشنهادی احمدی‌نژاد برای وزارت كشور به تعبیر علی لاریجانی با «رای لب مرزی» و به اعتقاد برخی از نمایندگان «با رای‌سازی باهنر» راهی ساختمان خیابان فاطمی شد تا به گفته روح‌الله حسینیان «یك وزیر پولدار در كابینه نهم باشد كه اصولگرایان را حمایت مالی كند.» تردید در صحت آرای صادق محصولی آنچنان گسترده بود كه علی لاریجانی ناچار به ارائه تفسیر جدیدی از آیین‌نامه مجلس شد. 20 نماینده مجلس نیز طی نامه‌ای با مشكوك خواندن رای محصولی خواستار بازشماری آرا شدند. طبق آنچه حمیدرضا حاجی‌بابایی عضو هیات رئیسه و بسیاری از نمایندگان اعلام كرده بودند وزیر پیشنهادی در صورتی موفق به اخذ رای اعتماد از مجلس می‌شد كه نصف به علاوه یك رای موافق مجلس را كسب كند اما لاریجانی روز گذشته گفت كه نصف به علاوه نیم‌رای هم می‌تواند ملاك رای‌اعتماد به محصولی باشد. هنگام اعلام نتایج آرای نمایندگان به محصولی بارها تعداد كل آرا تغییر كرد به نحوی كه لاریجانی ابتدا اعلام كرد 270 نفر در رای‌گیری شركت كرده‌اند، او سپس اظهارات خود را تصحیح و از آرای ماخوذه 275 نفر سخن گفت اما در نهایت اعلام كرد مجموع آرا 273 رای بوده است. طبق آنچه كه رئیس مجلس اعلام كرد از مجموع 273 رای ماخوذه 138 نفر رای موافق، 112 رای مخالف و 20 نفر رای ممتنع به وزارت محصولی دادند. براساس این نتیجه نصف‌ به علاه یك رای موافق مجلس 137‌به علاوه نیم می‌شود كه محصولی با 138 رای و تنها اختلاف نیم رای وزیر شده است. اما به گفته بسیاری از نمایندگان آرای واقعی 275 رای مأخوذه بود كه در این شرایط نصف‌ به‌علاوه یك رای برای تصدی وزارت كشور 38‌ به‌علاوه نیم رای می‌شود كه در این صورت محصولی در واقع آرای لازم را برای رای اعتماد كسب نكرده است. هنگام شمارش آرای نمایندگان محمدرضا باهنر موافق سرسخت محصولی به‌شدت در جایگاه هیات رئیسه فعال بود و یك تنه مسوولیت شمارش آرا را برعهده گرفت. این اتفاق در شرایطی رخ داد كه پیش از این در مجالس گذشته روسای مجلس هنگام شمارش آرای وزرا از نمایندگان طیف‌های مختلف سیاسی دعوت می‌كردند تا بر شمارش آرا نظارت كنند. این اتفاق در جلسه روز گذشته رخ نداد و محمدرضا باهنر اثبات كرد كه به هر قیمتی می‌تواند از دولت احمدی‌نژاد و افراد مورد تاییدش حمایت كند. علی مطهری نماینده تهران با مشكوك خواندن آرای محصولی گفت كه «رئیس مجلس باید از افراد بی‌طرف برای شمارش آرا دعوت می‌كرد». مطهری تاكید كرد: «به نظر من آقای باهنر صلاحیت شمارش آرا را نداشتند چون ایشان سابقه خوبی دراین زمینه ندارند.»

اما ماجرای ایجاد شبهه در آرای محصولی به این خلاصه نشد، هنگام اعلام نتیجه رای‌گیری زمانی‌كه باهنر لیست آرا را به دست لاریجانی سپرد رئیس مجلس با مكث معنادار خود نشان داد كه او نیز نسبت به نتیجه دچار شبهه شده است. بدین ترتیب رئیس‌مجلس كه قرار بود در پایان جلسه در جمع خبرنگاران پارلمانی برای مصاحبه مطبوعاتی حاضر شود با عجله به دفتر خود رفت تا در جلسه اضطراری به گفته خود آرا را مورد بازشماری قرار دهد. البته به نظر می‌رسد لاریجانی بیشتر به دنبال راهی برای توجیه شهبه ایجاد شده بود.

