چهارشنبه ۱ بهمن ١٣٨٢ – ۲۱ ژانويه ٢٠٠۴

سردبير روزنامه ی توقيفشده ی «خرداد»

علی حکمت به دادگاه احضار شد

اعلام حکم محکوميت دو عضو دانشآموختگان ايران اسلامی و يک عضو انجمن اسلامی دانشگاه ياسوج

محاکمهی ۳ نشريه در دادگاه عمومی تهران

تحصن دانشجويان دانشگاه تربيت معلم سبزوار همراه با اعتصاب غذا در محوطه روباز دانشگاه

 

سردبير روزنامهی توقيفشدهی «خرداد» از سوی شعبهی ۱۰۸۳ دادگاه عمومی تهران احضار شد.

علی حکمت با اعلام اين خبر، به خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) گفت: علت اين احضار در احضاريه مشخص نشده و زمانی که برای حضور در اين شعبه تعيينشده نيز سه روز بعد از رويت اين احضاريه اعلام شده که از آنجايی که اين مهلت روز جمعه پايان میيابد، من يا وکيلم شنبه در دادگاه حاضر خواهيم شد.

وی همچنين با اشاره به اينکه تابستان سال ۸۱ مقالهای از وی دربارهی حوادث کوی در روزنامه خرداد منتشر شده بود و به واسطه آن در شعبهی ۱۴۱۰ حاضر شده بود، احتمال داد که اين احضاريه برای رسيدگی به آن پرونده باشد.

 

اعلام حکم محکوميت دو عضو دانشآموختگان ايران اسلامی و يک عضو انجمن اسلامی دانشگاه ياسوج

حکم محکوميت دو نفر از اعضای دانش آموختگان ايران اسلامی و يک عضو انجمن اسلامی دانشجويان دانشگاه ياسوج اعلام شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) موسوی خوئينی، نمايندهی مجلس شورای اسلامی در نشست فوقالعادهای سازمان دانش آموختگان ايران اسلامی با اعلام اين خبر گفت: از طريق مجلس اعتراض خود را نسبت به حکم اين سه نفر اعلام و قضيهی را پيگيری خواهيم کرد.

دادگاه تجديد نظر ياسوج، محسن يوسفی عضو انجمن اسلامی دانشگاه ياسوج را به ۴ ماه حبس تعليقی به مدت ۵ سال محکوم کرده که قطعی شده است.

همچنين روحالله ملکپور و وحيد محمدیتبار دو عضو سازمان دانش آموختگان ايران اسلامی (دبيران سابق انجمن اسلامی دانشگاه ياسوج) نيز محکوم شدهاند.

وحيد محمدیتبار به ۴ ماه حبس قطعی و روحالله ملکپور به ۴ ماه حبس تعليقی به مدت ۵ سال محکوم شدهاند.

اتهام اين افراد مربوط به اعتراضات دانشجويی سال گذشته به حکم هاشم آقاجری اعلام شده است.

 

 

محاکمهی ۳ نشريه در دادگاه عمومی تهران

۳ نشريهی هفتگی و ماهانه در شعبهی ۱۰۸۳ دادگاه عمومی تهران محاکمه خواهند شد.

به گزارش خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) در ادامهی رسيدگی به پروندههای سابق مطبوعاتی شعب ۱۴۱۰ و ۱۴۰۸ سابق دادگاه عمومی، قرار است صبح روز چهارشنبه، قاضی اسلامی در شعبهی ۱۰۸۳ به محاکمه مديران مسوول نشريات «وقت»، «پيک خزر» و «المپيک ورزشی» در حضور هيات منصفه بپردازد.

 

تحصن دانشجويان دانشگاه تربيت معلم سبزوار همراه با اعتصاب غذا در محوطه روباز دانشگاه

تحصن آرام دانشجويان دانشگاه تربيت معلم سبزوار در اعتراض به برخورد ناشايست مسولين اين دانشگاه که از ديروز صبح ادامه داشته وارد دومين روز خود شد.

دانشجويان در روز دوم با تحصن در داخل ساختمان اداری دانشگاه خواستار ديدار با رياست دانشگاه و پيگيری درخواستهای خود شدند اما پس از ديدار دانشجويان با دکتر علوی رياست دانشگاه ايشان ابراز داشتند که "من شخصا مساله را پيگيری خواهم کرد ولی تا شنبه بايد صبر کنيد" ايشان همچنين در پاسخ به عده ای از دانشجويان متحصن که ادامه تحصن خود را گوشزد می کردند گفت: "تحصن هيچ تاثير! ی در طی مراحل قانونی ندارد"

پس از آن دانشجويان متحصن که از پيگيری درخواستهای خود توسط مسئولين دانشگاه دلسرد شده تصميم گرفتند تحصن خود را همراه با اعتصاب غذا در دانشگاه ادامه دهند. اما با خودداری مسئولين انتظامات از ماندن دانشجويان در داخل ساختمان اداری به ناچار تحصن و اعتصاب غذای خود را با وجود سرمای بسيار شديد و بدون هيچ گونه امکانات گرما بخش در درون محوطه سرباز دانشگاه ادامه دادند.

گزارش دريافتی سايت جمهور حاکی از آن است که اين تحصن هم اکنون تا ساعت ۸ شب سه شنبه ۳۰/۱۰/۱۳۸۲ در محوطه روباز دانشگاه ادامه دارد و از سويی ديگر حراست دان! شگاه اقدام به بستن و قفل کردن دربهای ورودی دانشکده نموده است که احتمال می رود اين دانشجويان با وجود سردی هوا و نداشتن حتی پتوی مناسب برای گرم نگهداشتن خود به بيمارستان منتقل شوند. شايان ذکر است که بيشتر اين دانشجويان متحصن را دختران دانشجو تشکيل می دهد.