ياد عبدالرحمان قاسملو را گرامی‌ می‌داريم

 

هفده‌ سال پيش دست سياه‌ آ‌خوندهای ‌تيروريست جمهوری ‌اسلامی‌از جانب ديپلمات تيروريستهايش بر سر ميز باصطلاح مذاکره، گل عمر رهبری ‌عزيز و همراهانش را پر پر کرد.

معلم و رهبر خلق ما، زنده‌ياد دکتر قاسملو در حالی ‌مورد يورش دشمنان صلح و آ‌زادی ‌قرار گرفت که شجاعانه از خواست و اراده‌ی‌ خلق کرد و ديگر خلقهای ‌ايران دفاع می‌کرد و می‌خواست از راه مسالمت آ‌ميز و صلح جويانه معضل ملتش را حل کند و از اين طريق به خونريزی ‌پايان دهد، اما خفاشهای ‌کور تشنه به خون و دشمنان آ‌زادی‌با گلوله ‌جوابش را دادند و بر سر ميز به ‌اصطلاح مذاکره اين رهبر فرزانه ‌را شهيد کردند.

امروز در هفدهمين سالياد شهادت اين رهبر بزرگمان، در شرايطی ‌قرار داريم که تروريستان و قاتلان از هر زمان بيشتر دست سياه و پليدشان برای ‌دنيا آ‌شکارتر شده است.

در اين روز (۲۲ تيرماه) به رسم يادبود و قدردانی‌نسبت به جانفشانيهای ‌مبارزان کرد و در رأس آ‌نها مبارز نامدار خلقمان دکتر عبدالرحمان قاسملو، با ابراز نهايت بيزاری‌و انزجار خود از رژيم تروريست جمهوری ‌اسلامی‌در حرکتی ‌اعتراضی ‌به مدت ۳ دقيقه از ساعت ۱۱ تا ۱۱و۳ دقيقه‌ی‌ شب ۲۲ تيرماه به وقت ايران چراغهای ‌منازلمان را خاموش خواهيم کرد.

شرکت ما در اين حرکت اعتراضی ‌نشانه‌ی نفرت و انزجار است از رژيم تروريست جمهوری ‌اسلامی‌و در همان حال نشانه‌ی ‌استمرارمان می‌باشد در مبارزه برای‌تحقق اهدافی ‌که دکتر قاسملو برای ‌احقاق آ‌ن راه، سربلندانه جان باخت، اعتراض است به دولی‌که سوود جويانه‌در راه منافع اقتصادی‌ حاضراند تمام اصول و چارچوبهای ‌انسانی‌را زير پا بگذارند که دولت اتريش در رأس آ‌نها می‌باشد.

شکی ‌نيست اين ۳ دقيقه خاموشی ‌سرآ‌غاز مبارزه‌ی ‌نوينی ‌است که آ‌تشفشانی خواهد شد و تخت و بخت ظالمان و کهنه‌پرستان جمهوری ‌اسلامی‌را در هم خواهد کوبيد و خواهند سوزاند.

 

شهروند گرامی‌!

خاموشی‌ چراغهای‌ منازل و اماکن عمومی ‌در ساعت ۱۱ تا ۱۱و۳ دقيقه‌ی‌ شب ۲۲ تيرماه وظيفه ای ‌ميهن پرستانه‌ و کردانه می‌باشد و نبايد در انجام آ‌ن سستی‌ کرد.

 

 

حزب دمکرات کردستان ايران

کميسيون تشکيلات