پس از دقایقی رئیس مجلس به جمع خبرنگاران برگشت و گفت: «بعد از اعلام رای محصولی در بین برخی از نمایندگان بحث‌هایی مطرح شد كه مجبور شدم خودم آن را مورد بررسی مجدد قرار بدهم تا هیچ شبهه‌ای نباشد.» لاریجانی گفت كه «وزیر كشور لب مرز بود و لازم بود تا دقت بیشتری در این زمینه صورت گیرد.» لاریجانی البته تعداد آرای مأخوذه‌ای را كه در صحن علنی اعلام كرده بود اصلاح کرد و گفت كه «پس از بررسی‌ها متوجه شدیم كه نتیجه رای‌گیری از 275 نفر كه در رای‌گیری شركت داشتند 138 رای سفید به ایشان (محصولی) دادند و وزیر كشور لب مرز بود.» به گفته لاریجانی «محصولی در واقع رای یك كمی بیشتر از نصف مجلس را كسب كرد و وزیر كشور شد.» در ادامه اعتراضات به نتیجه اعلام شده درباره رای محصولی، مصطفی كواكبیان از امضای نامه‌ای توسط 20 نفر از نمایندگان خبر داد كه خطاب به لاریجانی تقاضای بازشماری آرا و پخش فیلم رای‌گیری جلسه دیروز را مطرح كرده‌‌اند. بهمن اخوان نماینده تفرش و از اعضای فراكسیون اصولگرایان نیز با انتقاد شدید از عملكرد هیات‌رئیسه در شمارش آرای محصولی گفت «ما به هیچ وجه این رای‌گیری را قبول نداریم و معتقدیم آرا باید مجددا شمارش شود.»

اعمال نظر در آرای محصولی در جلسه روز گذشته آنقدر آشكار بود كه احمد ناطق‌نوری عضو هیات‌رئیسه مجلس نیز تصریح كرد «باید فیلم شمارش آرا مورد بازبینی قرار گیرد تا بسیاری از مسائل مشخص شود.» ناطق‌نوری تاكید كرد: «آنچه در شمارش آرا مهم است عدد نمایشگر تابلو در صحن علنی است نه آنچه كه اعلام شد.» برخی از خبرنگاران خواستار پخش فیلم شمارش آرا برای رسانه‌ها شدند كه لاریجانی با عصبانیت این تقاضا را توهین به هیات‌رئیسه مجلس و اعتماد نمایندگان به آنها دانست و حمیدرضا حاجی‌بابایی نیز در مخالفت صریح عنوان كرد این فیلم تنها برای نمایندگان متقاضی قابل پخش است. با موضع‌گیری روز گذشته لاریجانی بعید است كه اعتراضات به توكلی نتیجه رای اعتماد مجلس به صادق محصولی به نتیجه‌ای برسد. اما در راهروهای پارلمان زمانی‌كه احمد توكلی درباره وزارت محصولی با آرای پایین مورد سوال قرارگرفت، او گفت كه آقای زاهدی وزیر علوم هم با اختلاف یك رای وزیر شد. در این هنگام خبرنگاران به توكلی یادآوری كردند در آن روز نیز باهنر آرای زاهدی را شمارش كرد و بسیاری از نمایندگان به این موضوع اعتراض كردند.

