فضاي به شدت امنيتي در بابل
تهديد فعالين دانشجویي و سياسي به عدم شركت در راهپيمایي روز قدس
Sat 4 09 2010
بر اساس اخبار رسيده از منابع آگاه دانشجویي در بابل، روز جمعه فضاي شهر بابل به شدت امنيتي گزارش شده است.
به گزارش اين خبر به نقل از منابع آگاه ،نيروهاي امنيتي و اطلاعاتي از صبح روز جمعه، چندين دستگاه اتوبوس حامل نيروهاي لباس شخصي را از روستاهاي اطراف بابل براي سركوب احتمالي معترضين در راهپيمائي روز قدس به به خيابان ها آوردند.
گزارش ها حاكي از آن است كه در روزهاي اخير اداره اطلاعات شهرستان بابل طي تماس هایي با خانواده هاي برخي از فعالين سياسي و دانشجویي تهديد كرده است "كه در صورت حضور اين فعالين در راهپيمایي روز قدس، شاهد شديدترين برخوردها از سوي مقام هاي امنیتی خواهند بود".
همچنين منابع آگاه به نقل از شاهدان عيني گزارش مي دهند كه مسيرهاي منتهي به مصلي، واقع در دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل، به شدت تحت كنترل و بازرسي نيروهاي امنيتي و لباس شخصي بوده و همچنين برخوردهاي فيزيكي نيروهاي لباس شخصي و انتظامي با برخي از شهروندان گزارش شده است.
لازم به ذکر است در چند روز اخير فرمانداري شهرستان بابل طي دستوري به تمامي كارمندان ادارات دولتي اين شهرستان ،خواستار حضور در راهپيمائي روز قدس شده است.
در ادامه اين خبر منابع آگاه از برخورد مامورين گارد ويژه با دختران دوچرخه سوار در شب هاي اخير گزارش مي دهند.
به گفته يكي از شاهدان عيني مامورين گارد ويژه، در شب گذشته، پس از توقيف دوچرخه يكي از دختران، اقدام به ضرب و شتم وي نمودند كه با اعتراض جمعي از شهروندان مواجه شدند.
مامورين پس از اعتراض شهروندان، اقدام به بازداشت دختر دوچرخه سوار و يكي از معترضين حاضر کردند
گفتني است در هفته ي اخير امام جمعه بابل، حجت الاسلام حسن روحاني ،نسبت به اشاعه فرهنگ دوچرخه سواري بانوان در فضاي شهرستان بابل ابراز نگراني كرده و خواستار برخورد مسئولين قضاي و نهادهاي ذي ربط با دختران دوچرخه سوار شده بود.