موافقت در لباس مخالفت
یكی از نكات جالب جلسه بررسی صلاحیت صادق محصولی این بود كه موافقان گزینه پیشنهادی احمدی‌نژاد برای وزارت كشور به عنوان مخالف او برای نطق ثبت‌نام كرده بودند تا وقت مخالفان واقعی گرفته شود و كسی اجازه مخالفت واقعی با محصولی را نداشته باشد. این موضوع موجب شد تا برخی از نمایندگان به نحوه انتخاب مخالفان و موافقان محصولی اعتراض كنند. فاطمه آجورلو نماینده كرج یكی از نمایندگانی بود كه یك روز قبل از جلسه رای اعتماد در مصاحبه‌ای حمایت قاطع خود از محصولی را اعلام داشته اما در روز رای اعتماد به‌عنوان مخالف محصولی ثبت‌نام كرده بود. آجورلو در تمام مدت نطق خود هیج مخالفتی با محصولی ابراز نداشت و سخن خود را با این جمله آغاز كرد كه «با خانواده آقای محصولی رفت و آمد خانوادگی دارم». حسین وفایی نماینده ملایر یكی دیگر از به اصطلاح مخالفان محصولی بود كه در تمام مدت مخالفت خود از رفاقت با حاج داوود احمدی‌نژاد و سابقه همكاری خود در دفتر ریاست‌جمهور سخن گفت. این اقدام نمایندگان از سوی احمد توكلی نماینده تهران، به سوء‌استفاده سیاسی تعبیر شد. او گفت: خانم آجورلو فقط از وزیر پیشنهادی سوال می‌كنند، در حالی كه سوال چه ربطی به مخالفت دارد. وی تصریح كرد: اینكه مخالفت نیست در حالی‌كه دیروز ایشان در موافقت با وزیر صحبت كرده‌اند. توكلی تاكید كرد كه این یك سوء‌استفاده سیاسی است و مخالفت با وزیر پیشنهادی نیست. (در این زمان نمایندگان با احسنت‌احسنت از صحبت‌های توكلی حمایت كردند) لاریجانی نیز در پاسخ به توكلی، گفت: تذكر آقای توكلی بجاست، زیرا من هم كه به سخنان خانم آجورلو گوش دادم مخالفتی در آن ندیدم. رئیس مجلس، از آجورلو سوال كرد كه آیا شما وقت خود را به كس دیگری هم داده‌اید زیرا سوال كردن در مقام مخالفت نیست. لاریجانی گفت: اگر بحث شما بر همین منوال است تا همین‌جا كفایت می‌كند. اگر نیست، به عنوان مخالف نمی‌توانید سوال مطرح كنید.

آجورلو نیز در پاسخ به لاریجانی گفت: دیگر سوال نمی‌پرسم و من هم می‌تازم. اما آجورلو مجددا با سخنان مبهم در حال گذراندن وقت بود كه لاریجانی به او گفت شما مخالفت نمی‌كنید و باید وقت خود را به كس دیگری بدهید؛ اما آجورلو به سخنان خودش ادامه داد و وقت خود را به فرد دیگری نداد. در این هنگام نمایندگان با گفتن عدد دو مخالفت خود را نسبت به سخنان آجورلو مطرح می‌كردند. لاریجانی سخنان آجورلو را قطع كرد و گفت: به نظر من شما مخالفت نمی‌كنید و نمی‌توانید به سخنان خود ادامه دهید. پس از آن لاریجانی از آجورلو پرسید آیا باقی‌مانده وقت خود را به علی مطهری برای مخالفت می‌دهید كه آجورلو تاكید كرد وقتم را به هیچ كس نمی‌دهم. همچنین مصطفی كواكیبان نماینده سمنان كه بیش از این در تذكری عنوان كرده بود، برخی كه تا روز گذشته به عنوان موافق محصولی مصاحبه می‌كردند، امروز به عنوان مخالف ایشان ثبت‌نام كرده‌اند، پس از سخنان آجورلو گفت: من از ابتدای این جلسه موضوع خانم آجورلو را بیان كرده بودم و نسبت به این قضیه تذكر داده بودم. علی لاریجانی رئیس مجلس در پاسخ به كواكبیان گفت: بنده مثل شما رجال‌الغیب نیستم كه بدانم خانم آجورلو چه می‌خواسته بگوید. كواكبیان به مصاحبه‌های روزهای گذشته آجورلو اشاره كرد كه لاریجانی در پاسخ به وی گفت: ممكن است نظرشان بعد از آن مصاحبه‌ها عوض شده باشد، این دلیل نمی‌شود.

هشدار درباره هزینه كردن رهبری
جلسه بررسی صلاحیت صادق محصولی برای وزارت كشور با تذكرات جمعی از نمایندگان آغاز شد. در ابتدای جلسه قدرت‌الله علیخانی در واكنش به نطق حمید رسایی كه با نقل قول از رهبری در حمایت از دولت نهم خواستار رای به محصولی بود گفت: «برخی فرمایشات مقام معظم رهبری را به نحوی مطرح می‌كنند كه گویا این فرمایشات شامل حال امروز مجلس است.» نماینده قزوین خطاب به علی لاریجانی با بیان این مطلب اظهار كرد: درخواستم از شما به عنوان رئیس مجلس این است كه با توجه به اینكه از خیلی از مسائل آگاهی دارید و می‌توانید مطلع شوید ما را راهنمایی كنید تا به تكلیف عمل كنیم. لاریجانی نیز در رابطه با این تذكر خاطرنشان كرد: مسئله روشن است و معرفی وزیر روال قانونی خود را دارد و ربطی به سایر مسائل ندارد. فرمایشات مقام معظم رهبری نیز مطالب كلی در رابطه با همگرایی و تعامل دولت و مجلس بود و ارتباطی با مسائل فعلی نداشت. از سوی دیگر داریوش قنبری نماینده ایلام در تذكری خواستار غیرعلنی شدن جلسه بررسی صلاحیت صادق محصولی شد تا به گفته وی دیگر مجلس همچون رای اعتماد به علی كردان تصمیم اشتباهی نگیرد. قنبری گفت: باید جلسه‌ای غیرعلنی برگزار شود تا بیش از این از نظام هزینه نشود و ابهامات فراوانی كه وجود دارد رفع شود. وی اظهارداشت: اگر جلسه بررسی صلاحیت علی كردان نیز غیر علنی برگزار می‌شد، نظام این همه هزینه نمی‌داد و مجلس تصمیم درستی می‌گرفت. سخنگوی فراكسیون خط امام (ره) مجلس گفت: ما می‌خواهیم جلسه بررسی صلاحیت محصولی به تعویق بیفتد و غیر علنی تشكیل شود. علی لاریجانی رئیس مجلس در پاسخ به این تذكر گفت: شما با رعایت شرایط و آداب دیوانی صحبت كنید. وی افزود: در مورد وزیر كشور قبلی نیز هیچ ربطی به جلسه علنی و غیرعلنی نداشت، چرا كه همه دوستان نظرات خود را مطرح كردند.

پیوند ثروت و قدرت خطرناك است
تنها مخالف جدی صادق محصولی در جلسه روز گذشته، حشمت‌الله فلاحت‌پیشه نماینده اسلام‌آباد غرب بود. این عضو فراكسیون اصولگرایان با بیان اینكه شاید آقای احمدی‌نژاد آخر دولت است، مصلحت‌گرا شوند اما ما در ابتدای راه هستیم، باید اصولگرایی را ادامه دهیم، گفت: خطرناك بودن پیوند ثروت و قدرت در همه اندیشه‌ها و افكار و تاكیدات مكرر در نظام جمهوری اسلامی مطرح شده است. عزیزی از قدیمیان و بزرگان كشور از حزب جمهوری خاطره‌ای نقل می‌كرد كه شهید رجایی قصد داشت یكی از سرمایه‌داران و بازاریان بزرگ كشور را به عنوان وزارت بازرگانی انتخاب كند و خطاب به وی گفت: گیر من بحث پول و ثروت تو است و این را به دولت ببخش و بعد از آن وزیر شو؛ آن فرد نیز گفت: دولت‌ها تغییر می‌كنند من این پول را به دولت‌ها نمی‌دهم، بلكه به امام (ره) می‌دهم و زمانی كه نزد امام رفتند امام (ره) فرمودند: نه لازم نیست با پولت كار كنی، ولی وزیر نشو.

فلاحت‌پیشه خطاب به نمایندگان گفت: خیلی از شما عزیزان موارد مكرر از امام راحل را شنیده‌اید كه مسوولان كشور از طبقه متوسط و پایین باشد. وی با اشاره به اظهارات محصولی در مجمع فراكسیون اصولگرایان گفت: ایشان گفتند در سایت‌های منافق گفته شده است وزیر میلیاردر كه ما را كشت و...اما بحث من خطاب به آقای محصولی آن است كه من بچه اسلام‌آباد غرب هستم؛ مرصاد آنجا بودم؛ در آنجا خیلی‌ها جنگیدند، و شما فرمانده بودید و ما سپاسگزاریم، اما چرا در مورد بقیه چیزی نمی‌گویند؛ فقط یك عنوان میلیاردر كه در جامعه هیچ عیبی نیست ولی برای وزارت كشور الان عیب است باعث می‌شود كه بهانه دست منافقان دهد كه الان این مسائل را مطرح كنند. فلاحت‌پیشه با اشاره به موضوع نفت گفت: آقای محصولی یك مورد غیر از خودتان افراد حقیقی را نام ببرید كه توانسته باشند امتیاز سوآپ نفت را بگیرند؛ ممنوع است؛ طبق قانون فقط وزارت نفت كه این را به شركت ملی نفت‌ تنفیذ می‌كند، فقط شركت ملی نفت می‌تواند در خرید و فروش خارجی نفت دخالت داشته باشد؛ اگر این رانت نیست پس چیست؟ نماینده اسلام آباد غرب خطاب به محصولی گفت: سال 1368 شما بعد از كسب آن همه افتخار از سپاه بیرون آمدید و كار اقتصادی را آغاز كردید و در سال 1372 از پانصد میلیون تومان پول در همین قضیه حرف می‌زنید؛ می‌گویید همان زمان 365 میلیون تومان این پول را به من ندادند و بردند در سرعین سرمایه‌گذاری كردند، اما من می‌گویم قیمت آن 365 میلیون تومان آن روز، امسال 17 میلیارد تومان است و در این میان با چقدر پول در آن زمان شما كار می‌كردید. وی با اشاره به مسائل مطرح شده در جلسه فراكسیون اصولگرایان گفت: در این جلسه مطرح شد كه به هر حال به یك سری از فرماندهان لشگر سابق، آقای شمخانی زمین داده است و این زمین فروخته شده است و در جاهای دیگر زمین‌ها و خانه‌‌های بزرگ گرفته شده است كه مواردی از این دست خودتان را توضیح دهید، اما در آنجا شما اصولگرایان را قانع نكردید تا مجمع اصولگرایان به شما رای دهد.

فلاحت‌پیشه خطاب به محصولی گفت: سه سال پیش، مجلس هفتم به خاطر دغدغه‌هایش اجازه نداد شما وزیر شوید؛ این مجلس هم اصولگرا است؛ می‌فرمایید سه سال است من سكوت كردم، هیچ چیز نگفتم، اما من می‌گویم شما به دولت ظلم كردید، هر جا كه می‌رفتید همراه خود این ابهامات را می‌بردید اما امروز می‌خواهید در دو روز مجلس را قانع كنید؟ این مسائل هنوز مطرح است. فلاحت‌پیشه افزود: می‌گویید به من جایزه دهید، می‌گوییم نه؛ اگر خودت خانه‌نشین می‌شدی بعد جایزه می‌گرفتید اما شما با همه این مباحث در دولت بودید و من دیگر بحث مزایده‌ها و مواردی از این نوع را مطرح نمی‌كنم. فلاحت‌پیشه اظهار داشت: ما می‌خواهیم بهانه‌زدایی كنیم؛ جناب آقای محصولی شما خیلی از ستادهای آقای احمدی‌نژاد و ستادهای انتخاباتی مجلس را راه‌اندازی كردید، در زمان صحبت‌هایتان در كمیسیون امنیت می‌گفتید با تك‌تك دوستان برای اینكه در لیست باشند یا خیر صحبت كردیم، ستاد انتخابات در وزارت كشور، قبل از اینكه وزیر به وزارت كشور برود تشكیل شده است؛ معنای این انتخاب یك معنای انتخاباتی است. نماینده اسلام‌آباد غرب گفت: جواب مردم را چه بدهیم؛ فردا مثلا جناب آقای احمدی‌نژاد رایی سالم و پاك را آ‌وردند؛ نمی‌گویند آقای محصولی ایشان را رئیس‌جمهور كرد؛ من به صداقت و پاكی شما ایمان دارم ولی ما با افكار عمومی هم مواجه هستیم.

فلاحت‌پیشه گفت: آقای رئیس‌جمهور می‌گویند، در بحث علنی مجلس مطرح است كه شرایط مملكت ویژه است؛ من می‌گویم عزیزان ما به شرایط ویژه عادت كرده‌ایم؛ ما به شرایط ویژه در این مملكت غلبه كرده‌ایم؛ 30 سال است شرایط مملكت ویژه است با 36 كشور دنیا در جنگ جنگیدیم الان هم دنیا علیه ماست؛ همین كه بگوییم شرایط‌مان ویژه است و بترسیم از ویژه بودن، خطرناك است، بهترین تصمیم، گرفتن عاقلانه‌ترین تصمیم در شرایط ویژه است؛ چرا كه ما عادت كرده‌ایم و بر شرایط ویژه غلبه كرده‌ایم؛ این بار هم باید این كار را بكنیم. در این لحظه نمایندگان با بیان «احسنت» نظرات خود را ابراز داشتند. فلاحت‌‌پیشه گفت: در بحث تعامل مجلس و دولت از رئیس‌جمهور سپاسگزارم. در روزهای اخیر خیلی مسائل را حل كردند و بیان كردند؛ جناب آقای رئیس‌جمهور از شما گلایه داریم! آقای رئیس مجلس و تمام نمایندگان از طریق رسانه‌ها فهمیدند كه آقای محصولی می‌خواهد برای وزارت كشور معرفی شود و بعد فكس آن آمد. وی خطاب به رئیس‌جمهور گفت: اصولگرایید و ما اصولگرایان در اینجا مجمع تشكیل دادیم رای استمزاجی گرفتیم، آقای محصولی رای نیاورد؛ چرا توجه نكردید؛ آقای محصولی همان‌طور كه فداكارانه پذیرفتند بیایند، فداكارانه حاضر بود كه نیاید، حرمت قائل شوید؛ وزیر خود را بگیرید شكاف بماند برای مجمع اصولگرایان. فلاحت‌پیشه خطاب به رئیس‌جمهور گفت: شما انتهای كار هستید شاید مصلحت‌گرا شوید ولی ما ابتدای كار هستیم باید اصولگرایی را ادامه دهیم! فلاحت‌پیشه با اشاره به توهین‌هایی كه به گفته وی به مجلس شد،خطاب به رئیس‌جمهور افزود: فلان مشاور شما اگر مشاورتان نبود هیچ‌كس وبلاگش را باز نمی‌كرد. می‌گوید من نظر شخصی‌ام را گفتم این عذرخواهی‌اش است؛ اگر شما كاره‌ای نبودید كسی وبلاگ‌تان را سر نمی‌زد. فلاحت‌پیشه در پایان گفت: خواهش می‌كنم به خاطر اصول‌مان رای ندهیم.

فرزند محصولی طلبه ساده‌زیست است
در این میان موافقان محصولی مدعی شدند كه او ثروت خود را در راه خیر هزینه كرده است و وعده دادند محصولی بعد از وزارت ستاد انتخاباتی احمدی‌نژاد را ترك می‌كند. محمدحسین فرهنگی از موافقان وزیر پیشنهادی كشور با اشاره به چگونگی هزینه‌كرد ثروت محصولی در راه خیر و كمك به نیازمندان گفت: عملكرد محصولی ویژگی توانمندی مالی برای یك انسان متعهد را مشخص می‌كند. از سوی دیگر شهاب‌الدین صدر نایب رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس صیانت از آرای مردم را از افتخارات نظام دانست و گفت: قطعا آقای محصولی بعد از کسب رای اعتماد ستادهای انتخاباتی احمدی نژاد را ترک می‌کند. صدر سادگی و دوری از تشریفات را از دیگر ویژگی‌های مثبت محصولی عنوان کرد و گفت: با وجود جایگاه محصولی در دولت و نزدیکی او با احمدی‌نژاد وی ساده‌زیست است و از اعمال نفوذ و داشتن تشریفات پرهیز می‌کند و به عنوان مثال در شرایطی که مادر ایشان به شدت بیمار بود اما او را در یک بیمارستان دولتی مثل بقیه مردم بستری کرد و حتی نگرانی خود را به صورت عادی منتقل می‌کرد در حالی که امکان استفاده از بخش خصوصی برای او وجود داشت.

افشاگری احمدی‌نژاد درباره ستاد تقابل دولت و مجلس
همان‌طور كه از قبل پیش‌بینی می‌شد بسیاری از نمایندگان نسبت به عملكرد و اظهارات مسوولان دولتی طی هفته‌های اخیر گلایه‌مند بودند كه این موضوع بر آرای نمایندگان به ‌صادق محصولی سایه انداخته بود. بنابراین محمود احمدی‌نژاد در سخنان خود كوشید با توجیه رفتارهای صورت گرفته با نمایندگان تقصیر را به گردن كانون‌های طراحی تبلیغات منفی علیه دولت و مجلس بیندازد. رئیس‌جمهور كه همواره در سخنان خود از طراحی توطئه علیه دولت سخن می‌گوید این بار تاكید كرد كسانی كه آن بیرون نشسته‌اند و ستاد تشكیل داده‌اند و شما می‌دانید و ما هم می‌دانیم به خیال خام خودشان می‌خواهند با برخی حرف‌های دم‌دستی و ابتدایی دلخوری ایجاد كنند، آنها بدانند به جایی نخواهند رسید و مأیوس خواهند شد. آن روز نخواهد رسید كه ببینند نیروهای انقلاب در مقابل هم ایستاده‌اند و فرصت را برای تحرك كسانی كه روزی می‌خواستند همه مملكت را یكجا بفروشند و چیزی نگیرند، بلكه چیزی هم بدهند، بیایند وسط و مسئله‌سازی كنند.

وی خطاب به نمایندگان مجلس گفت: عزیزان من شما به خوبی می‌دانید كه امروز بیش از هر روز ما نیازمند همدلی و همكاری و همراهی هستیم. دشمنان زخم‌خورده؛ كسانی كه اعتلای این كشور، اعتلای ارزش‌های الهی و آرمان‌های انقلابی، اعتلای نام امام و ولایت و موفقیت نیروهای انقلاب در دولت و مجلس را نمی‌پسندند، آنها با همه‌ توان دست‌اندركارند. می‌بینید كه هر روز برنامه و طراحی جدید، از دورها و فرا مرز از آنجا كوچ می‌كنند و فریاد می‌زنند و با تبلیغات اصرار دارند كه صفوف به هم فشرده نیروهای انقلاب را در هم بشكنند. رئیس‌جمهور در ارتباط با سخنانی در مورد رابطه ثروت و قدرت گفت: بنده با ایشان با یك تفاوت موافقم؛ هرگاه كسانی كه در رأس قدرت هستند دست به كار اقتصادی بزنند و جیب‌ها را انباشته كنند، من و شما باید جلوی آنها بایستیم؛ چراكه آنها در رأس قدرت‌اند. مشكل اینجاست؛ برخی از آنهایی كه مسوولند به كار اقتصادی رفته‌اند، اما كسی كه از دوره مسوولیت كنار رفته آیا باید خانه بنشیند؟ كجای اینكه این فرد كار اقتصادی كرده مشكل و عیب است؟ وی در ادامه با اشاره به سخنان یكی از نمایندگان درباره انتخابات آینده و تاثیر حضور محصولی در وزارت‌ كشور گفت: عزیزی این بحث را مطرح كردند اما همه‌ ما می‌دانیم كه غیر از دو سه دوره، وزرای كشور همه حزبی و مشخصا از یك حزب بودند، همچنین در تریبون‌ها از حزب‌شان دفاع می‌كردند، اما ما هیچ وقت نگفتیم چون شما حزبی هستید، پس انتخابات مخدوش است. احمدی‌نژاد خاطرنشان كرد: انتخابات پایه و اساس شكل‌گیری اركان حكومت و تنظیم آن است.

وی با بیان اینكه «از اول انقلاب تا به حال 30 انتخابات داشته‌ایم كه همه سالم برگزار شده‌اند» افزود: نباید مسائل انتخابات را به مسائل حزبی گره بزنیم؛ چراكه به ضرر كشور است. احمدی‌نژاد با بیان اینكه «آقای دكتر لاریجانی پیغامی به من دادند كه در برخی جلسات دولت افرادی می‌آیند و علیه مجلس حرف می‌زنند» گفت: بدانید آنهایی كه خبر می‌آورند، نه ناصح هستند و نه مشفق و نه دوست، خبرشان هم كذب است. در دولت نیز بحث‌های مختلفی انجام می‌شود اما آنچه جمع‌بندی می‌شود، نظر دولت است.

تذكر نادران به احمدی‌نژاد
اظهارات احمدی‌نژاد با تذكر الیاس نادران مواجه شد. نماینده تهران بعد از سخنان رئیس دولت نهم در تذكری شفاهی گفت: ایشان گفتند كه اگر مجلس به محصولی رای ندهد، متاثر از القائات جریانات انحرافی خارج از مجلس است و اگر رای بدهد، استقلال خودش را نشان داده است. این بخش از سخنان نادران با فریاد دو دو به منزله مخالفت نمایندگان مواجه شد، اما لاریجانی به نمایندگان گفت اجازه دهید كلام منعقد شود. نادران از رئیس‌مجلس به عنوان رئیس فراكسیون اكثریت خواست تا رای این فراكسیون در جلسه امروز انتشار یابد تا هیچ شائبه‌ای از جهت القائات بیرونی به وجود نیاید. رئیس مجلس در واكنش به تذكر نادران گفت: برداشتم از سخنان رئیس‌جمهور این نبود كه رای مجلس تحت تاثیر موج بیرونی است، ایشان می‌خواستند بگویند كه فضای بیرونی این گونه است به هر حال مجلس و نمایندگان با بصیرت شرایط را بررسی می‌كنند و نظر خواهند داد. وی افزود: نتیجه رای فراكسیون هم قبلا اعلام شده است و دیگر نیازی به قرائت دوباره آن نیست، همكاران با استماع سخنان رئیس‌جمهور و آقای محصولی می‌توانند به نگاه جامعی برسند.

رئیس ستاد انتخاباتی احمدی‌نژاد نیستم
اما وزیر پیشنهادی کشور در دفاع از خود گفت: من رئیس ستاد انتخاباتی احمدی‌ن‍ژاد نبوده‌ام و تا به حال خبر ندارم که احمدی‌ن‍ژاد به بنده یا کس دیگری حکم ریاست ستاد انتخاباتی را بدهد. محصولی درخصوص شائبه‌هایی كه درباره رانت‌بازی او مطرح است با اشاره به اینکه به‌خاطر اجرای یک پروژه هنوز از دولت بدهکار است ‌گفت: تنها قراردادی که با دولت داشته‌ام 365 میلیون تومان بوده است که از دوران ریاست جمهوری هاشمی طلبکارم. در دوره آقای خاتمی قرار شد بدهند، ولی با وجود همه نامه‌نگاری‌ها و اسناد هنوز طلب من پرداخت نشده است. وزیر پیشنهادی کشور ضمن رد دریافت هرگونه رانت یا وام از دولت گفت: اینجانب هرگز رانتی یا وامی نگرفته‌ام.

اینجانب یک ریال وام و یک دانه رانت چه به صورت بانک خصوصی یا دولتی نداشته‌ام. وی با رد هرگونه جابه‌جایی در آرای مردم گفت: جابه‌جایی آرا را حتی در حد یک رای قبول ندارم و استدلال شرعی آن‌هم این است که اگر خدا مصلحت می‌دانست دل‌ها را منقلب می‌کرد و میلیون‌ها رای را در قلوب مردم برای آن کاندیدا همچنان که در انتخابات نهم ریاست جمهوری شاهد آن بودیم. محصولی تصریح کرد: اینجانب آمادگی کامل خود را برای هرگونه فداکاری برای ملت اعلام می‌کنم و تشکر خودم را از وزرای سابق کشور آقایان پورمحمدی و کردان اعلام می‌کنم. پس از رای اعتمادی كه محصولی با كمك باهنر كسب كرد، فضای رد و بدل شدن بوسه میان وزیر كشور و موافقان او در حاشیه پارلمان به نشانه قدردانی جالب توجه بود. محصولی بارها شهاب‌الدین صدر را در آغوش كشید و از او تشكر كرد. باهنر نیز در حمایت از محصولی به خبرنگاران گفت: این رای اعتماد رای ضعیفی است و خیلی نزدیك به نصف است، در این مورد مسائل متعددی وجود دارد. به ذهن من می‌رسد كه شخص حقیقی آقای محصولی رای بیشتری داشته، اما برخی اختلافات كه به رسانه‌ها هم كشیده شد، بر این موضوع سایه انداخت. عضو فراكسیون اصولگرایان مجلس، خاطرنشان كرد: در هر صورت ایشان از نظر مجلس وزیر هستند و كار خودشان را باید با قدرت انجام دهند.